Bir Anda Ortadan Tüymek

cinsellik konuşması normal bu hanım kızımızın ilişkileri cinsellik üzerine zaten. biraz açık olacak ama adam yatıp kalkmayı planlamış kızımız başka hesaplar peşine düşmüş. ama senelerdir dikkatimi çeken bir üye asla çocuk galan bakacak durumda değil. niye böyle bir romantizm peşine düştü ilginç

2 yıl yalan bence birkaç ay önce taksici vardı
Yalan ya nisan 2022 de taksiciyle konuları var yok parmağında yüzük varmış tektaş takmış ciddilermiş falan. Galiba aynı taksici annesine de yürüyen sevgilisiydi. Onunla da açık ilişkideydiler ama onunla bununlaydı yine. (Bana tek tek yazdığın yorumlrını buldurtma meredith) . Yalan söyleme hastalığı mı var nedir.

Yooo paslar annesine bakacaksin bu cocuga ben de hayatima bakacagim der.Okullar boyle sacmasapan anne & baba kararlariyla aile hayati goremeyen,psikolojisi bozulmus cocuklarla dolu.
Ayni surec bu konu sahibi icin de olacak.Ugrarsa buralara,yalan da soylemezse goruruz.O cocuk hem babasiz hem de anasiz buyuyecek

İnsanın kocası sormaz hamile karısına libidon nasıl diye. İşine gelmediği yerde ben senin kocan mıyım ne istiyorsun demeyi biliyor dırzo. Neyse ki zaman geçtikçe birazcık sağlıklı düşünebilmiş, evet düşündüğü hali bu, adamın ona fayda değil zarar getireceğini aklı basmış artık.

Belki de öylesine takıldığı (FB) birinden hamile kaldı. 2 yıl sevgili olduğu adamdan hamile kalsa bu şekilde konuşmaz daha ılımlı olurdu gibi geliyor.
Hikayede baya boşluklar var

Belki de öylesine takıldığı (FB) birinden hamile kaldı. 2 yıl sevgili olduğu adamdan hamile kalsa bu şekilde konuşmaz daha ılımlı olurdu gibi geliyor.
Boşluk moşluk yok aslında, bi tanesinden hamile kalmış işte, adam da kadın korunuyor mu diye sorgulamamış öyle bir borç hissetmemiş karşı tarafa. Sevişmiş geçmiş. Ondan bu tavırlar, aslında çok açık durum yani.

Acaba gereksiz biri gelip de üyeliğimi ifşalamasın diye bu üyeligimle açtığım konularda zaman gibi şeyleri bizzat yansıtmamış olabilir miyim? Mesela normalde de 26 yaşındayım, 27 dedim.
Fuckbuddy değildik. Hatta size de özel mesajla ispatlayacağım.
Yok ya ne sevgilisi aynen öyle
İftira atmak bu kadar kolay mı sizin için?
Bir tanesinden hamile kalmış? Bir kadına da yatmadığı kalmamış muamelesi yapmak iğrenç. Merak etmeyin özel mesajla kanıtlarım.

Geçen sene benim kardeşim de 26 yaşında evlilik dışı hamile kaldı. İyi ki benim kardeşim değilsin Çıldırırdım. Hemen aldırdı neyse ki. Yine de bir ton kızdım. Aldıracak parası bile yoktu, ben de işe ara verdiğim için ücretsiz izindeydim. Eşimden borç para istedim on bin lira düşünün. Çalıştığı halde o kadar parası yoktu kardeşimin. Yani sayıp sövme mrk etmemek elde değil bu akılsızlığa karşı. Bol bol sayıp sövdüm. Burada konu basit gibi geliyor ama seni gerçekten seven ablan vs olsaydı bence benim gibi tepki verirlerdi. Hayatını bu şekilde alt üst etmene izin vermezlerdi.
Düşünüyorum aldıracak paranız bile yok ama her türlü saçmalığı bol keseden yapabiliyorsunuz. Konu sahibi belki aldıracak parası vardır ama bu sefer de bakacak gücü yok. Annem babam destek olur diyor. Yine birilerine yük yani. Gerçekten kendi hayatınızı mahvediyorsunuz yetmiyor çevrenize de zarar veriyorsunuz.

üşenmez bulursan konuları bakıversene şu ilk polis sevgilinin de yaşı küçük müydü kendisinden?
çünkü bence bu çocuk o çocuk.
araya taksici söylediğine göre pilot milot girmiş ondan 2 sene diyor bence.

bence bu ilk polis olan çocuk.
fb falan değil aşık çocuğa o yüzden asla kopmayacak bir bağ peşinde.

Evet küçüktü kendisinden. Baya takıntılıydı o çocuğa doğru söylüyosun 2 yıl diye ondan bahsediyor olabilir

Meredith şu an yaptığın kural ihlali. Bu üyeliğin de banlanacak

Mune arkadaş yan kanala geçmiş.

Size yatmadığı kalmamış muamelesi yapmadım, benim umrumda olan bir şey değil sizin seks hayatınız. Ben farklı yaşamlara saygısı olan biriyim, yargılayanın karşısına ilk dikileceklerdenim merak da etmeyin. Ama bu da anca böyle söylenir yani, yaparken bilmiyordunuz söylenince mi öğrendiniz?

Hunharca iftiraya maruz kalınca başka seçeneğim kalmadı.

açık açık bebeğin babası kim yazsan artık. Bak sana kimse kötü bir şey demedi herkes yol göstermeye çalıştı. Sen de artık doğruları konuş

İftira değil konularınız ortada. Teker teker gözünüze sokmaya gerek yok, zeki birisiniz, ne yazdığınızı bilirsiniz. Yapmayın şimdi, buna gerek de yok. Konu hamileliğinizdi zaten. Kimseye açıklama borcunuz yok ilişki seçimleriniz hakkında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…