- Konu Sahibi mylittlesunshine
-
Yok arkadaşı çünkü arkadaşlık edemiyor. Bebeklerle falan oynuyor okula getirip bi de hayali arkadaşları varhıc kız arkadası fılandamı yok pekı yahu
Okulda rehber öğretmen yok o yüzden biz hem konuya hakim olmadığımızdan hem prosedürleri bilmediğimizden yetersiz kalıyoruzOkulda rehber ogretmen yok mu her gun 1 saat falan ayirsa konussa ustune gitmeden dertlesse iyi olur aslında? Cunku bir psilologla konusmadan korkularindan kurtulup açılması imkansiz. Birinin onun zamanla guvenini kazanip konusturmasi lazim sonra da seni bundan kurtarabilirim cok mutlu olabilirsin diyerek uzman kisilerle konusmaya ikna etmeli. Yoksa bu kizin da sonu belli gibi. Iyi ki sizinle karsilasmis.
Öyle demeyin kızlar siz olsanız ilgilenmez miydiniz? Utanıyorum öyle diyince bence çok normal ilgilenmemiz insani bi şey.canım tebrik ederim seni
çok yüce gönüllüsün Allah razı olsun senden
bişey soracağım kız mı dedi babam yıkıyor beni diye
neden denince ne diyor
arkadaşı falan var mı okulda
o zavallı bu psikolojiyle nasıl başarılı olacak bide zayıf almayayım diye korkuyormuş
Bakalım şimdi okula gidiyorum bi kaç yer arıycaz olmadı müge anlıen güzel çözüm müge anlı programa bile çıkarmadan konuyu çözer bence çok hassa bu konuda
canım inşallah kurtarırsınız kızcağızıÖyle demeyin kızlar siz olsanız ilgilenmez miydiniz? Utanıyorum öyle diyince bence çok normal ilgilenmemiz insani bi şey.
Canım zaten 11e kadar gelmesi öğretmenlerin sayesinde yoksa bu kız imkanı yok geçemez ki. Babası dövmesin sınıfta kalıp okuldan atılmasın diye öğretmenler geçiriyor. Karnede zayıf olunca çocuğun saçını kazıtan kalsa neler yapmaz ki
Evet kendi dedi babasının yıkadığını
Aslında bunun için kendisine en yakın kız arkadaşına teklif götürdük. Kaset değil de onu konuşturup şahitlik yapması için kızın babasından korkuyor arkadaşı da. Biz de zorlamak istemedikmerhaba.. öncelikle duyarlılığınız için tebrik ederim..akran yardımı yapmak geldi aklıma.. yaşıtı olan bi öğrenciden yardım almayı deneyebilirsiniz..güvendiğiniz bi öğrencinizi kıza yaklaştırabilirsiniz..sizi otorite olarak gördüğü için açılamayacaktır..ama oyun yoluyla ağzından bişeyler alabilirsiniz.. mesela diğer öğrencinizde okula bebek getirse onunla oynasa ve oyun sırasında ağzından bişeyler almaya çalışsa.. ve söylediklerinide bi kasete kaydetse nasıl olur acaba..
Aslında bunun için kendisine en yakın kız arkadaşına teklif götürdük. Kaset değil de onu konuşturup şahitlik yapması için kızın babasından korkuyor arkadaşı da. Biz de zorlamak istemedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?