Bir Anda Ortadan Tüymek

Hahahahaha yaaaa

Bana, numara değiştirmek, ortadan kaybolmak çok sinsice bir plan gibi geliyor .

Çünkü ömür boyu ortadan kaybolma ihtimaliniz yok. .
Bir süre ortadan kaybolup , sonra kucaginizda bebekle ; merhaba , bak bu da senin bebeğin , biz geldiiiik diye gelmek ! Çok tehlikeli..

İyi de bundan bize ne? Öyle olsa ne olmasa ne? Bu konuya tek takılan Meredith şu an.

Taksici mevzusu 1.5 yıl önceydi. Evet ilk bahsettiğim polis bu.

Ben de hiç sinirlendiğini görmedim bu zamana kadar. Acaba hormonlarda mı bu sinirlenmeler alınganlıklar

yok ya.
kendisine sinirli içinde bulunduğu durum istediği gibi şekillenmiyor diye sinirli polise sinirli ve hatta annesine bile sinirleniyor bence polisle bağını kes dedi diye umudu tükendikçe öfkesi artıyor.

Açıkçası en ufak şeye ağlıyorum.
Bu çocuğa bile hayatimda ilk defa su katilmamis katıksız hakaretler ettim, daha önce aptal bile dememisimdir. Çocuk bile hayret etti.

İyi de bundan bize ne? Öyle olsa ne olmasa ne? Bu konuya tek takılan Meredith şu an.

Bu konuda ona inanalım istiyor tamam inandık. Hamile bir kadın var bir tık hassas oluyor olabilirim katip.
Çevresinde bir tane akıllı kimse yok. Saçma sapan bir sevgili, Değişik bir anne, ve rahatsız bir anne adayı. Bu kıza kim yardım edecek. Sağlıklı düşünemiyor bile. Annesinin tavrı da saçma doğur bakarız

Konu sevgilileri bile değildi. Bebeği yapan da babasını bilir, bilmiyorum diye bişey yok zaten. Kendi kendine durduk yere kuruldu gerek yok.

Konu sevgilileri bile değildi. Bebeği yapan da babasını bilir, bilmiyorum diye bişey yok zaten. Kendi kendine durduk yere kuruldu gerek yok.
Kimse bunu da iddia etmedi zaten fb olsa da laf söyleyecek insanlar tabi ki var burda da ama tartışmaya girdiği insanlar buna takılacak insanlar değildi. Çok zor bir karar ve gerçekten çevresinde düzgün akıl verebilecek kimse yok. Bizden gerçekleri duyunca da sindiremedi kızdı. Adama da kör kütük aşık olduğunu düşünüyorum hayatının sonuna kadar bağ kalsın diye doğurmak istiyo gibi. Mesela şunu düşünse başka bir sevgilisinden ya da başka bir adamdan hamile kalsaydı ve aynı şekilde adam istemeseydi yine doğurur muydu?

Heh aynen konu tam olarak bu. Fuckbuddy ye takılan da saldırganlaşan da bizi ikna etmeye çalışan da kendisi.
Olay aslında tam da bu aslında sadece

İşte insanlar boşa tepki vermedi o hamilelik konusunda. Şimdiden hormonlar halaya durmuş. Ayrıca birtakım iç hesaplaşmalar başlamış, efendim, hayatı değişecek onun kaygısı girmiş. Allah kolaylık versin, önünde daha 33 hafta var. Lohusalık var daha. Yolu uzun.

Meredith, sara hastasıymışsın. İlaçlar ne alemde? Bu ilaç grubu bebekte çeşitli anomalilere, gelişim geriliklerine sebep oluyor. Bu tarz rahatsızlıklarda, hamileliğe hazırlanırken ilaçları bıraktırıp bir süre gözlem yaparlar ataksız geçirebiliyor musun, ne durumdasın diye. Hastalık hamileliğinde alevlenecek olursa ne yapacaksın? Senin böyle bir hazırlanma sürecin oldu mu?

Açtığın konular, eğer ki bebeğini bu kadar istiyorsan ve önceliğinse-kıymetliyse senin için, bu minvalde olmalıydı.

Şimdiden Anneler Kulübü'ne üye olmuşsun Meredith. Neyin içine bulaştığını bilsen o bebeği asla dünyaya getirmezdin.
Bir sürü rahatsızlıkların var psikolojik. Şimdi ilaçları bıraktın hormonlarla birlikte neler yaşayacağını tahmin bile edemezsin. Normal bir birey için bile kolay geçmiyor hamilelik. Bak bir sürü konu var doğum sonrası yaşanılanlarla ilgili.
Sanki oyuncak bebekmiş gibi davranıyorsun karnındaki bebeğe.

Öyle deme şimdi psikoloğu varmış onun, biz ondan iyi mi bileceğiz? Allah'ım yarebbim.

Psikolojik sorunum olsaydı psikologum fark ederdi ki, giden arkadaşlarımdan psikiyatriye yönlendirdikleri oldu.

Aslında burda o kadar çok arkadaşımız sana bebeği doğurmanın bebek ve senin açından sağlıklı olmayacağını anlatmış ve haklılar.
Ama sen o kadar duygusal yönden bakıyorsun ki hamilelik hormonlarından kaynaklı olabilir bunu şuan farkedemiyorsun. İnşallah doğumdan sonra pişmanlıklar yaşamazsın...

İlaçlarımı zaten en düşük dozda kullanıyordum. Simdi başka bir ilaca geçiş yaptık. Fetal dna testi de yaptıracağım bir sıkıntı var mı öğrenmek için.
Ben krizlerimi stres kaynaklı geçirdim bu zamana kadar. O yüzden stres olmak istemiyorum.

Psikolog değil, psikiyatr takibinde olmalısın, yine sohbetine git psikoloğuna iyi geliyorsa ruhuna ancak ilaç takibini ancak tıp hekimleri yapabiliyor biliyorsun ki ve düzenli olarak seni takip eden bir doktorun olmalı. İlk üç ayda ilaçlar mecburi kesilir, ben bunun istisnasını görmedim çünkü diğer türlüsü kumar oynamak gibi oluyor. Yeni nesil bir ilaç çıktıysa 7-8 senede bilmiyorum ancak sara, bipolar (Zaten ortak kullanılan ilaçlar da var) gibi rahatsızlıklarda kullanılan ilaçlar ağır ve düşük doz da olsa hastalıkta ağır bir seyir olmadığı sürece kullandırmazlar (Hamilelikte) ve dahi hamileliği tavsiye etmezler.

Bu konuda biraz kaçak davrandığını düşünüyorum.

Sara hastaligini nöroloji takip eder, psikiyatri değil. Nörolog takibindeyim zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…