- 22 Aralık 2014
- 5.333
- 3.990
- Konu Sahibi usuyenprenses
bence zaten kesin öyleBen olsam benimle konusmak icin yeni hat almis, eskisiyle de diğerleriyle konusmaya devam ediyor diye dusunurdum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence zaten kesin öyleBen olsam benimle konusmak icin yeni hat almis, eskisiyle de diğerleriyle konusmaya devam ediyor diye dusunurdum.
evet çok haklısın böyle bir durum var benceBende bir akrep burcu olarak hayatında başkası olduğunu -bulunduğu yerden- onunla uzun süredir birlikte olduğu için eski hattından onunla yeni hattıyla sizinle görüştüğünü düşünüyorum. Sevmek ya da aşık olmak ya da uzun süredir görüşmek önemli değil, kimse böylesine bir durumu hoş karşılamaz.
:)+1
Bir de işin bu boyutu var. Bu üye hep tedbirsiz davranıyor. Konuları hep bu yönde, hüsran hüsran.
İlla biriyle tanışmak lazım galiba, ya bir dur önce. Bekle biraz, uygun ortamları gözle, kaliteli insanları tanı. Yakışıklı deyip direkt yüz verme herkese. Varsın biraz geç olsun ama iyi biri olsun. İlla hemen birini bulmak zorunda mısın? Paşa deden miras için evlilik şartı mı koydu nedir ya?
sonra elin yalancısıyla, fırıldağı ile uğraşır durursun işte böyle.
1.5 sene çok uzun bir süre değil ki.:)
doğru düzgün insan yok ki hemen değil 1.5 senedir yalnızım :)
haklısın zaten her şeye eyvallah demediğimden yalnızım1.5 sene çok uzun bir süre değil ki.
1.5 sene bekledim diye de aceleyle olmadık insanların eline düşme bence.
Ya adam gibisi ya da hiç diyebilmesin yani. Zibidinin biriyle beraber olup da her gün ağlamak mı istersin? Ya da böyle hafiyelik yapmak hoş mu sence? Bir duruşun, prensiplerin olsun bence. Her şeye eyvallah deme.
hem seviniyorum hem de çocuktan hoşlandığım için böyle olmasaydı diye vah ediyorumYalnız hem yalancı hem de salakmış.
Erken anladığına sevineceğin yerde ahh vahhh ediyorsun be canım.
Hoşlanılacak adam değilmiş işte boşver gitsin.hem seviniyorum hem de çocuktan hoşlandığım için böyle olmasaydı diye vah ediyorum
Gitmez merak etme, hala iyi insanlar var hayatta.haklısın zaten her şeye eyvallah demediğimden yalnızım
bir de sürekli birisini araştırmaktan hafiyelik yapmaktan da yoruldum
gözüm kapalı güveneceğim birisi de olacağını sanmıyorum
bu yalnızlık böyle gidecek demektir
Ben olsam benimle konusmak icin yeni hat almis, eskisiyle de diğerleriyle konusmaya devam ediyor diye dusunurdum.
Benim aklimada " kizin yanina gidiyorum, guvende takili kalmayalim, (eski ) diger sevgililerden birisi ararsa s.ctim. En guzeli tertemiz bi hat aliyim" demistir geldi.
Bence ankesörlü herhangi bir numaradan ara sesinden tanırsın zaten gizliden ararsan anlat acmaz yada baskasına actırır , senin oldugunu anlamaması icin gidip bir telefondan aramanız bana mantıklı geldi cep telefonu olmasın ama sonradan size ulasması o numaradan olur en temizi böyle ıspatlayıp saydırıp sövdürüp yerin dibine sokup ortadan kaybolmak :)bence 2 telefonu var 2 hattıda kullanıyor ve diğerinden başkasıyla konuşuyor benim şüpheci olduğumu bildiği için de yeni hat alıp ondan da benimle konuşuyor