- 3 Ekim 2023
- 39
- -4
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Yukarida zeki bir ablamız parçaları birleştirmiş mesela. Kafa tasımızın içindeki organı kullanmak yeterli oluyor. Özel mesajin kapalı olmasaydı atardım ss :)Sen kendi salladığına kendin inanıyosun gerçekten ve bu çok korkunç. Yazdığın hiçbir şey ve açtığın konular silinmiyor ve girip okuyabiliyoruz biliyorsun dimi?
Yukarida zeki bir ablamız parçaları birleştirmiş mesela. Kafa tasımızın içindeki organı kullanmak yeterli oluyor. Özel mesajin kapalı olmasaydı atardım ss :)
Sevgilisinden değil yatıp kalktığı adamlardan hamile kalmış derseniz iftira olur. Evli birine kocasından değil başkasından hamile kalmış demekle pek farkı yok.İftira değil konularınız ortada. Teker teker gözünüze sokmaya gerek yok, zeki birisiniz, ne yazdığınızı bilirsiniz. Yapmayın şimdi, buna gerek de yok. Konu hamileliğinizdi zaten. Kimseye açıklama borcunuz yok ilişki seçimleriniz hakkında.
Hanımefendi sakin olun biz sizle evlenmeyeceğiz, kimle yattıysanız yattınız yahu. Ne kadar da dert etmişsiniz içten içe. Canınıza yazık valla. Artık memnun değilseniz öyle şeyler yaşamazsınız olur biter.Sevgilisinden değil yatıp kalktığı adamlardan hamile kalmış derseniz iftira olur. Evli birine kocasından değil başkasından hamile kalmış demekle pek farkı yok.
Bu mesajınızda bile onunla bununla yatıyorsun iması var bana. Evet maalesef haksızlığa uğrayınca dert ediyorum.Hanımefendi sakin olun biz sizle evlenmeyeceğiz, kimle yattıysanız yattınız yahu. Ne kadar da dert etmişsiniz içten içe. Canınıza yazık valla. Artık memnun değilseniz öyle şeyler yaşamazsınız olur biter.
Ya he.Bu mesajınızda bile onunla bununla yatıyorsun iması var bana. Evet maalesef haksızlığa uğrayınca dert ediyorum.
Gönderdim.At bana
Zeki bir kadınsın.bence bu ilk polis olan çocuk.
fb falan değil aşık çocuğa o yüzden asla kopmayacak bir bağ peşinde.
Bana bir şey atmana gerek yokYukarida zeki bir ablamız parçaları birleştirmiş mesela. Kafa tasımızın içindeki organı kullanmak yeterli oluyor. Özel mesajin kapalı olmasaydı atardım ss :)
Sen böyle değildin orta yaş krizi falan mi?Bana bir şey atmana gerek yokHerkes her şeyi anlıyor zaten de kafatasının içindeki düzgün bir yaşam şeklinde çalışan insanlar olduğundan şaşıp kalıyor önce o kadar da değildir diye sadece.
Niye senin menapozun mu geldi? ben nasıl orta yaş krizinde olcamSen böyle değildin orta yaş krizi falan mi?
Bilmem ben seni 40 falandır diye düşünüyordum :)Niye senin menapozun mu geldi? ben nasıl orta yaş krizinde olcam
Senin doğru düşünüp uyguladığın ne var ki? ŞaşırmadımBilmem ben seni 40 falandır diye düşünüyordum :)
Hayatim ben zaten psikoloğa gidiyorum. Herhalde adam; kocasıyla gorumcesiyle kavga edip sinirini atmaya çalışan teyzelerden daha iyi anliyordur ruh halimden.Niye senin menapozun mu geldi? ben nasıl orta yaş krizinde olcam
Ben hep böyleydim de sen tedavi olmadıkça dozun iyice kaçtı sadece
Zeki bir kadınsın.
Ehehe sevgilisiyle değil fuckbuddysiyle yatıp hamile kalmıştır demek çok hoş bir yorum değil.Kimse kimsenin bilmem kaç kişiyle yatıp kalktığıyla ilgilenmiyor ki burada. Zaten bunu itham ettiğin kişiler çok açık fikirli ve kadının yanında olan insanlar. Seni sadece mantıklı düşünmeye ikna etmeye çalışıyor herkes. Senin hayatın, senin kararların. Belki düzgün düşünemiyorsun ama mutlu bir aile ortamında bile çocuk büyütmek çok zor. Bi kedim var inan o bile bazen o kadar büyük bir sorumluluk ki omuzlarımda oturup ağladığımı biliyorum ben yetişemiyorum hiçbir şeye diye. Gerçekten hazır mısın her şeyi tek başına sırtlanmaya? Çocuk doğunca filmlerdeki gibi müthiş bir babaya dönüşmeyecek bu adam. Kedisini bile düşünmüyor ki o da bir can. Kedimin yok olması fikri tüylerimi diken diken ediyor.
Değiştir o zaman psikologunu, malesef psikolog seçimin bile hatalıHayatim ben zaten psikoloğa gidiyorum. Herhalde adam; kocasıyla gorumcesiyle kavga edip sinirini atmaya çalışan teyzelerden daha iyi anliyordur ruh halimden.