- 14 Ağustos 2018
- 19.272
- 72.223
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Sassy konusunu açtırma şimdi banaMeredith'i Kk dan uzun zamandir biliyorum. Gayet kendisine uygun tutarli gidiyo. Hic fake oldugunu dusunmuyorum konunun.
10 saat taksici dinlemis insanim benSassy konusunu açtırma şimdi banakendinden bile emin olmayacaksın
Sassy fake mi çıktı?Sassy konusunu açtırma şimdi banakendinden bile emin olmayacaksın
Ben her türlü kanıtlarım. Atiyorum cocukla bilmem kaç temmuzdaki konuşmanı at de atarım yani onu da nasıl yapayım?10 saat taksici dinlemis insanim ben
Bana kimse Merdeith fake diyemez bcbcbcb
Yok artik. Valla inanmam. Bayağı millete fotolarini falan gonderiyordu. Nasıl ortaya çıktı kiHem de ne kandırılmışız
Kiz birak Sassy'yi. Hayatinin icine zcmana ramak kalmis. Kime diyorum. Kizim kolay degil cocuk mocuk bakmak. Deli misin niye kaşiniyosun durduk yere? Git hayatini yasa.Sassy fake mi çıktı?
Keşke ondan hamile kalaydı en azından o adam sahiplenirdi, arkasında dururdu yaptığının.10 saat taksici dinlemis insanim ben
Evet kiz taksici daha duzgundu o acidan onun da kendjnce baska manyakliklari vardi ama olsundu.Keşke ondan hamile kalaydı en azından o adam sahiplenirdi, arkasında dururdu yaptığının.
Bazı fotolar arakmış,Yok artik. Valla inanmam. Bayağı millete fotolarini falan gonderiyordu. Nasıl ortaya çıktı ki
Bu polis zaten berbat biriydi. Meredith bakıyordu buna. Dönmüş dolaşmış yine ona yapışmış. Çok üzüldüm. Resmen hayatını kendi elleriyle bitirdi yetmedi yanına günahsız bir bebeği eklediEvet kiz taksici daha duzgundu o acidan onun da kendjnce baska manyakliklari vardi ama olsundu.
ilk üyeliği banlanmış 2. üyeliği ile cevap yazıyo sohbet ediyo insanlarla burda saatlerdir10 saat taksici dinlemis insanim ben
Bu tamamen p.ku görünce s.diği şerbet yapmak, susar mısın ?Taksici iyiydi demek kızlar
Valla sevgililerinden hiç biri iyi değildi. Hele şey vardı boynunu morartıp gönderdiği sevgilsi vardı. Ailesi boynunu mor görünce çocuğa o kızdan ayrılacaksın demişti. Peki bu çok dindar çocuk ne yapmıştı Meredith ile cinsellik yaşamaya devam etmişti sonra da defolup gittiTaksici iyiydi demek kızlar
ilk üyeliği banlanmış 2. üyeliği ile cevap yazıyo sohbet ediyo insanlarla burda saatlerdir
bu bile yeterli inandırıcı bulmamam için
bu forumda zaten bi kaydı var neden başka üyelik kaydı açıp başka biriymiş gibi başlıklar açıyor ?
bunu moderatörden izin alarak yapmış olması durumu kafamda normalleştirmiyor
bu bile güvensizlik oluşması için yeterli bana göre
Bu tamamen p.ku görünce s.diği şerbet yapmak, susar mısın ?
Ben buldum.O ne be? Allah belanı vermesin ne biçim bi betimlemedir bu?
Ben buldum.