• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir akıl verin; ne yapabiliriz?

Kız gelmez yani size nasıl anlatsam o kızın psikolojisini... Adam çok zeki ve korkusuz bizim o kızı doktora götürdüğümüzü öğrense bizden şikayetçi olur. Ben bilsem ki sonuçta o adamın manyaklığı ortaya çıkacak kız kurtulacak şikayetçi de olsun derim ama şimdiye kadar başvurduğumuz her yer olumsuz davrandı ilgilenmedi. Aile bakablığını arayalım yarın bakalım ne çıkacak

Vallahi aklima en son soyle bir fikir geldi : Televizyon kanallarina telefon etseniz ? Haber, realite show tarzi seylere malzeme yapmak icin ilgilenirler belki, o sirada da rezalet cikacagi icin devlet ilgilenmek zorunda kalir.

Bakanliga telefon iyi bir fikir.

Boyle zamanlarda ulkemizden nefret ediyorum iste. Sosyal sistem islemiyor, kurumlar insanlari, bu durumdaki cocuklari umursamiyor, calisan memurlar zaten kendi alemlerinde .......neyse.

Sizi tebrik ederim bu arada duyarliliginiz icin.

Hiçbirşey yapamıyorsanız Müge Anlıya canlı bağlanın Bakanlık savcılık sürekli takip ediyor. En azından sesiniz duyulur ve harekete geçerler. Buna benzer birşey vardı komşu aradı hemen sosyal hizmetler aldı çocukları mesela.
Aile bakanlığıyla çocuk şubeyi arayalım yarın bakalım ne diyecekler

Allah muhafaza etsin.. cok kotu ya..
en cok su yikama mevzusuna sasirdim ve takildim, bana istismar yok gibi geldi diger huylarina da bakinca, adam komple hasta bence ruhen.. evlerinde intihar filan yasanmis, kolay seyler degil, Allah gostermesin..
ama sirf para bol diye o cocugu oyle bi ortamda birakan sosyal hizmetin de hizmetine tukururum.. bi yolu vardir mutlaka Allah in izniyle.. ama ne?

Vallahi aklima en son soyle bir fikir geldi : Televizyon kanallarina telefon etseniz ? Haber, realite show tarzi seylere malzeme yapmak icin ilgilenirler belki, o sirada da rezalet cikacagi icin devlet ilgilenmek zorunda kalir.

Bakanliga telefon iyi bir fikir.

Boyle zamanlarda ulkemizden nefret ediyorum iste. Sosyal sistem islemiyor, kurumlar insanlari, bu durumdaki cocuklari umursamiyor, calisan memurlar zaten kendi alemlerinde .......neyse.

Sizi tebrik ederim bu arada duyarliliginiz icin.
Öyle demeyin utandırmayın, inanın öğretmenlik böyle bi şey ben yalnız değilim okuldaki bir çok arkadaşım ilgileniyor üzülüyor. Evet müge anlı dendi yukarıda. Resmi yollardan bi şey çıkmazsa artık o noktaya gelicez herhalde

İnşallah alırlar çocuğu adamın elinden. Bizede haber ver olur mu? Hayırlı haberlerini bekliyoruz

inşallah ya yazık bu yaşına kadar neler yaşadı kızcağız kim bilir

adam cinsel istismar etmiyorsa bile hala onu yıkadığına göre bu bile büyük bir travma.:KK43:

Öyle demeyin utandırmayın, inanın öğretmenlik böyle bi şey ben yalnız değilim okuldaki bir çok arkadaşım ilgileniyor üzülüyor. Evet müge anlı dendi yukarıda. Resmi yollardan bi şey çıkmazsa artık o noktaya gelicez herhalde

Vallahi bana oyle geliyor ki, bu is sonunda Muge Anli'ya kalacak.

inşallah ya yazık bu yaşına kadar neler yaşadı kızcağız kim bilir

adam cinsel istismar etmiyorsa bile hala onu yıkadığına göre bu bile büyük bir travma.:KK43:
Yıkaması, koynunda yatırması kızın mor dolaşması.. Allah çıkış kapısı versin. Diyecek söz bulamıyor insan :(

tv fikri tamam da, cocugu ifsa etmesinler sakın, dan diye isim soyisim hersey teshir ediliyo o programlarda.. cocugun ilerisini de dusunmek lazim..
Yok canım kimliğini açığa çıkarmazlar zaten, hele Müge dikkat ediyor.

Yıkaması, koynunda yatırması kızın mor dolaşması.. Allah çıkış kapısı versin. Diyecek söz bulamıyor insan :(

Yok canım kimliğini açığa çıkarmazlar zaten, hele Müge dikkat ediyor.
aman iyi ozaman, daha bi mantikli geldi bana simdi tv fikri.. cocuk uzerinden reyting derdine dusulmesin, yeterli..

Kadının ölününden aonra ailesi adamı suçlasa belki bi şeyler çıkardı

vardır altında bir neden illa ki 2 yaşında çocuğu olan hamile bir kadın kolay kolay canına kıymaz neler duyuyoruz.
suçlamasalar bile iyice araştırılmamış belli ki
adam direk birşey yapmadıysa bile zemin hazırlamıştır bu olaya şiddet içki vb.şekilde

tv fikri tamam da, cocugu ifsa etmesinler sakın, dan diye isim soyisim hersey teshir ediliyo o programlarda.. cocugun ilerisini de dusunmek lazim..
Yok müge anlı izlerim arada çocuk konusunda hassas geçen evlatlık çocuk vardı annesi stüdyoya getirmiş çıkarmadı müge anlı programa. İnş oralara gelmeden hallolur

Back