Bir Anda Ortadan Tüymek

Yok takıntısinin boyutu korkunç. Resmen hedefe kitlenmis durumda. Hedef de hedef olsa yani.
D isimli ilacı 1000 mesaj sonra söylüyor. Zaten uzun yillardir kullanan birisi olarak doktoru hamilelik konusunda uyarmistir. Konunun en onemli kismi bu. Bunun uzerine soru sormasi, ugrasmasi, doguracaksa doktor doktor bunu sormasi lazim. Ve en kötüsü bunun farkında bile değil. Sapık, olgunlasmamis bir adam var karşısında. Anne kizim sen ilaç kullanmıyor muydun demiyor. Valla ben bu konudan çıkmak istiyorum. Eski konusunda sinirlenip çıkıyorum dedim. Ama sonra görüyorum açtığı konuyu uçurumun kenarında dolanıyor. Başından bu yana durumun doğurup dogurmamak, nikah ile alakası olmadığını, sorunun temeldeki patolojik durumu ruh durumunu bastirmak icin olduğunu söylüyorum nafile.
Bu sitede hergun daha iyi anlıyorum. İnsan kadar kendine düşman bir varlık yok.
Bu sefer kesin çıkıyorum bu konudan. Sinirlerim bozuldu.

O sizin kardeşiniz, o sizin kardeşinizin kararı, o sizin kardeşinizin fikirleri.
Benim konudan çıkardığım kanaat Meredith’in çocuğu aldırma durumunda bununla baş edemeyeceği yönünde. Kürtaj olmak, içinde büyüyen bir canlının yaşam hakkını yok etmekte çok kolay baş edilecek bir durum değil. Ömür boyu vicdan azabı çekme durumu yine var. Ve bunun geri dönüşü yok.
Valla ben olsam çocuğu da doğurmaya karar versem feriştahı gelse kimseye sormaz, kimse de beni vazgeçiremezdi. Burda konu açması zaten bence başlı başına yanlış. Linç yemekten zevk alıyor olması gerek.

Olaylara biraz realist bakılması taraftarıyım her zaman.

Meredith ilaç kullandığı halde hem de yıllarca bu ilacın propektüsünde nelerin yazdığını üstelik aktif bir cinsel hayatı oldugu için de gebelik kısmını hiç dikkate almadan bir çocuga sırf İNAT diyorum çünkü amacı oydu ve çocukla bağını asla koparmamak için gebe kalırken bu bebekte kullandığı ve öncesinden haberdar oldugu bir ilaç sebebiyle anomali olursa vicdanını nasıl taşırım diye bir sorgulama oldu mu ki aldırırken de bunun vicdanını düşünsün.
Bu bebek anomali sahibi olarak dünyaya geldiğinde daha meredithin kendisine bile faydası yokken bebeğe ne yapabilecek ?
Bebeğime ama çok bağlandım, onu seviyorum diyor bu mu ciddi ciddi yani ?
Ben asla iyi anne olur güzellemesi yapmayacagım.
Sevişirken korunmadığında gebe kalabileceğini biliyor en nihayetinde ve evet planlı bir gebelik
Üstelik ağır kullandıgı ilaç ya da ilaçları varken hele büüüüyüüük bir risk alarak oluşan gebelik bu.
Onu geçtim.
Bekar anne olarak çocugunu iyi yetiştirir bik bik bile demeyecegim.
Burası Türkiye.
Bu çocugun göreceği muamele sosyal çevresiyle de alakalı evet o modern denilen sosyal çevrede bile bunlar söylenecek.
Çevresi söylemese arkadaşları soracak, söyleyecek.
Annesi de aşırı sorumsuz bir kadın mesela.
Doğur bakarız demek öyle kolay ki.

Son düzenleme:

Ablacım şu yazdıkların sağlıklı, normal insanlar için geçerli. Konu sahibesi sağlıksız. Eski konularını okudun mu bilmiyorum ama hiçbiri sağlıklı bir insanın yaşayacağı durumlar değil. Bu polis denen adam zaten ayrıca rezil ötesi, hadi onu da geçtim ama konu sahibesinin diğer konusunu okursan konu sahibesi çocuğu bahane edip adama nikah yaptırmak istiyorum kötü insan mıyım yazmış. Yani o konuda çocuk hiç umrunda görünmüyordu, derdi adama zorla nikah yapmaktı. Haaa bu adam nikah yapmasa daha iyi ya neyse. 1 hafta sonra konu açtı ben bebeğe hayatımı adarım. Gelecek hafta konu sahibesinin fikri neye değişecek meraktayım. Konu sahibesinin annesi çok sorumsuz ve akılsız, görüyorsun ki kzıın normal değil, sen doğur bakarız demeke ne demek Allah aşkına Konu sahibesi çocuk sorumluluğu alacak durumda falan değil asla. Burda konu sahibesine istersen doğur yazıp destek olmamalısın.

Hiç bakmıyorlar valla, ne kadar destek de alsan majör sorumluluk sende, senden daha fazla kimse yorulamaz yıpranamaz mümkün değil, ilaç olayına hiç girmiyorum.

Hiç bakmıyorlar valla, ne kadar destek de alsan majör sorumluluk sende, senden daha fazla kimse yorulamaz yıpranamaz mümkün değil, ilaç olayına hiç girmiyorum.
Ben 15 yasındaki kızımı yutsam geriye nasıl olur diye düşünürken diyorum ya Katip gerçekten nasıl bu kadar ortada sorunlu aile, sorunlu hayat, sorunlu tercihler ve saglık sorunları varken cesaret edebiliyorlar aklım almıyor.
Ortadoguda savaş içerisinde yaşayanlara kızıyoruz ya neden habire üreyip duruyorsunuz diye.
Aha al işte Meredith de bunların okumuş güya kendini geliştirmiş birisi olarak lacivert versiyonu.
Bir de adam varya boşuna dna testi istemedi.
Evet adam leşşş, adam ayı ama Meredithin de yaşadığı hayatı biliyordu.
Bebek benden mi diye sorması da bundan.
Cinselliği çok fazla özgürce yaşadıgını biliyordu adam ondan buna bebegin babası belki de ben degilim diyebildi.
Aman ya.
Anne kız değişikler.

Bu üyeyi ifşa ettim diye ban yedim ama gerçeği söyleyip konu açmış

Haklı davam için yediğim ban için her beğeni bi alkış olsun
Mesajınızdaki şu cümle için uyarı aldınız.
Allah sizin gibilerden üreme yetisini alıp yıllardır evlat hasretiyle yananlara versin ne diyim

Aha al işte Meredith de bunların okumuş güya kendini geliştirmiş birisi olarak lacivert versiyonu.
Aldığı ilaçlar yetersiz kalmış olabilir. Normal psikolojide olmayan birinin her şeyi tam tekmil düşünüp hesap etmesini bekleyemeyiz. Okumuş olmakla falan alakası yok yani

Mesajınızdaki şu cümle için uyarı aldınız.
Sevgili Mune m sadece bu konuda MissCherryBlossom un yazdiklarini okuyan biri bu üyenin geçmiş şeceresi hakkinda bilgi sahibi olur. Insanin kendini bilmesi ne guzel şey. G Gudugudu un o cümlesine içten içe hak vermedim desem yalan olur. Bazen birilerinin bizi sarsması gerek. Ama Meridih dünya yansa sarsilmak soyle dursun, kipirdamaz yerinden...

Ay uyuz oluyordum o üyeye. Yok kayınvalidesi ysl çanta almış da ama çok klasik hediyeymiş zaten kaç tane ysl çantası varmış zart zurt saçmalayıp duruyordu. Kudranın falan arkadaşı diye herkes savunup duruyordu bir tuhaflık olduğunu sezmiştim ama

Kudra'nin degil milana'nin.
Kudra'nin sassy'yle bir alakasi yok.

Kudra ile sassy arkadaş değildi

Kuzum ben önceki konularına vakıf değilim ama son 3 konusunda gördüğüm çocuğu doğurmakta kararlı olduğu. Adamdan da vazgeçmiş gibi. 25 yaşında yetişkin kadın neyin nasıl olacağını az çok tahmin ediyordur. Ama eğerki ilerde çocuğu ayağına pranga gibi görüp, sıkıldım filan derse o zaman lincin kralını yer.
Son yazılan mesajlardaki ilaç konusu şu an beni de kaygılandırdı. Hamileliği için risk teşkil edecek bir içeriğe sahip ise gerçekten büyük sorumsuzluk. İnşAllah doktorundan gerekli önlemleri alır. Doğacak bebeğin sağlıklı olması tüm dileğim. Fetal Dna yaptıracağım dedi 3 hafta sonra. İnşAllah rapor sağlıklı gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…