Neden komik görünüyor. Umursamaz her şeyi kafaya takmayan insanlar daha mutlu. En azından ben öyleyim.Yargılıyorsun tabii, ayrıca bi insan acı çekiyorum derken "abartma" demek üstten üstten konuşmaktır. Elbette yerlerde sürünsün demiyor kimse, bi yerde o acı da geçecek ama kadın kötü bi şey yaşamış ve üzgün, insan ve duyguları var.
En cool, en güçlü, en umursamaz, en bi şeyi takmayan benim tripleri komik görünüyor.
Değilsin, bence çok başka sorunların var, burada böyle konuşarak, kendini farklı lanse ettiğini zannederek rahatlıyorsun .Neden komik görünüyor. Umursamaz her şeyi kafaya takmayan insanlar daha mutlu. En azından ben öyleyim.
YazıkNeden olmasın? Para özgürlük eğlence. Yani benim şahsi fikrim
inşallah tek değil çift dikişli olur ahahahahaBelki bakire diye evlendiği kadın da diktirmiş olacak, bunu akıl etmeyecek kadar kafası kalın mı?
cidden korkunç. mağara kafası bile değil bu bambaşka bir boyut. böyle erkeklerin boğazını sıkıp kıvılcım çıkartmak istiyorum senin oksijenimizi tüketmeye ne hakkın var lan git uranüste azot soluyarak yaşa demek istiyorum."Benle her şeyi yaşayan biriyle evlenemem..." demişti
O zaman neden bazı evli çiftler beraber olmak yerine mastür yapıyor. Ayrıca evlilikte bekarlıkla tercih meselesi. Benim de evlilikle alakalı düşüncem bu
Bu herifle kazara evlensen erken boşalma sorunu için ürologa terapiye falan gitmez, çünkü kadın cinsellik isteyen bir canlı değil onun kafasında, şimdiden başlasan 10 yıl sonra falan ikna edersin.Eski sevgilimi sorunca seni kandırmış falan bile dedi hatta.
Kadınlar kulübüne açılan bu tar konulardan yola çıkarak bilgi edindim diyelimBazı evli çiftlerin özel hayatlarına dair; nasıl ve nereden bilgi edindiniz ?
Evet merak etmeyin gereken her şeyi söyledimBu insan müsvettesinin ağzının payını vermiş miydiniz ? Adamın(!) bu kadar mahrem detayları sizinle paylaşması da; zihniyeti de çok çirkinmiş. Adamla arkadaşlığınızı siz bitirmişsinizdir umarım.
OO gelmiş bizim AHLAK BEKÇİMİZ. Genç kızlara başka ne tavsiyeleriniz var acaba?
İnternetten tanışıp evlenmesinler.
Adam en başından benden bir yol olmaz diye bağırmış.Buradaki tüm yorumlar beni rahatlattı teşekkür ederim gerçekten burada paylaşınca kendimi daha güçlü hissediyorumdediklerinizde çok haklısınız ama insan aşktan kör olunca inanın önünü arkasını düşünmüyor. Ben zaten karsimdakine de kendimi kusurlu hatalı göstermedim pişmanım demedim. İlkin olmak isterdim deyince bende aynısını ona demiştim. Hatta şunu da söyledim ben birini sevdim sevildim yaşadım, sen aranızda duygusal bir paylaşım olmayan biriyle beraber olmuşsun bu kötü bana göre dedim. Eski sevgilimi sorunca seni kandırmış falan bile dedi hatta. Hayır ilişkimizin başından sonuna kadar çok iyiydi ama ben ilerlemek istemedim biriyle seviştim diye hemen evlenecek değilim dedim. Yolu açık olsun çok iyi bir insandı deyince şaşırdı. İlk defa eski sevgilisinin arkasından iyi konuşan bir kız duyuyorum dedi.
Birbirlerini cıbıldak görmesinler.İnternetten tanışıp evlenmesinler.
Neden yazıkmış herkes sizinle aynı düşünmek zorunda mı. Günümüz ekonomisinde eğitim sağlık giyim ısınma barınma eğlence seyahat ulaşım iletişim giderlerinin yüksek olması sebebiyle hayatın yüzde sekseni paradan ibaret maalesef
Neden olmasın? Para özgürlük eğlence. Yani benim şahsi fikrim
Olabilir ama böyle bir durum her kadının agrına gıder ortada bir ilişki var.Neden komik görünüyor. Umursamaz her şeyi kafaya takmayan insanlar daha mutlu. En azından ben öyleyim.