Bir Anda Ortadan Tüymek

Bu tamamen p.ku görünce s.diği şerbet yapmak, susar mısın ?🎃
Katip özlü sözler konusunda zirveye oynuyorsun yalnız :KK70:
Valla sevgililerinden hiç biri iyi değildi. Hele şey vardı boynunu morartıp gönderdiği sevgilsi vardı. Ailesi boynunu mor görünce çocuğa o kızdan ayrılacaksın demişti. Peki bu çok dindar çocuk ne yapmıştı Meredith ile cinsellik yaşamaya devam etmişti sonra da defolup gitti
Hatirliyorum hepsini. 🫠

Bu kalitede adamlar seviyor dönüp dolaşıp. Hayatına giren adamların genel amacı bu zaten,kız hamile adam yine cinsellik derdinde mesela. Çünkü ilişkinin temel amacı o olmuş.

İlaçlarımı zaten en düşük dozda kullanıyordum. Simdi başka bir ilaca geçiş yaptık. Fetal dna testi de yaptıracağım bir sıkıntı var mı öğrenmek için.
Ben krizlerimi stres kaynaklı geçirdim bu zamana kadar. O yüzden stres olmak istemiyorum.
Bu konuda herseyi dedim. İlaç hasarı için perinatolog -norolog ortak takibi lazım. Aklına girmiyor fetal Dna ilaç hasarıni olcmez, genetik hastalık var mı bakar.
Psikolog değil, psikiyatr takibinde olmalısın, yine sohbetine git psikoloğuna iyi geliyorsa ruhuna ancak ilaç takibini ancak tıp hekimleri yapabiliyor biliyorsun ki ve düzenli olarak seni takip eden bir doktorun olmalı. İlk üç ayda ilaçlar mecburi kesilir, ben bunun istisnasını görmedim çünkü diğer türlüsü kumar oynamak gibi oluyor. Yeni nesil bir ilaç çıktıysa 7-8 senede bilmiyorum ancak sara, bipolar (Zaten ortak kullanılan ilaçlar da var) gibi rahatsızlıklarda kullanılan ilaçlar ağır ve düşük doz da olsa hastalıkta ağır bir seyir olmadığı sürece kullandırmazlar (Hamilelikte) ve dahi hamileliği tavsiye etmezler.

Bu konuda biraz kaçak davrandığını düşünüyorum.
Baştan sona yalan yanlış bilgiler. Nasil böyle bir konuda bilir kişi gibi yazıyorsunuz anlamak mümkün değil.

ilk üyeliği banlanmış 2. üyeliği ile cevap yazıyo sohbet ediyo insanlarla burda saatlerdir
bu bile yeterli inandırıcı bulmamam için
bu forumda zaten bi kaydı var neden başka üyelik kaydı açıp başka biriymiş gibi başlıklar açıyor ?
bunu moderatörden izin alarak yapmış olması durumu kafamda normalleştirmiyor
bu bile güvensizlik oluşması için yeterli bana göre
Tamam siz inanmayin yaw 🤣 zorla inanin demedim ki😐

Çocuk senin beden senin istersen dogurursun bu konuda bırsey diyemeyiz.
Adam iğrenç biri o ayrı konu .
Ailen bu konuda arkanda sanırım.
Benim yıllar önce tanıstıgım bir arkadaşım oldu iş yerinden.
18 yasında hamile kalmış dogurmus.
Oğluyla birlikte büyüdüler .
Annesi destek oluyordu .
Zor oldu diyordu ama imkansız değil.
Toplum şöyle der böyle der toplumun canı cehenneme ya

Sassy konusunu açtırma şimdi bana 😂 kendinden bile emin olmayacaksın
Neeeee ciddi mi? Fake mi çıktı? 😀 bir konuda kıt kanaat geçinen çocuğuma domates salatalık alamaz haldeyim diyen birine “domates yemeyiverin” dediği için tepki göstermiştim ben tepki gösterdim diye de linc yemiştim hastaymış sanırım bilmiyordum o yüzden herkes o nerde el pençeydi ben bile üzülüp özür dilemiştim kırdıysam diye bu şimdi yalan fake mi çıktı 🤣

Neeeee ciddi mi? Fake mi çıktı? 😀 bir konuda kıt kanaat geçinen çocuğuma domates salatalık alamaz haldeyim diyen birine “domates yemeyiverin” dediği için tepki göstermiştim ben tepki gösterdim diye de linc yemiştim hastaymış sanırım bilmiyordum o yüzden herkes o nerde el pençeydi ben bile üzülüp özür dilemiştim kırdıysam diye bu şimdi yalan fake mi çıktı 🤣
Sassy yaz arat ve konuşulanları oku ama 6 saatlik bi boş zamanında falan 😂😂😂😂 evet başkasının hayatını kendi hayatı gibi sıkmış burda

Hatirliyorum hepsini. 🫠

Bu kalitede adamlar seviyor dönüp dolaşıp. Hayatına giren adamların genel amacı bu zaten,kız hamile adam yine cinsellik derdinde mesela. Çünkü ilişkinin temel amacı o olmuş.

Aktif cinsel hayatı olan birinin yumurtlama gününe göre korunması da gerçeklikten uzak zaten

Sassy yaz arat ve konuşulanları oku ama 6 saatlik bi boş zamanında falan 😂😂😂😂 evet başkasının hayatını kendi hayatı gibi sıkmış burda
İyi de ben onun babasını buldum ya hatta şok oldum adam neden kızı yokmuş gibi davranıyor diye xhdj oha beyin cerrahı bir adam bariz birini attı ortaya 🤣

Bu konuda herseyi dedim. İlaç hasarı için perinatolog -norolog ortak takibi lazım. Aklına girmiyor fetal Dna ilaç hasarıni olcmez, genetik hastalık var mı bakar.

Baştan sona yalan yanlış bilgiler. Nasil böyle bir konuda bilir kişi gibi yazıyorsunuz anlamak mümkün değil.

Baştan sona değil, nöropsikoloji alanında olduğunu düşünerek yazdım çünkü psikiyatri ve nöroloji ortak ilaçları kullanan iki yakın alan bazı rahatsızlıklarda. Sara da sinir sistemi hastalığı olarak ele alınıyormuş öğrendim ve bilgi için teşekkür ettim. Bir tıp hekimi takibi gerektiğini vurgulamak birincil amacım, ikincil olarak da ilaçların gebelikte dikkatli kullanılması gerektiği. Bipolar ortak ilaçlarda kesildiğini yazdım, ortak sara ilacı kullanırken doktorumdan aldığım bilgidir. Bipolar ilaçları epilepsi hastalarına da verilen ilaçları kapsayabiliyor ve hamilelikte bunlar kesiliyor, bu kendi yaşadığım örnek. Daha spesifik bir ilaç varsa sara hastasına özel bu kısım üzerine konuşmadım zaten.

Baştan sona değil, nöropsikoloji alanında olduğunu düşünerek yazdım çünkü psikiyatri ve nöroloji ortak ilaçları kullanan iki yakın alan bazı rahatsızlıklarda. Sara da sinir sistemi hastalığı olarak ele alınıyormuş öğrendim ve bilgi için teşekkür ettim. Bir tıp hekimi takibi gerektiğini vurgulamak birincil amacım, ikincil olarak da ilaçların gebelikte dikkatli kullanılması gerektiği. Bipolar ortak ilaçlarda kesildiğini yazdım, ortak sara ilacı kullanırken doktorumdan aldığım bilgidir. Bipolar ilaçları epilepsi hastalarına da verilen ilaçları kapsayabiliyor ve hamilelikte bunlar kesiliyor, bu kendi yaşadığım örnek. Daha spesifik bir ilaç varsa sara hastasına özel bu kısım üzerine konuşmadım zaten

Sanirim aynı ilacı kullanmışız. Siz de ismi D ile başlayan ilacı mi kullandınız?

Sanirim aynı ilacı kullanmışız. Siz de ismi D ile başlayan ilacı mi kullandınız?

D benim düzenleyicim, sizin için de kullanılabiliyor diye biliyorum ama aynı ilaçtan mı bahsediyoruz bilmiyorum. Valproik asit içeriyor ve bu direkt bebekte kalp-böbrek gelişiminde risk oluşturuyor.

Son düzenleme:
Sen D isimli ilacı kullanırken korunmasız ilişkiye mi girdin? Aferin yavrum, aferin kuzum.
Baştan sona değil, nöropsikoloji alanında olduğunu düşünerek yazdım çünkü psikiyatri ve nöroloji ortak ilaçları kullanan iki yakın alan bazı rahatsızlıklarda. Sara da sinir sistemi hastalığı olarak ele alınıyormuş öğrendim ve bilgi için teşekkür ettim. Bir tıp hekimi takibi gerektiğini vurgulamak birincil amacım, ikincil olarak da ilaçların gebelikte dikkatli kullanılması gerektiği. Bipolar ortak ilaçlarda kesildiğini yazdım, ortak sara ilacı kullanırken doktorumdan aldığım bilgidir. Bipolar ilaçları epilepsi hastalarına da verilen ilaçları kapsayabiliyor ve hamilelikte bunlar kesiliyor, bu kendi yaşadığım örnek. Daha spesifik bir ilaç varsa sara hastasına özel bu kısım üzerine konuşmadım zaten.
O işler işte tam öyle değil. Neyse herkes kendi doktoru ne diyorsa onu yapsın.

Sen D isimli ilacı kullanırken korunmasız ilişkiye mi girdin? Aferin yavrum, aferin kuzum.
O işler işte tam öyle değil. Neyse herkes kendi doktoru ne diyorsa onu yapsın.
Konu sahibi psikoloğum da psikoloğum dediği için o yorumlar yapıldı, yoksa kimse bizim ağzımızla da amel etmesin, güzel güzel bir tıp hekimi eşliğinde süreci atlatsın.

Konu sahibi psikoloğum da psikoloğum dediği için o yorumlar yapıldı, yoksa kimse bizim ağzımızla da amel etmesin, güzel güzel bir tıp hekimi eşliğinde süreci atlatsın.
Ilaçlar tamamen kesilir kısmı tamamen yanlış. Biri diğerine çevriliyor vs vs. Bu konu çok gerdi beni. Hala fetal Dna diyor Yüce Rabbim.

Hatirliyorum hepsini. 🫠

Böyle adam da ne biliyim nerenin ayısı tövbe yarabbim ya

Ilaçlar tamamen kesilir kısmı tamamen yanlış. Biri diğerine çevriliyor vs vs. Bu konu çok gerdi beni. Hala fetal Dna diyor Yüce Rabbim.
Doğru tamamen kesilmez, kâr zarar hesabı yaparak yol çizer uzman hekim, ilaçların grubu var en az zarar veren ilaç verilir.

X