- 3 Mart 2023
- 2.528
- 7.861
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
cinsellik konuşması normal bu hanım kızımızın ilişkileri cinsellik üzerine zaten. biraz açık olacak ama adam yatıp kalkmayı planlamış kızımız başka hesaplar peşine düşmüş. ama senelerdir dikkatimi çeken bir üye asla çocuk galan bakacak durumda değil. niye böyle bir romantizm peşine düştü ilginçBen mi acaibim insanlar mı acaip, ortada babasız büyüyecek bir çocuk, hamile bir kadın var ama adam hala libido mibido bir şeyler saçmalıyor bu ne sorumsuzluk ... adam ayrıca sapık ya da hasta sanırsam, düzgün bir erkek ya adam gibi ayrılalım çocuğu aldıralım der ya da evlenir. Adamın derdi hala yatmaktaAdam sapık ötesi, sen de üzgünsün diye yazmayayımd edim ama meredith ama kendine hiçbr saygın yok. Adam seni hamile bırakıp kaçmış sen hala adamla cinsellik muhabbeti peşindesin??? bebeğe çok yazık babası sapık, annesi Meredith , o çocuğun sağlıklı birey olma şansı asla asla yok. Umarım bebek doğduğunda intihara falan kalkışmazsın. Allah annene de akıl fikir versin, senin psikiyatri hastası olduğunu görmüyor mu çocuğu doğur mu diyor bir de???
2 yıl yalan bence birkaç ay önce taksici vardıSağlıklı birey olsan o adamla 2 yıl sevgili olmazdın
Yalan ya nisan 2022 de taksiciyle konuları var yok parmağında yüzük varmış tektaş takmış ciddilermiş falan. Galiba aynı taksici annesine de yürüyen sevgilisiydi. Onunla da açık ilişkideydiler ama onunla bununlaydı yine. (Bana tek tek yazdığın yorumlrını buldurtma meredith) . Yalan söyleme hastalığı mı var nedir.2 yıl yalan bence birkaç ay önce taksici vardı
Yooo paslar annesine bakacaksin bu cocuga ben de hayatima bakacagim der.Okullar boyle sacmasapan anne & baba kararlariyla aile hayati goremeyen,psikolojisi bozulmus cocuklarla dolu.Parmaklarınızı boşuna yoruyorsunuz.
Bosverin, dogursun. Çocuktan sonra hayatın bekarliktaki gibi lay lay lom olmadığını, özgürlük diye bir şey kalmadığını, tuvalete bile zar zor gidildiğini deneyimlesin.
Bonus olarak da kocasız bir çocuğun bütün sorumluluğunu almak zorunda kalsın o zaman sizi anlar. Böyle insanlar başına gelmeden anlamaz. Tek üzüldüğüm nokta o bebeğin bu ortamı haketmemis olması.
İnsanın kocası sormaz hamile karısına libidon nasıl diye. İşine gelmediği yerde ben senin kocan mıyım ne istiyorsun demeyi biliyor dırzo. Neyse ki zaman geçtikçe birazcık sağlıklı düşünebilmiş, evet düşündüğü hali bu, adamın ona fayda değil zarar getireceğini aklı basmış artık.Ya benim tüylerim ürperdi.
Ne demek hamilelikte libidoyu sorgulamak? Bu adam normal değil. Böyle bir insandan ben korkarım kaldı ki çocuğunu doğurayım. Asla ama asla doğurmayın. Bu öyle "sorumsuz,bencil" falan deyip geçilecek biri değil. Sapkın biri.
Sizin de mutlaka cinsel ya da duygusal hayatınıza giren birileri olacak. Çocuğunuz varken yanlış insan seçme lüksünüz de olmayacak. Kendiniz kaç seans terapiye gittiniz, duygularınızla boğuştunuz. Bunun ne kadar zor olduğunu biliyorsunuz. Aynısını çocuğunuza yaşatmayın.
Eğer doğuracaksanız da umarım çocuk kız olmaz.
Yalan ya nisan 2022 de taksiciyle konuları var yok parmağında yüzük varmış tektaş takmış ciddilermiş falan. Galiba aynı taksici annesine de yürüyen sevgilisiydi. Onunla da açık ilişkideydiler ama onunla bununlaydı yine. (Bana tek tek yazdığın yorumlrını buldurtma meredith) . Yalan söyleme hastalığı mı var nedir.
Yok ya ne sevgilisi aynen öyleBelki de öylesine takıldığı (FB) birinden hamile kaldı. 2 yıl sevgili olduğu adamdan hamile kalsa bu şekilde konuşmaz daha ılımlı olurdu gibi geliyor.
Hikayede baya boşluklar var
Boşluk moşluk yok aslında, bi tanesinden hamile kalmış işte, adam da kadın korunuyor mu diye sorgulamamış öyle bir borç hissetmemiş karşı tarafa. Sevişmiş geçmiş. Ondan bu tavırlar, aslında çok açık durum yani.Belki de öylesine takıldığı (FB) birinden hamile kaldı. 2 yıl sevgili olduğu adamdan hamile kalsa bu şekilde konuşmaz daha ılımlı olurdu gibi geliyor.
Acaba gereksiz biri gelip de üyeliğimi ifşalamasın diye bu üyeligimle açtığım konularda zaman gibi şeyleri bizzat yansıtmamış olabilir miyim? Mesela normalde de 26 yaşındayım, 27 dedim.Yalan ya nisan 2022 de taksiciyle konuları var yok parmağında yüzük varmış tektaş takmış ciddilermiş falan. Galiba aynı taksici annesine de yürüyen sevgilisiydi. Onunla da açık ilişkideydiler ama onunla bununlaydı yine. (Bana tek tek yazdığın yorumlrını buldurtma meredith) . Yalan söyleme hastalığı mı var nedir.
Fuckbuddy değildik. Hatta size de özel mesajla ispatlayacağım.Belki de öylesine takıldığı (FB) birinden hamile kaldı. 2 yıl sevgili olduğu adamdan hamile kalsa bu şekilde konuşmaz daha ılımlı olurdu gibi geliyor.
İftira atmak bu kadar kolay mı sizin için?Yok ya ne sevgilisi aynen öyle
Bir tanesinden hamile kalmış? Bir kadına da yatmadığı kalmamış muamelesi yapmak iğrenç. Merak etmeyin özel mesajla kanıtlarım.Boşluk moşluk yok aslında, bi tanesinden hamile kalmış işte, adam da kadın korunuyor mu diye sorgulamamış öyle bir borç hissetmemiş karşı tarafa. Sevişmiş geçmiş. Ondan bu tavırlar, aslında çok açık durum yani.
Yalan ya nisan 2022 de taksiciyle konuları var yok parmağında yüzük varmış tektaş takmış ciddilermiş falan. Galiba aynı taksici annesine de yürüyen sevgilisiydi. Onunla da açık ilişkideydiler ama onunla bununlaydı yine. (Bana tek tek yazdığın yorumlrını buldurtma meredith) . Yalan söyleme hastalığı mı var nedir.
Belki de öylesine takıldığı (FB) birinden hamile kaldı. 2 yıl sevgili olduğu adamdan hamile kalsa bu şekilde konuşmaz daha ılımlı olurdu gibi geliyor.
Evet küçüktü kendisinden. Baya takıntılıydı o çocuğa doğru söylüyosun 2 yıl diye ondan bahsediyor olabilirüşenmez bulursan konuları bakıversene şu ilk polis sevgilinin de yaşı küçük müydü kendisinden?
çünkü bence bu çocuk o çocuk.
araya taksici söylediğine göre pilot milot girmiş ondan 2 sene diyor bence.
Meredith şu an yaptığın kural ihlali. Bu üyeliğin de banlanacakAcaba gereksiz biri gelip de üyeliğimi ifşalamasın diye bu üyeligimle açtığım konularda zaman gibi şeyleri bizzat yansıtmamış olabilir miyim? Mesela normalde de 26 yaşındayım, 27 dedim.
Fuckbuddy değildik. Hatta size de özel mesajla ispatlayacağım.
İftira atmak bu kadar kolay mı sizin için?
Bir tanesinden hamile kalmış? Bir kadına da yatmadığı kalmamış muamelesi yapmak iğrenç. Merak etmeyin özel mesajla kanıtlarım.
Acaba gereksiz biri gelip de üyeliğimi ifşalamasın diye bu üyeligimle açtığım konularda zaman gibi şeyleri bizzat yansıtmamış olabilir miyim? Mesela normalde de 26 yaşındayım, 27 dedim.
Fuckbuddy değildik. Hatta size de özel mesajla ispatlayacağım.
İftira atmak bu kadar kolay mı sizin için?
Bir tanesinden hamile kalmış? Bir kadına da yatmadığı kalmamış muamelesi yapmak iğrenç. Merak etmeyin özel mesajla kanıtlarım.
Hunharca iftiraya maruz kalınca başka seçeneğim kalmadı.Mune arkadaş yan kanala geçmiş.
Size yatmadığı kalmamış muamelesi yapmadım, benim umrumda olan bir şey değil sizin seks hayatınız. Ama bu da anca böyle söylenir yani, yaparken bilmiyordunuz söylenince mi öğrendiniz?
Açıkçası hiçbir zaman banlandigimda girmedim. Ama birileri açıkça bana iftira atmaya cüret ederse sessiz kalmam. Herkes haddini bilmekle yükümlü ben de dahil.Meredith şu an yaptığın kural ihlali. Bu üyeliğin de banlanacak
Hunharca iftiraya maruz kalınca başka seçeneğim kalmadı.
Sen kendi salladığına kendin inanıyosun gerçekten ve bu çok korkunç. Yazdığın hiçbir şey ve açtığın konular silinmiyor ve girip okuyabiliyoruz biliyorsun dimi?Hunharca iftiraya maruz kalınca başka seçeneğim kalmadı.
İftira değil konularınız ortada. Teker teker gözünüze sokmaya gerek yok, zeki birisiniz, ne yazdığınızı bilirsiniz. Yapmayın şimdi, buna gerek de yok. Konu hamileliğinizdi zaten. Kimseye açıklama borcunuz yok ilişki seçimleriniz hakkında.Hunharca iftiraya maruz kalınca başka seçeneğim kalmadı.