- 30 Mart 2023
- 3.371
- 9.918
- Konu Sahibi Meredith Grey
Yok takıntısinin boyutu korkunç. Resmen hedefe kitlenmis durumda. Hedef de hedef olsa yani.Kararını vermiş O gittiği yere kadar gidecek. Açıkçası çocuğunun sağlığının önceliği olduğunu düşünmüyorum; yoksa daha başka konularda çırpınıyor ve endişe taşıyor olurdu. Ya da daha hayalperest bir yerden mi görüyor, gerçekleri kavramasını zorlaştıracak kadar iyimser kalmaya mı odaklı bilemeyeceğim. Bakarsanız bizim alakamız yok, biz daha endişeliyiz bu konuda gibi bir görüntü oluşuyor böyle de.
D isimli ilacı 1000 mesaj sonra söylüyor. Zaten uzun yillardir kullanan birisi olarak doktoru hamilelik konusunda uyarmistir. Konunun en onemli kismi bu. Bunun uzerine soru sormasi, ugrasmasi, doguracaksa doktor doktor bunu sormasi lazim. Ve en kötüsü bunun farkında bile değil. Sapık, olgunlasmamis bir adam var karşısında. Anne kizim sen ilaç kullanmıyor muydun demiyor. Valla ben bu konudan çıkmak istiyorum. Eski konusunda sinirlenip çıkıyorum dedim. Ama sonra görüyorum açtığı konuyu uçurumun kenarında dolanıyor. Başından bu yana durumun doğurup dogurmamak, nikah ile alakası olmadığını, sorunun temeldeki patolojik durumu ruh durumunu bastirmak icin olduğunu söylüyorum nafile.
Bu sitede hergun daha iyi anlıyorum. İnsan kadar kendine düşman bir varlık yok.
Bu sefer kesin çıkıyorum bu konudan. Sinirlerim bozuldu.