- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
- Konu Sahibi Meredith Grey
Sara hastaligini nöroloji takip eder, psikiyatri değil. Nörolog takibindeyim zaten.
Sara mı Epilepsi mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sara hastaligini nöroloji takip eder, psikiyatri değil. Nörolog takibindeyim zaten.
Çocuk demek abartmıyorum; yıllarca stres altında yaşamak demek. (Ben kürtaja kesinlikle karşıyım. )İlaçlarımı zaten en düşük dozda kullanıyordum. Simdi başka bir ilaca geçiş yaptık. Fetal dna testi de yaptıracağım bir sıkıntı var mı öğrenmek için.
Ben krizlerimi stres kaynaklı geçirdim bu zamana kadar. O yüzden stres olmak istemiyorum.
Ikisi aynı şey zaten.Sara mı Epilepsi mi?
Ikisi aynı şey zaten.
Tamam da sara hastalığı psikolojik bir hastalık değil ki. Beyindeki elektronların kısa devre yapması gibi bir şey. Yani ne psikologun ne de psikiyatrinin alanına giriyor.Doğrudan hangi hekim takip eder bilmiyorum, ancak bir tıp hekiminin takibi olması gerektiğini ilaçların psikiyatri ile ortak olduğunu biliyorum. Zaten işin içine ilaçlı tedavi giriyorsa, sadece psikoloji değil nöroloji de devrededir, psikiyatr dememe takılma ancak düzelttiğin, doğru bilgi verdiğin için de teşekkür ederim. Tabii diğer söylediklerimin de doğru olduğunun sen de farkındasın.
Tamam da sara hastalığı psikolojik bir hastalık değil ki. Beyindeki elektronların kısa devre yapması gibi bir şey. Yani ne psikologun ne de psikiyatrinin alanına giriyor.
Tamam da sara hastalığı psikolojik bir hastalık değil ki. Beyindeki elektronların kısa devre yapması gibi bir şey. Yani ne psikologun ne de psikiyatrinin alanına giriyor.
Beni psikiyatr yönlendirmişti sara şüphesiyle, az bir oran çıkmıştı. Halsiz düşme, bilincim açık olduğu halde yığılıp tepki verememe nöbetlerim de bununla açıklanmıştı zamanında. Bunlar zaman zaman bir arada ele alınan şeyler, çünkü insan bir bütün. Psikologum gerek görmedi, öyle demedi demek ki sorun yokla işin içinden sıyrılmayın. Onun uzmanlık alanına girmiyor. Ve kendisi ilah değil, yanılabilir.Tamam da sara hastalığı psikolojik bir hastalık değil ki. Beyindeki elektronların kısa devre yapması gibi bir şey. Yani ne psikologun ne de psikiyatrinin alanına giriyor.
Fb durumu yok da hamileyken hala benle yatar mi diye derde dusmus bi serefsiz var. Madem bunlar ayni polis 2 sene once herifin kendisini zorla hastaneye goturusunu acip okusun bence. Oyle vi heriften cocugum olsun diye tutturuyo ya ne diyim bilmem.Yalnız dalga geçmedim gerçekten gördüm yazışmaları. FB durum yok
Meredith cocuk dogarsa cok seviceksin. Hepimiz cok sevdik. Ama babalarla bile buyuturken yorulduk yiprandik. Senin icin bi erkegin varligi sadece cinsellik icin bie olsa cok onemli. Bu bitecek uzun bi süre. Ben zaten erkek istemiyirym hayatimda laflarini gec. 25 yasta istemezsin 28 de istersin. Insan dogasina ters aksini soylemek. Cocugu anana verip kendi hayatini yasamaya basliycaksin. Hem anasiz hem babasiz buyuycek o cocuk. Yapma bak yasim senden cok buyuk. Persembenin gelisi carsambadan bellidir. Cok pisman olacaksin. Yazik olacak o cocuga.Muhtemelen sayılı dakikalarım kaldı, banlanacagim. Hoşça kalın simdiden
arkadaşlar gerçekten günlerdir ciddiye alıp da uzun uzun yorumlar yapmanızYalan ya nisan 2022 de taksiciyle konuları var yok parmağında yüzük varmış tektaş takmış ciddilermiş falan. Galiba aynı taksici annesine de yürüyen sevgilisiydi. Onunla da açık ilişkideydiler ama onunla bununlaydı yine. (Bana tek tek yazdığın yorumlrını buldurtma meredith) . Yalan söyleme hastalığı mı var nedir.
ikiside aynı zatenSara mı Epilepsi mi?
Meredith'i Kk dan uzun zamandir biliyorum. Gayet kendisine uygun tutarli gidiyo. Hic fake oldugunu dusunmuyorum konunun.arkadaşlar gerçekten günlerdir ciddiye alıp da uzun uzun yorumlar yapmanız
bunun için zaman ayırmanız bi tek bana mı garip geliyor ?
ilk üyeliği banlanmış ikinci üyeliği ile yorum yapıyor laf yetiştirme derdinde
allah aşkına çocuk sahibi olanlar ve şuan hamile olan üyeler cevaplasın
insan hamileyken burda millete laf yetiştirme bişiler anlatma derdine düşer mi
açtığı konular insanlardan tepki almak dikkat çekmek istermiş gibi
sinir uçlarına dokunacak şeyler
adam seni iliklerine kadar reddedecek istemeyecek sen doğurucam diye tutturacaksın ?
ve başka bi dünya tutarsızlık mantıksızlık
atanamamış türk dizisi senaristi gibi ya
bi de dün ben konularına inanmayınca yazışmalarımı gösterdim bazı üyelere dedi
düzmece yazışma uydurmak 2 dk'lık iş, alırsın annenin telefonunu atarsın kendi telefonuna msjları
kayıtlı no kısmındaki profil foto ve ismi değiştirdin mi al sana mis gibi whatsapp yazışması
Bu bahsettiğim 2019 yılında hayatıma giren, hastalığım ortaya çıkınca bir nevi evden attigim evsiz kalan.Fb durumu yok da hamileyken hala benle yatar mi diye derde dusmus bi serefsiz var. Madem bunlar ayni polis 2 sene once herifin kendisini zorla hastaneye goturusunu acip okusun bence. Oyle vi heriften cocugum olsun diye tutturuyo ya ne diyim bilmem.
ikiside aynı zaten
valla ben sizin tam zıttınız düşünüyorumMeredith'i Kk dan uzun zamandir biliyorum. Gayet kendisine uygun tutarli gidiyo. Hic fake oldugunu dusunmuyorum konunun.
Neydi sorma amacın :)Ay biliyorum herhalde. Benim sorma amacım farklı
Bu bahsettiğim 2019 yılında hayatıma giren, hastalığım ortaya çıkınca bir nevi evden attigim evsiz kalan.