Bir Anda Ortadan Tüymek

Sen kendi salladığına kendin inanıyosun gerçekten ve bu çok korkunç. Yazdığın hiçbir şey ve açtığın konular silinmiyor ve girip okuyabiliyoruz biliyorsun dimi?
Yukarida zeki bir ablamız parçaları birleştirmiş mesela. Kafa tasımızın içindeki organı kullanmak yeterli oluyor. Özel mesajin kapalı olmasaydı atardım ss :)

İftira değil konularınız ortada. Teker teker gözünüze sokmaya gerek yok, zeki birisiniz, ne yazdığınızı bilirsiniz. Yapmayın şimdi, buna gerek de yok. Konu hamileliğinizdi zaten. Kimseye açıklama borcunuz yok ilişki seçimleriniz hakkında.
Sevgilisinden değil yatıp kalktığı adamlardan hamile kalmış derseniz iftira olur. Evli birine kocasından değil başkasından hamile kalmış demekle pek farkı yok.

Ya aklım almıyor!!! Film mi çekiyorsunuz? Bebek ya bebek olay. Yok başıma alıp gidicem yok izimi silicem havaları. 1. hayatta yapamazsınız o olayı 2. içten içe hala istiyorsunuz birlikte olmayı(onca küçük düşürücü duruma rağmen). Olan garibim bebeğe olacak sizin aranızdaki gel gitlerin sonucunu o çekecek hayatı boyunca....

Sevgilisinden değil yatıp kalktığı adamlardan hamile kalmış derseniz iftira olur. Evli birine kocasından değil başkasından hamile kalmış demekle pek farkı yok.
Hanımefendi sakin olun biz sizle evlenmeyeceğiz, kimle yattıysanız yattınız yahu. Ne kadar da dert etmişsiniz içten içe. Canınıza yazık valla. Artık memnun değilseniz öyle şeyler yaşamazsınız olur biter.

Benzer saçma ilişkilerden sıkıldın, sonuç görmek istiyorsun ve farklı bir macera alanı olarak bu bebeği dünyaya getirmeyi tercih ettiğini düşünüyorum. Yeni bir başlangıç, yeni bir serüven gibi sıkıntını alacak bir oyuncak olmayacak yalnız o bebek. İnsan yetiştireceksin ve üstelik bunu bekar bir anne olarak yapacaksın. Büyük bir sorumluluk, kendinden ödün ve mental sağlamlık isteyen bir yol. Umarım bir gün de çocuğundan sıkılmazsın çünkü bir kere anne olunca bu sıfat ömür boyu taşınıyor.

Hanımefendi sakin olun biz sizle evlenmeyeceğiz, kimle yattıysanız yattınız yahu. Ne kadar da dert etmişsiniz içten içe. Canınıza yazık valla. Artık memnun değilseniz öyle şeyler yaşamazsınız olur biter.
Bu mesajınızda bile onunla bununla yatıyorsun iması var bana. Evet maalesef haksızlığa uğrayınca dert ediyorum.

Yukarida zeki bir ablamız parçaları birleştirmiş mesela. Kafa tasımızın içindeki organı kullanmak yeterli oluyor. Özel mesajin kapalı olmasaydı atardım ss :)
Bana bir şey atmana gerek yok 😂 Herkes her şeyi anlıyor zaten de kafatasının içindeki düzgün bir yaşam şeklinde çalışan insanlar olduğundan şaşıp kalıyor önce o kadar da değildir diye sadece.

Niye senin menapozun mu geldi? ben nasıl orta yaş krizinde olcam 😂😂
Ben hep böyleydim de sen tedavi olmadıkça dozun iyice kaçtı sadece
Hayatim ben zaten psikoloğa gidiyorum. Herhalde adam; kocasıyla gorumcesiyle kavga edip sinirini atmaya çalışan teyzelerden daha iyi anliyordur ruh halimden.

Kimse kimsenin bilmem kaç kişiyle yatıp kalktığıyla ilgilenmiyor ki burada. Zaten bunu itham ettiğin kişiler çok açık fikirli ve kadının yanında olan insanlar. Seni sadece mantıklı düşünmeye ikna etmeye çalışıyor herkes. Senin hayatın, senin kararların. Belki düzgün düşünemiyorsun ama mutlu bir aile ortamında bile çocuk büyütmek çok zor. Bi kedim var inan o bile bazen o kadar büyük bir sorumluluk ki omuzlarımda oturup ağladığımı biliyorum ben yetişemiyorum hiçbir şeye diye. Gerçekten hazır mısın her şeyi tek başına sırtlanmaya? Çocuk doğunca filmlerdeki gibi müthiş bir babaya dönüşmeyecek bu adam. Kedisini bile düşünmüyor ki o da bir can. Kedimin yok olması fikri tüylerimi diken diken ediyor.

Zeki bir kadınsın.

öyleyim de sen zekamı küçümseyince sinirleniyorum sana:KK66:)
sordum sana geçen açtığın konuda nerden buluyorsun habire polisleri diye yok havaalında çalışıyorum diye atarlandın birde.
belliydi yani hep aynı kalitesizlikteki polislere denk gelecek değilsin ya

Kimse kimsenin bilmem kaç kişiyle yatıp kalktığıyla ilgilenmiyor ki burada. Zaten bunu itham ettiğin kişiler çok açık fikirli ve kadının yanında olan insanlar. Seni sadece mantıklı düşünmeye ikna etmeye çalışıyor herkes. Senin hayatın, senin kararların. Belki düzgün düşünemiyorsun ama mutlu bir aile ortamında bile çocuk büyütmek çok zor. Bi kedim var inan o bile bazen o kadar büyük bir sorumluluk ki omuzlarımda oturup ağladığımı biliyorum ben yetişemiyorum hiçbir şeye diye. Gerçekten hazır mısın her şeyi tek başına sırtlanmaya? Çocuk doğunca filmlerdeki gibi müthiş bir babaya dönüşmeyecek bu adam. Kedisini bile düşünmüyor ki o da bir can. Kedimin yok olması fikri tüylerimi diken diken ediyor.
Ehehe sevgilisiyle değil fuckbuddysiyle yatıp hamile kalmıştır demek çok hoş bir yorum değil.

Hayatim ben zaten psikoloğa gidiyorum. Herhalde adam; kocasıyla gorumcesiyle kavga edip sinirini atmaya çalışan teyzelerden daha iyi anliyordur ruh halimden.
Değiştir o zaman psikologunu, malesef psikolog seçimin bile hatalı 🫠🫠 Herkes her doktorun tedavisine cevap veremiyormuş.
Buradaki Kimseyi aşağılama çalışma aklın sıra, batıyorsun. Kendine dön bir bak önce. 😀O kadar beğenmiyorsan 400 tane hesap açıp açıp geri gelme. Gidebilirsin seni sitede tutan yok? Ama kalıp da üyelere saydıramazsın.

X