- 2 Aralık 2011
- 2.939
- 8.882
- 408
- Konu Sahibi greycloudz
Mesela. Onlar şehir dışındayken dip köşe kayınvalidemin evini temizledikten sonra (buna ne gerek var bilmiyorum ama temizlik yapmamı istemişti) sofrada otururken sen de öyle üstten bi temizlemişsin sağ ol dedi. Kayınpederim de evi bile diğer oğlum temizledi gibi bir şey söylemişti. Yediğim boğazıma dizildi o an. Kayınvalidem burda yokken kayınpederimin kirlilerini yıkayıp ütüleyip her gün ona yemek yetiştirirken kimseden bir teşekkür görmedim üstüne bir de yapmasaydı etmeseydi temiş kayınpederim kayınvalideme. Bunlar aslında öyle tırt sebepler ki... Asıl sorun; bana karşı ikili oynanması. Kayınpederimin eşime şirin görünüp arkasından elaleme onu küçük düşürücü konuşması.. Kayınvalidemin yalan yere yeminleri.. Oğlunu görünce masum moduna girmeleri... Yalana tahammülüm yok. Kaybettim onlara olan inancımı artık
Peki buna neden sustunuz
Bir daha temizlemem o zaman diyemediniz mi
Bu kadar sert olmasin istiyorsaniz bir dahakine bu islerle ilgilenen biriyle anlasip onden siparisini verirsiniz, malum ben ne temizlikciyim ne de bu isten bir karim var vs tadinda bir cevap verseydiniz
Özetle olay neyse o anda halledin
İcinizde bir sey kalmasin
Cevap vermeyince icinizde kalir
Sonra kurup durursunuz
Esiniz de orda miydi bunu derken kv