- 22 Mart 2021
- 2.359
- 18.987
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Ilaçlar tamamen kesilir kısmı tamamen yanlış. Biri diğerine çevriliyor vs vs. Bu konu çok gerdi beni. Hala fetal Dna diyor Yüce Rabbim.
Adam iliskide de böyledir yahu. Temel noktası cinselliktir.Böyle adam da ne biliyim nerenin ayısı tövbe yarabbim ya
E tamam cinsellik odaklı olabilir de ilişki.Adam iliskide de böyledir yahu. Temel noktası cinselliktir.
Bunun normal zamanda farklı olduğunu düşünmüyorum. Hamilelik oluştuğu icin değişecek değildi. Konun sahibinin hayaliymis o sadece, elinde patlamış.
Simdi o ilaclari kullanirken mi hamile kalmis, son durum bu mu?
O kadar abazadir, konu sahibinin sevgili profili hep böyleydi.E tamam cinsellik odaklı olabilir de ilişki.
İstemediği bir bebeği var ortada.
Kadın hamile .
Hala cinsellik demesi agır abaza demek ki ne bilim tuhaf geldi burası.
Gercekten su dünyada benim karsıma cıkan adamlar garip diyordum da bu forumu okuyunca valla gariplik yokmuşO kadar abazadir, konu sahibinin sevgili profili hep böyleydi.
Nasil aliyor goz gore gore basina belayi, bu neyin inadi. Geliyordu gelmekte olan.Benim kullandığım ilacı kullanıyordu muhtemelen. O ilaçla gebelik çok riskli. Kutunun üzerinde nal kadar yazar uyarıları.
Nasil aliyor goz gore gore basina belayi, bu neyin inadi. Geliyordu gelmekte olan.
Bi de benden ne bekliyon ben kocan mıyım diyor kadına. Duygusal zekası hava sıcaklığı ile aynı bu kadar herife köylü halimle ben denk gelmiyorum, oha diyorum artık.Gercekten su dünyada benim karsıma cıkan adamlar garip diyordum da bu forumu okuyunca valla gariplik yokmuş
Deli midir nedir ne bilim rahatsız demek ki adam yada bize yanlış aksettıriliyor .
Offff ilaçsız haliyle şoka sokmuştu beni bu konu, aman Tanrım ya gerçekten şu an.Olan olmuş artık, kararlı da. Bari en sağlıklı haliyle geçirsin; adamın dibine dibine girip kendini de tetikleyecek sinir stres derken, ilaç konusunda zaten sorumsuzca davranmış, ciddiyim o ilacın (Aynı ilaç olduğunu düşünüyorum) kutusunun bir tarafı sadece gebelik uyarısı ile dolu.
Bu konuda geçen konusundan bu yana özel mesajla yırtınıyorum, perinatologla acil gorusmen lazim diye ki D ile başlayan ilaç olduğunu bile bilmiyordum. Ama 3-4 kez fetal Dna yaptıracağım diyor. Onun hasarini o test olcmez diyorum. Anlatıyorum dinlemiyor.Olan olmuş artık, kararlı da. Bari en sağlıklı haliyle geçirsin; adamın dibine dibine girip kendini de tetikleyecek sinir stres derken, ilaç konusunda zaten sorumsuzca davranmış, ciddiyim o ilacın (Aynı ilaç olduğunu düşünüyorum) kutusunun bir tarafı sadece gebelik uyarısı ile dolu.
Ben de size medeni davranışlarınızdan ötürü teşekkür ediyorum.Doğru, kar zarar hesabı yapılır ve başka grup ilaçlar değerlendirilir. İlk üç ay çoğu ilaç kesilir diyeyim, yanlış ifade etmişim düzelttiğin için teşekkürler.
Kendinizi ifşa ettiğiniz için rahatça yazıyorum yoksa site politikası gereği biz çift üyeliği olan kişileri durumu suistimal etmedikleri sürece gizli tutarız.Acaba gereksiz biri gelip de üyeliğimi ifşalamasın diye bu üyeligimle açtığım konularda zaman gibi şeyleri bizzat yansıtmamış olabilir miyim? Mesela normalde de 26 yaşındayım, 27 dedim.
Fuckbuddy değildik. Hatta size de özel mesajla ispatlayacağım.
İftira atmak bu kadar kolay mı sizin için?
Bir tanesinden hamile kalmış? Bir kadına da yatmadığı kalmamış muamelesi yapmak iğrenç. Merak etmeyin özel mesajla kanıtlarım.
Bu konuda geçen konusundan bu yana özel mesajla yırtınıyorum, perinatologla acil gorusmen lazim diye ki D ile başlayan ilaç olduğunu bile bilmiyordum. Ama 3-4 kez fetal Dna yaptıracağım diyor. Onun hasarini o test olcmez diyorum. Anlatıyorum dinlemiyor.
Ben de size medeni davranışlarınızdan ötürü teşekkür ediyorum.