Bir Anda Ortadan Tüymek

Hayatımın her alanında kırılgan, zayıf değilim. Bazı konularda böyleyim.

Hiçbir açıklama yapmadan gitmek adama, aramızdaki bağa, yaşadıklarımıza haksızlık olmaz mı?

Benim derdim adam mı? Konunun neresinden bu fikre kapıldınız acaba çok merak ediyorum?
Tam olarak üstteki alıntıladığım yerler. Kusura bakmayın adam size demediğini bırakmamış siz hala iletişim kuruyorsunuz libido muhabbetlerine, özledim muhabbetlerine giriyorsunuz ve sonra strese giriyorum diyorsunuz. Girersiniz tabiki. Adam bu süreci sizinle takip bile etmek istemiyor, e nabızdan öğrenmek istiyor. Belli ki ne size ne çocuğuna faydası olmayacak neden hala iletişimdesiniz? Doğurmaya mı karar verdiniz, bunu bildirin ve iletişimi kesin. Ya da sadece bebek ile ilgili meselelere girin. Siz hala geçmişte yaşadıklarınıza, aranızdaki bağa haksızlık olmaz mı modundasınız. Adamın bunlara saygısı yok ki, siz neden önemsiyorsunuz??
Bunu kabul etmek zor gelebilir, kabul etmek istemiyor da olabilirsiniz ama benim sizden sezdiğim şey hala içinizde bu adamla bir yuva kuracağınıza dair küçükte olsa bir umut ışığı olması.

Yoruldum artık. Tekrar biriyle tanış, flört et, bir ton aşama. Sonrasında her şeyin sarpa sarma ihtimali de var.

Yine gelip gecici bir surece girmişsiniz ve bu gelip gecici sureci iyice zorlaştirmaya karar vermişsiniz.
25 yaşinda kolay kolay kimse aşk, flort defterini kapatmaz ki siz söz konusu olunca bu daha da zor.

Şuan belli bir sure icin sıkılmışsiniz ve tutup cocuk yapiyorsunuz hayatinizda yeni tutunacak bir şey olsun diye ama bi yerde bu durumdan da bunalacaksiniz.

Anne olmak için doğmuş, asiri anaç kadinlar disinda isteyerek, eş destegiyle evlilik icerisinde cocuk sahibi olmuş gordugum duydugum cogu kadin bile bi yerde bunaliyor devamli cocuk odakli olmaktan. Bu adam da sandiginiz gibi cocugu gorunce babalik ic guduleri kabarmayacak.

25 yasinda her şeyi bitirip cocuk odakli olacagim demeler kocaman bir hayal ürünü, yaşayip göreceksiniz.

Parmaklarınızı boşuna yoruyorsunuz.
Bosverin, dogursun. Çocuktan sonra hayatın bekarliktaki gibi lay lay lom olmadığını, özgürlük diye bir şey kalmadığını, tuvalete bile zar zor gidildiğini deneyimlesin.

Bonus olarak da kocasız bir çocuğun bütün sorumluluğunu almak zorunda kalsın o zaman sizi anlar. Böyle insanlar başına gelmeden anlamaz. Tek üzüldüğüm nokta o bebeğin bu ortamı haketmemis olması.

kendisi de konuları da kurgu hayal ürünü bence
herkes de dibine kadar ciddiye alıyo bu üyeyi ilginç

kendisi de konuları da kurgu hayal ürünü bence
herkes de dibine kadar ciddiye alıyo bu üyeyi ilginç
Her konuma gelip bu yorumu yapıyorsunuz. Fake olduğunu düşünüyorsanız yorum yapmazsınız.
Kaldı ki beni bizzat tanıyan veya bu durumla ilgili karşı tarafla aramda geçen mesajlaşmayı gönderdiğim üye de var. Yorumunuzu şikayet edeceğim.

Eğer adam baba olmak istemiyorsa bunu enine boyuna düşünmeniz lazım. O çocuk büyüdüğünde tüm sorumluluğunu yüklenebilecek misini daha sonrasında baba olmak istemeyen adama bu çocuk senin de çocuğun deme hakkınız olmayacak.

Ben önceki konunuza ben olsa doğurmazdım yazmıştım. Hala aynı fikirdeyim ama siz kararınızı vermişsiniz. Madem doğuracaksınız o adamı hayatınızdan çıkarın derim. Zaten faydası yok bari zararı olmasın size psikolojik olarak. Keşke engelledikten sonra tekrar konuşmasaydınız. Adam demek bile istemiyorum tam bir pislik gerçekten. Oturup ne yapmalıyız diye sizinle ciddi ciddi konuşması lazım ama hala acaba tekrar yatağa atabilir mi sizi onun peşinde. İçinde merhamet yok maalesef. Lütfen doğursanız da doğurmasanız da adamı tamamen silip atın.

nasil bir hayati sectiginin farkinda degil bence

Yaşı 25 miymiş bide?
Bu yaşta evlilik dışı çocuk dünyaya getirmek hem de ne idüğü belirsiz birinden.
Büyük cesaret cidden. Yok inzivaya çekilecekmiş, aşk defterini kapatacakmış, bebeğine yoğunlaşacakmış.. üff çok arabesk. Hala daha ergensin farkında değilsin çocuk sorumluluğu almak kolay mı ya?
Çocuğun psikolojisi ayrı bozulacak zaten büyüyünce. Ah şu gençler adam akıllı korunmayı bi öğrense!
Yahu seks yapın, gezin tozun, toksik ilişkiler yaşayın dibine kadar da bebek yapmayın ya.. Ölmeyi bayılmak sanmak gibi bir şey bu.
Aldırma zamanı geçse elden bir şey gelmez de bile isteye bu hayatı seçmek..
Hala tek üzüldüğüm o dünyaya getireceğin bebek. Bi tarafı hep hüzünlü olacak..

Baştan aşağı yalan konuşuyorsun, hala adamdan beklenti içindesin!! Annelik duygun şuanda olamaz bağ da şuanda kuramazsın ! Bunu her anne bilir ben de hamile bir kadın olarak söylüyorum. Kendini kandırmak için bin tane yalan söylüyorsun. Adam sana dönmeyecek! Çocuk da kendini bildiği andan aklı başına gelene kadar senden nefret edecek onu babasız büyüttüğün ve bu kararı tek başına aldığın için! Yalanlarınla da bizi kandırmaya çalışıyorsun. Çocuğu aldır, sen de şuanda anne olmayı haketmiyorsun, o ahlak yoksunu adamdan hiç bahsetmiyorum bile! Kendi aptal kararlarınızla dünyaya gelecek insan yavrularının hayatlarını ziyan edemezsiniz! Haddinizi aştığınızın farkında bile değilsiniz. Para onun babasızlığını da örtmeyecek sizin erkek peşinde koşmanıza da engel olmayacak. Bir kere hamile kaldığınız adamı kendiniz sevmiyorsunuz bebeği nasıl böyle daha hissetmeden sevdiniz? Korkunç yalanlar korkunç hatalar… kusura bakma birinin bunları böyle söylemesi gerekiyordu sana…

En son isi onlinea alip doguda adamin yanina gidip hamileligini ve dogumu orda yapacakti konu sahibi. Yine mi fikri degisti? Bu arada adamin fbuddysine sahip cikmasi helal olsun. Nasil bir fantezi dunyasiysa artik.

anaa o sen miydin
peki üyeler bunu nasıl anladılar ya hu
yani senin konularını anan boleyna olduğun zamandan beri hatırlıyorum. aklımda pek kalmaz ama senin konular bulduğun adamlar vs bi değişik olduğundan yer etti sanırım
valla zor bir karar. adam baba olmayacak o belli

Ya benim tüylerim ürperdi.

Ne demek hamilelikte libidoyu sorgulamak? Bu adam normal değil. Böyle bir insandan ben korkarım kaldı ki çocuğunu doğurayım. Asla ama asla doğurmayın. Bu öyle "sorumsuz,bencil" falan deyip geçilecek biri değil. Sapkın biri.
Sizin de mutlaka cinsel ya da duygusal hayatınıza giren birileri olacak. Çocuğunuz varken yanlış insan seçme lüksünüz de olmayacak. Kendiniz kaç seans terapiye gittiniz, duygularınızla boğuştunuz. Bunun ne kadar zor olduğunu biliyorsunuz. Aynısını çocuğunuza yaşatmayın.
Eğer doğuracaksanız da umarım çocuk kız olmaz.

ne gerekçe ile şikayet edeceksiniz mesela ?
öyle düşünebilirim çünkü
yaşadığınızı iddia ettiğiniz olaylar karşısında çok tuhaf tepkileriniz düşünceleriniz var
yazdıklarınıza göre konuşuyorum
en basit örnek, bahsettiğiniz durumlar aşırı ciddi ama siz burada hiç tanımadığınız kişilerle
sanal ortamda laf yarışına giriyorsunuz
insan başında böyle bi durum varken burada ona buna laf etmeyi polemiğe girmeyi düşünmez
fikir danışmak için başlık açabilirsiniz bunda anormallik yok ama şu bana yazdığınız bile bence
hayatın olağan akışına ters yani gelmişsiniz burada beni şikayet etmekle tehdit ediyorsunuz
insan bununla mı uğraşır gerçekten buna mı kafa yorar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…