- 4 Mayıs 2022
- 1.251
- 1.616
- 63
- Konu Sahibi Aykadarguzel
Anlaşmalı boşanmak için bir yılın dolmasına 3 gün kaldı. Tam 9 aydır bu tarihi bekliyorduk. Çok çalkantılı ve saçma sapan başlayan evliliği sürdüremedim. Anne bağımlılığı ileri seviyedeydi ve direkt beni silip attı. Ben de bunu gururuma yediremedim. Bunun üstüne bir de maaş kartıma el koymaya kalkınca annesiyle birlik olup böyle evlilik olmaz dedim ve evimi barkımı ayırdım. 9 aydır ayrıyız hiç birşey talep etmeyeceğim için anlaşmalı boşanmayı bekledim. Şimdi zaman doldu hiç bir şekilde iletişimimiz yok. Annesiyle birlikte yaşıyor şimdi. Her yer birlikte gidiyorlar birlikte hareket ediyorlar aynı sözleri konuşuyorlar çok hastalıklı bir ilişkileri var az kalsın delirecektim. Şimdi hemen kaç kurtul diyeceksiniz biliyorum aslında doğru olan bu olabilir önüme hızlı bakarım. Ama bir yandan da diyorum Kİ boşanmayı acele etmeyeyim biraz stres olsun nikahımı taşıdığı sürece. Ev araba vs alamaz benle evli olduğu için. Böyke kolayca benden kurtulup hayatına tertemiz bir sayfa açamasın da istiyorum. Çünkü benimle evlendi 2 ay içinde her türlü psikolojik eziyeti yaşattı annesiyle sürekli arkamdan iş çevirdiler gizli para kaçırmalar sürekli dedikodumu yapmalar. Annesini dolduruşuyla bana hakaretler etti daha yeni evliydik on günlük. Resmen bana düşmanlar döverler diye korktum. Bilmiyorum kızlar o kadar üzgünüm ve hayal kırıklığına uğradım ki. Bir özür bile dilemedi içten. Geri dön bile demedi. Annem önce gelir sen kimsin ki diye diye annesine gitti. Benim suçum neydi