Bir Anda Ortadan Tüymek

Çocuk demek abartmıyorum; yıllarca stres altında yaşamak demek. (Ben kürtaja kesinlikle karşıyım. )
Ama ilk günler emdi mi? Doydu mu? İlk haftalar ve bir kaç ay gazı?. Ek gıdadan sonra oluşan bez kokusu. Sonra diş çıkarması, sonra emekleyip heryere ulaşması, seni görmediği zaman girilen ağlama krizleri sonucu tuvalet ve duşun lüks olması.

Sonra büyürken kontrolsüz bir şekilde sağa sola koşan bir canlı ile yürürken/yaşarken heran kriz yaşama potansiyeli. Cam açmak sorun düşebilir gibi gibi... Hiçbir aksesuar süs vb ortada duramamasi. Kırılan tvler. Tuvalet eğitimi esnasında heryerin çiş/kaka olma ihtimali. Ya bak daha ilkokula gelmedi bile sıra. 1. Sınıfı tekrar okuma da dahil anne için. Hastalık konularına girmedim üstelik.

Ya bu kadar stresli bir sorumluluktan bahsediyoruz. İki çocuk annesiyim. Allah ömür versin.

Ama stres ile herhangi bir hastalığı tetiklenen bir insanın, bu sorumluğu almadan önce milyon kere ölçüp tartması gerekirdi. O doğup sadece kendini sevdirecek sevimli bir kedi gibi asla değil. Bunu idrak edin. Konunun ciddiyetine varın. Şuursuz davranma gibi bir şansınız yok burada.

Sonuçta tokat gibi çarpacak, önceden hazırlıkli olun. Adamın beş dakikalık zevki sizin yıllarca korkunç stresler, mücadeleler içinde resmen kabusu yaşayacağınız bir sonuca doğru gidiyor. En azından birdaha böyle gafil avlanmayın. Size ulaşmak bu kadar kolay olmasın.

Sara hastaligini nöroloji takip eder, psikiyatri değil. Nörolog takibindeyim zaten.

Doğrudan hangi hekim takip eder bilmiyorum, ancak bir tıp hekiminin takibi olması gerektiğini ilaçların psikiyatri ile ortak olduğunu biliyorum. Zaten işin içine ilaçlı tedavi giriyorsa, sadece psikoloji değil nöroloji de devrededir, psikiyatr dememe takılma ancak düzelttiğin, doğru bilgi verdiğin için de teşekkür ederim. Tabii diğer söylediklerimin de doğru olduğunun sen de farkındasın.

Tamam da sara hastalığı psikolojik bir hastalık değil ki. Beyindeki elektronların kısa devre yapması gibi bir şey. Yani ne psikologun ne de psikiyatrinin alanına giriyor.

Tamam da sara hastalığı psikolojik bir hastalık değil ki. Beyindeki elektronların kısa devre yapması gibi bir şey. Yani ne psikologun ne de psikiyatrinin alanına giriyor.

doğru nöroloji takip eder ve ilaçlarını çok sıkı kullanmalısın. Atakları da oluyor

Giriyor; çünkü bu ataklar sonrası ruhun etkileniyor. Bipolar hastası olarak sara hastalarına verilen ortak ilaçları psikiyatriden alıyorum mesela; çünkü benim teşhisim de beynimin dopamin reseptörlerinin normal beyin yapısından farklı çalışması. Nöroloji konusu bu da ancak bu etkileşim sonucu ruhum da zora giriyor. Sana"Psikolojik olarak sıkıntılısın çocuk yapma" demiyorum, biraz bunun savunmasındasın gibi hissettim. Dediğim şey, ani bir kararla, hem kendi hem de çocuk sağlığı üzerinden bir kumara girişmiş olman. Bir hazırlanma aşaması yaşamaman, üstelik stresle tetikleniyorum dediğin hali en stresli ortama emanet etmen ve tüm bunların arasında, bu konu üzerine konu açacak kadar kaygılanmaman. Benim için fazla umursamaz bir tavır.

Son düzenleme:
Beni psikiyatr yönlendirmişti sara şüphesiyle, az bir oran çıkmıştı. Halsiz düşme, bilincim açık olduğu halde yığılıp tepki verememe nöbetlerim de bununla açıklanmıştı zamanında. Bunlar zaman zaman bir arada ele alınan şeyler, çünkü insan bir bütün. Psikologum gerek görmedi, öyle demedi demek ki sorun yokla işin içinden sıyrılmayın. Onun uzmanlık alanına girmiyor. Ve kendisi ilah değil, yanılabilir.

Yalnız dalga geçmedim gerçekten gördüm yazışmaları. FB durum yok
Fb durumu yok da hamileyken hala benle yatar mi diye derde dusmus bi serefsiz var. Madem bunlar ayni polis 2 sene once herifin kendisini zorla hastaneye goturusunu acip okusun bence. Oyle vi heriften cocugum olsun diye tutturuyo ya ne diyim bilmem.

Muhtemelen sayılı dakikalarım kaldı, banlanacagim. Hoşça kalın simdiden
Meredith cocuk dogarsa cok seviceksin. Hepimiz cok sevdik. Ama babalarla bile buyuturken yorulduk yiprandik. Senin icin bi erkegin varligi sadece cinsellik icin bie olsa cok onemli. Bu bitecek uzun bi süre. Ben zaten erkek istemiyirym hayatimda laflarini gec. 25 yasta istemezsin 28 de istersin. Insan dogasina ters aksini soylemek. Cocugu anana verip kendi hayatini yasamaya basliycaksin. Hem anasiz hem babasiz buyuycek o cocuk. Yapma bak yasim senden cok buyuk. Persembenin gelisi carsambadan bellidir. Cok pisman olacaksin. Yazik olacak o cocuga.

arkadaşlar gerçekten günlerdir ciddiye alıp da uzun uzun yorumlar yapmanız
bunun için zaman ayırmanız bi tek bana mı garip geliyor ?
ilk üyeliği banlanmış ikinci üyeliği ile yorum yapıyor laf yetiştirme derdinde
allah aşkına çocuk sahibi olanlar ve şuan hamile olan üyeler cevaplasın
insan hamileyken burda millete laf yetiştirme bişiler anlatma derdine düşer mi
açtığı konular insanlardan tepki almak dikkat çekmek istermiş gibi
sinir uçlarına dokunacak şeyler
adam seni iliklerine kadar reddedecek istemeyecek sen doğurucam diye tutturacaksın ?
ve başka bi dünya tutarsızlık mantıksızlık
atanamamış türk dizisi senaristi gibi ya
bi de dün ben konularına inanmayınca yazışmalarımı gösterdim bazı üyelere dedi
düzmece yazışma uydurmak 2 dk'lık iş, alırsın annenin telefonunu atarsın kendi telefonuna msjları
kayıtlı no kısmındaki profil foto ve ismi değiştirdin mi al sana mis gibi whatsapp yazışması

Meredith'i Kk dan uzun zamandir biliyorum. Gayet kendisine uygun tutarli gidiyo. Hic fake oldugunu dusunmuyorum konunun.

Fb durumu yok da hamileyken hala benle yatar mi diye derde dusmus bi serefsiz var. Madem bunlar ayni polis 2 sene once herifin kendisini zorla hastaneye goturusunu acip okusun bence. Oyle vi heriften cocugum olsun diye tutturuyo ya ne diyim bilmem.
Bu bahsettiğim 2019 yılında hayatıma giren, hastalığım ortaya çıkınca bir nevi evden attigim evsiz kalan.

Bu bahsettiğim 2019 yılında hayatıma giren, hastalığım ortaya çıkınca bir nevi evden attigim evsiz kalan.

Bu işte Merdith. Bizim dediğimiz Polis. 20lik bebe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…