- 4 Mayıs 2022
- 1.253
- 1.618
- 63
- Konu Sahibi Aykadarguzel
-
Benim bir suçum günahım yok . Bunu herkes biliyor şahit olan insanlar da hak veriyor. Ama şaşırıyorum onun aile büyükleri hiç düzeltmeye çalışmadı kimse uyarmadı onları. Hani bi anlaşmazlık olur da ara bulunur ya bizde öyle bişey bile olmadı. Bir kusurum da olmadı anlam veremiyorum insanların sessiz kalmasına3 gün kalmış boşanmaya bir yıldır bekliyorsunuz
Bir yanınız sözde boşanicam diyor ama bir yanınız daha bir senedir kabulllenmemis yasadiklarinizi
Bırakın annesiyle devam etsin sizde hayatınıza bakın
Benim suçum neydi diye de kendinizi suçlamayın
Ayrıca bir sene sonra bile bunu kendinize sormayın ne gerek var önemi de yok artık
Olan olmuş bitmiş
Ben evlendiğim günden beri eziyet içindeyim 10 kilo verdim tanınmaz haldeyim. Zaten zayıftım şuan anoreksiya hastası gibiyim. Aynaya bakınca kendimi tanıyamıyorum. Yemek yiyorum yaramıyor hiç bişey içime sinmiyor giysilerim bile büyük geliyor 9 aydır taş oynamadı yerinden içimden camı pencereyi indirmek geliyor ama tavuk gibi düşünüyorum sadece.Hayatınıza bakın siz de. Bunları düşünerek kendinize eziyet etmeyin. Boşanıp yepyeni bir sayfa açın. Ona değil size eziyet olacak bu süreç çünkü.
Belki de çevreside normal olmadığını görüp sizin başınızı daha da yakmak istemiyorlardır. Bizim ailede de var öyle bir evlilik. Biz erkek tarafıyız. Kız boşanacağım diyor valla hiçbirimiz adım atmıyoruz ara düzeltmek için. Boşanıp kurtulsun.Benim bir suçum günahım yok . Bunu herkes biliyor şahit olan insanlar da hak veriyor. Ama şaşırıyorum onun aile büyükleri hiç düzeltmeye çalışmadı kimse uyarmadı onları. Hani bi anlaşmazlık olur da ara bulunur ya bizde öyle bişey bile olmadı. Bir kusurum da olmadı anlam veremiyorum insanların sessiz kalmasına
Tamam suçun yoktur doğrudurBenim bir suçum günahım yok . Bunu herkes biliyor şahit olan insanlar da hak veriyor. Ama şaşırıyorum onun aile büyükleri hiç düzeltmeye çalışmadı kimse uyarmadı onları. Hani bi anlaşmazlık olur da ara bulunur ya bizde öyle bişey bile olmadı. Bir kusurum da olmadı anlam veremiyorum insanların sessiz kalmasına
Eeeee ne uğruna bu hale geldimOlan olmuş bunun soyadında kalma. Çıkar gitsin hayatından. O da yoluna baksın sende
İşte bu nikah demir leblebi gibi oturmuş kalmış içinize. Siz eziyet çekerken o anasıyla sefa sürüyor. Kendinizi bu kadar yıpratmaya değmez. Bu şekilde intikam da olmaz. Ona en büyük ceza sağlık ve neşenize yeniden kavuşup mutlu olmanız olur. Yapmayın bunu kendinize.Ben evlendiğim günden beri eziyet içindeyim 10 kilo verdim tanınmaz haldeyim. Zaten zayıftım şuan anoreksiya hastası gibiyim. Aynaya bakınca kendimi tanıyamıyorum. Yemek yiyorum yaramıyor hiç bişey içime sinmiyor giysilerim bile büyük geliyor 9 aydır taş oynamadı yerinden içimden camı pencereyi indirmek geliyor ama tavuk gibi düşünüyorum sadece.
Sanırım ben böyle oyuncak gibi bir kenara atılmış olmayı hazmedemiyorum yanlarına kaldı herşeyTamam suçun yoktur doğrudur
Ama sen 3 gün sonra boşanıyormusun
Boşanmayı bir senedir bekledin mi
Bu bir senede şu duruma gelmişken halen sorgulaman doğrumu kendine yapıyorsun
Bir senedir iyi kötü bunu kabullenmiş ve hazmetmiş olman gerekirdi
Sorgulamanın bence artık anlamı yok
Evet üzülüyorsundur anlıyorum ama
Hayatında olsaydı mutsuz olucagin biri için birileri için halen kendini yormuyacaksin gerek yok
Hayatımla bu kadar kolay oynamaları çöp gibi kenara atmalarına çok üzülüyorumİşte bu nikah demir leblebi gibi oturmuş kalmış içinize. Siz eziyet çekerken o anasıyla sefa sürüyor. Kendinizi bu kadar yıpratmaya değmez. Bu şekilde intikam da olmaz. Ona en büyük ceza sağlık ve neşenize yeniden kavuşup mutlu olmanız olur. Yapmayın bunu kendinize.
Travmasını atlatamıyorum beni çok korkuttularonun yapamayacagi seyleri siz de yapamayacaksiniz iyi de. ev, araba alamazsiniz, rahat rahat bir baskasiyla iliskiye baslayamazsiniz vs. kalbinizi karartip insanlarin kotulugu icin hareket etmeyin herkes kendi yoluna baksin.
profesyonel destek alin daha cabuk atlatirsinizTravmasını atlatamıyorum beni çok korkuttular
Derdimi bile anlatamadım annesiyle tüm iletişim kanallarını kapattılar akrabalarına ulaşmamı istemiyor. Herkesi de tembihlemiş engelletmişBelki de çevreside normal olmadığını görüp sizin başınızı daha da yakmak istemiyorlardır. Bizim ailede de var öyle bir evlilik. Biz erkek tarafıyız. Kız boşanacağım diyor valla hiçbirimiz adım atmıyoruz ara düzeltmek için. Boşanıp kurtulsun.
Alıyorum. Ama tamir olmayan bişeyler varprofesyonel destek alin daha cabuk atlatirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?