• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir An evvel boşanmak mı sürüncemede bırakmak mı ?

Aykadarguzel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2022
1.251
1.616
63
Anlaşmalı boşanmak için bir yılın dolmasına 3 gün kaldı. Tam 9 aydır bu tarihi bekliyorduk. Çok çalkantılı ve saçma sapan başlayan evliliği sürdüremedim. Anne bağımlılığı ileri seviyedeydi ve direkt beni silip attı. Ben de bunu gururuma yediremedim. Bunun üstüne bir de maaş kartıma el koymaya kalkınca annesiyle birlik olup böyle evlilik olmaz dedim ve evimi barkımı ayırdım. 9 aydır ayrıyız hiç birşey talep etmeyeceğim için anlaşmalı boşanmayı bekledim. Şimdi zaman doldu hiç bir şekilde iletişimimiz yok. Annesiyle birlikte yaşıyor şimdi. Her yer birlikte gidiyorlar birlikte hareket ediyorlar aynı sözleri konuşuyorlar çok hastalıklı bir ilişkileri var az kalsın delirecektim. Şimdi hemen kaç kurtul diyeceksiniz biliyorum aslında doğru olan bu olabilir önüme hızlı bakarım. Ama bir yandan da diyorum Kİ boşanmayı acele etmeyeyim biraz stres olsun nikahımı taşıdığı sürece. Ev araba vs alamaz benle evli olduğu için. Böyke kolayca benden kurtulup hayatına tertemiz bir sayfa açamasın da istiyorum. Çünkü benimle evlendi 2 ay içinde her türlü psikolojik eziyeti yaşattı annesiyle sürekli arkamdan iş çevirdiler gizli para kaçırmalar sürekli dedikodumu yapmalar. Annesini dolduruşuyla bana hakaretler etti daha yeni evliydik on günlük. Resmen bana düşmanlar döverler diye korktum. Bilmiyorum kızlar o kadar üzgünüm ve hayal kırıklığına uğradım ki. Bir özür bile dilemedi içten. Geri dön bile demedi. Annem önce gelir sen kimsin ki diye diye annesine gitti. Benim suçum neydi 😢

3 gün kalmış boşanmaya bir yıldır bekliyorsunuz
Bir yanınız sözde boşanicam diyor ama bir yanınız daha bir senedir kabulllenmemis yasadiklarinizi

Bırakın annesiyle devam etsin sizde hayatınıza bakın
Benim suçum neydi diye de kendinizi suçlamayın
Ayrıca bir sene sonra bile bunu kendinize sormayın ne gerek var önemi de yok artık
Olan olmuş bitmiş

3 gün kalmış boşanmaya bir yıldır bekliyorsunuz
Bir yanınız sözde boşanicam diyor ama bir yanınız daha bir senedir kabulllenmemis yasadiklarinizi

Bırakın annesiyle devam etsin sizde hayatınıza bakın
Benim suçum neydi diye de kendinizi suçlamayın
Ayrıca bir sene sonra bile bunu kendinize sormayın ne gerek var önemi de yok artık
Olan olmuş bitmiş
Benim bir suçum günahım yok . Bunu herkes biliyor şahit olan insanlar da hak veriyor. Ama şaşırıyorum onun aile büyükleri hiç düzeltmeye çalışmadı kimse uyarmadı onları. Hani bi anlaşmazlık olur da ara bulunur ya bizde öyle bişey bile olmadı. Bir kusurum da olmadı anlam veremiyorum insanların sessiz kalmasına

Hayatınıza bakın siz de. Bunları düşünerek kendinize eziyet etmeyin. Boşanıp yepyeni bir sayfa açın. Ona değil size eziyet olacak bu süreç çünkü.
Ben evlendiğim günden beri eziyet içindeyim 10 kilo verdim tanınmaz haldeyim. Zaten zayıftım şuan anoreksiya hastası gibiyim. Aynaya bakınca kendimi tanıyamıyorum. Yemek yiyorum yaramıyor hiç bişey içime sinmiyor giysilerim bile büyük geliyor 9 aydır taş oynamadı yerinden içimden camı pencereyi indirmek geliyor ama tavuk gibi düşünüyorum sadece.

Bırakın önünüze bakın bence.Bu şekilde hem unutma sürecini yavaşlatırsınız hem kendinize psikolojik olarak zarar verirsiniz bu süreçte psikolojik yardım almanızı öneririm iyi geliyor.

Benim bir suçum günahım yok . Bunu herkes biliyor şahit olan insanlar da hak veriyor. Ama şaşırıyorum onun aile büyükleri hiç düzeltmeye çalışmadı kimse uyarmadı onları. Hani bi anlaşmazlık olur da ara bulunur ya bizde öyle bişey bile olmadı. Bir kusurum da olmadı anlam veremiyorum insanların sessiz kalmasına
Belki de çevreside normal olmadığını görüp sizin başınızı daha da yakmak istemiyorlardır. Bizim ailede de var öyle bir evlilik. Biz erkek tarafıyız. Kız boşanacağım diyor valla hiçbirimiz adım atmıyoruz ara düzeltmek için. Boşanıp kurtulsun.

Tamam suçun yoktur doğrudur

Ama sen 3 gün sonra boşanıyormusun
Boşanmayı bir senedir bekledin mi
Bu bir senede şu duruma gelmişken halen sorgulaman doğrumu kendine yapıyorsun

Bir senedir iyi kötü bunu kabullenmiş ve hazmetmiş olman gerekirdi
Sorgulamanın bence artık anlamı yok
Evet üzülüyorsundur anlıyorum ama
Hayatında olsaydı mutsuz olucagin biri için birileri için halen kendini yormuyacaksin gerek yok

Ben evlendiğim günden beri eziyet içindeyim 10 kilo verdim tanınmaz haldeyim. Zaten zayıftım şuan anoreksiya hastası gibiyim. Aynaya bakınca kendimi tanıyamıyorum. Yemek yiyorum yaramıyor hiç bişey içime sinmiyor giysilerim bile büyük geliyor 9 aydır taş oynamadı yerinden içimden camı pencereyi indirmek geliyor ama tavuk gibi düşünüyorum sadece.
İşte bu nikah demir leblebi gibi oturmuş kalmış içinize. Siz eziyet çekerken o anasıyla sefa sürüyor. Kendinizi bu kadar yıpratmaya değmez. Bu şekilde intikam da olmaz. Ona en büyük ceza sağlık ve neşenize yeniden kavuşup mutlu olmanız olur. Yapmayın bunu kendinize.

Tamam suçun yoktur doğrudur

Ama sen 3 gün sonra boşanıyormusun
Boşanmayı bir senedir bekledin mi
Bu bir senede şu duruma gelmişken halen sorgulaman doğrumu kendine yapıyorsun

Bir senedir iyi kötü bunu kabullenmiş ve hazmetmiş olman gerekirdi
Sorgulamanın bence artık anlamı yok
Evet üzülüyorsundur anlıyorum ama
Hayatında olsaydı mutsuz olucagin biri için birileri için halen kendini yormuyacaksin gerek yok
Sanırım ben böyle oyuncak gibi bir kenara atılmış olmayı hazmedemiyorum yanlarına kaldı herşey

İşte bu nikah demir leblebi gibi oturmuş kalmış içinize. Siz eziyet çekerken o anasıyla sefa sürüyor. Kendinizi bu kadar yıpratmaya değmez. Bu şekilde intikam da olmaz. Ona en büyük ceza sağlık ve neşenize yeniden kavuşup mutlu olmanız olur. Yapmayın bunu kendinize.
Hayatımla bu kadar kolay oynamaları çöp gibi kenara atmalarına çok üzülüyorum

Belki de çevreside normal olmadığını görüp sizin başınızı daha da yakmak istemiyorlardır. Bizim ailede de var öyle bir evlilik. Biz erkek tarafıyız. Kız boşanacağım diyor valla hiçbirimiz adım atmıyoruz ara düzeltmek için. Boşanıp kurtulsun.
Derdimi bile anlatamadım annesiyle tüm iletişim kanallarını kapattılar akrabalarına ulaşmamı istemiyor. Herkesi de tembihlemiş engelletmiş

Back