Bir akıl verin; ne yapabiliriz?

hasta olan kız değil babası besbelli. nedir bu ya, hayvanlar bile daha merhametli. tatillerde okula bırakmak, üşümesin diye gazete sokmak, su parası gelecek diye pislik içinde yaşamak. off ki ne off.
öğretmenler toplanın kaymakamlığa gidin. kaymakam sizleri dinleyecek, gerekirse aile bakanlığı ile irtibatı sağlayacaktır diye düşünüyorum. Aile bakanlığı bu durumlara el atıyor.

of ya çok kötü oldum konuyu okuyunca.
o yavrucağa nasıl içim acıdı.
ruh hastası pskopat babasından kurtarmanın bir yolu olmalı.
denediğiniz yollar işe yaramamış galiba.
BİMER e yazssanız bir de aile ve sosyal pol. bakanlığına yazsanız.
aklınıza gelen heryere yazılı ihbarda bulunun.
bir yolu olsa çocuk konuşssa her şey kolay olur,anında alırla babadan ama nasıl konuşturulacak.
çok üzüldüm gerçekten,elinizden geleni yapın yine de.

çok üzüldüm Rabbim yardımcısı olsun.nasıl bir baba bu nasıl vicdanı var..valla başbakanlığa falan bile başvurun.ahh yavrum kimbilir neler çekiyor.ayrıca ben cinsel astismarada uğradığını düşünüyorum.off tüylerim diken diken oldu..umarım sonuç çıkar..

çok çok üzücü bi durum, tbmm dilekçe komisyonu var bence oraya yaz ben bimere ve cumhurbaşkanlığına yazıp sonuç alamadığım çok önemli bir konuda ordan tam destek aldım ve hallettiler de, oraya daha öncesinde konuyla ilgili hangi kurumlarla iletişime geçtiğini de bildiriyosun sanırım onları da arıyolar. kaymakam vs amirler ne derece başarılı olur böyle konularda bilemiyorum

direkt olarak savcılığa gitsen acaba çocuğu bi muayeneye falan götürseniz cinsel istismar olup olmadığıyla ilgili savcılık kararıyla işe yarar mı ki?

Çocukla ilgili tutanak hazırlayın ve Sosyal Hizmet Çocuk İstismar Şubesine tutanağı teslim edin, muhtemelen o çocuğu babadan alacaklardır

Kızlar bi de bu kızın eaporu yok. Resmi olarak engelli değil yani. Biz çocuk engelli desek sonra sorun çıkar mi? Zihinsel olarak geri çocuk ama dediğim gibi rapor yok

Bir annenin karnindaki evladini geride birakacagi kizini dusunmeden intihar edecek kadar ne gördü o gozleri kim bilir

Gazeteyle soguktan korumasi kafama takildi. Demek ki dusunuyor kizi. Banyo meselesinide kiz farkli mi algiliyor acaba ? Ne bileyim iyi dusunmek istiyorum
Yasadiklari kolay değil zihinsel degildir sikintilari, ruhsal tahribattir.

Hassas davranmaniz cok guzel bir hareket, pesini birakmamaniz.

Kızlar bi de bu kızın eaporu yok. Resmi olarak engelli değil yani. Biz çocuk engelli desek sonra sorun çıkar mi? Zihinsel olarak geri çocuk ama dediğim gibi rapor yok
Çocuk da belki zihinsel bir gerilik yok yaşadığı ortam ve şartlar çocukta algılama ya da anlama güçlüğü yaratmış olabilir mi ??
Belki psikolojk destek alsa düzelecek ..

Okula gidicem birazdan arkadaşlarla konuşalım tekrar arayacağımız yerleri arayalım bakalım ne olacak. Akşam tek tek cevap veririm dua edin kızlar sonuç alalım bu sefer
Allahım sen bak bu yavrucağın yüzüne ..
Allah yardımcınız olsun inşallah bu sefer bir sonuç alırsınız ..

Bazı insanlar doğarken şanssız doğuyor
Kimbilir neler yaşayıp karnındaki bebeğiyle intihar eden anne, psikopat bir baba
Çok üzüldüm kıza, gerçekten yüreğim sızladı
Bu işin peşini bırakmayın lütfen

Çok korkunç bişey
ama ben anlamıyorum nasıl olurda sosyal hızmetler hıc bırsey yapmaz.
ben bır cok kez cocugum ıcın sosyal hızmetlerı aradım yasadıgım ayrılık ve bıyolojık babanın sorumluluklarının hıcbırının yerıne getırmemesınden oturu soyadından alacagız cocugumu ınsalalh bu konuda benımle saatlerce konusabılecek kıvamdaydılar gerek ankara nerek ıstanbuldakı kurumlar.
neden yanı duyarsızlar abı
tecavuz fılan varmı acaba:S

Çocuk da belki zihinsel bir gerilik yok yaşadığı ortam ve şartlar çocukta algılama ya da anlama güçlüğü yaratmış olabilir mi ??
Belki psikolojk destek alsa düzelecek ..
Olabilir tabi neden olmasın ama hiç bi şekilde baba kızı götürmez, biz okula çağırdık geldiler sosyal hizmetlerden pedagogla bi şey daha ama bi daha arayan soran olmadı. Bence az da olsa var çünkü hala bebekleriyle oynuyor ama bu kadar kötü olmazdı iyi bir ailesi olsaydı. Kekemeliği sinir krizi geçirip ağlamaları hep babadan dolayı

buarada ben ankarada dırek bakanlıkla gorustum once 1-2 kısı basından savmaya calıstılar ama ben aglayınca yetkılı bırılerıyle gorustum

Biz de anlamadık neden bu kadar ilgisizler. Bilmiyorum cutiş çok kötü oluyorum düşündükçe inş yoktur

Allah razı olsun sizden hocam.

ne yapılabileceğini söylemiş arkadaşlar tek tek ama bence inanın Müge Anlı çözer bu işi, vallahi şaka değil. Orda avukat ta psikiyatr da var.

ne olur bırakmayın bu yavrucağı. elimden keşke bir şey gelse benim de.

Allah yardımcınız olsun.

Hayat çok adaletsiz gerçekten de ..
Şans
Çocuk zaten annesiz büyümüş bu zaten başlı başına bir travma iken birde ne sınırda belli olmayan problemli despot bir bana ..
Kimbilir ne yaşıyor çocuk nelere şahit oluyor ..
Allahım içim acıyo düşündükçe ...
Allah sizlerden de razı olsun ilgilenip bırakmamışsınız peşini .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…