- 26 Temmuz 2009
- 439
- 14
-
- Konu Sahibi bibalprensesi
Eki Görüntüle 966864 Eki Görüntüle 966865
bio oil kullanmadan once cekmedim ama emin olun bundan kotuydu halim.. bu da bio oil kullandiktan sonraki halim biri bacagimin ust on kismi digeride sag popom catlaklar baya siliklesti bilmiyorum daha 1 ay kullandim insallah nazar degmesin boyle gider.. kisacasi, efsa sende merak etmistin sen de kullanabilirsin tavsiye ediyorum ben emu oili kullaninca da sonuclari yazicam burdan. biliyosun burda en cok zaman gecirip en cok arastiranlardan biriyim ve asla emin olmadan birsey soylemek istemem. keske herkes yaptigi seyleri ve sonuclari paylassa..
canım ilk fotoğrafta resmen hiçbir şey göremedim çatlak matlak kalmamış !benim de kalçamda ergenlikten kalma var of neler kullandım da geçmedi.. şu emu yağını çok merak ediyorum lütfen yaz neler oldu bitti :) bir de ne önerirsin kese bakım vs önerilerine açığım canım :)
evet canim aslinda var catlak ama okadar inceldi ki gozukmuyor ama ben cok yakin inceledigimde gorebiliyorum. senin en azindan sadece kalcanda varmis canim sanslisin benim gogsumde flnda var biraz oralarada kullaniyorum bakalim emu oil gelmedi bio oil bukdr etki ettyse o daha etkili olur diye dusunuyorum gelismeleri de yazarim tabikii. ayrica ben kese falan yaptigimda daha cok artti catlaklarim o yuzden sadece bu yaglari kullanmani tavsiye ederim bi kere de kahve limon yapiyim dedim resmen ugrasip incelttigim catlaklar eskisinden de genis bi hal almisti bende mi problem var anlamadim :)
işte ben sana demiştim sende çok fazla yoktur diye benim kalçamdakiler basenimdekiler falan çok bariz belli ve seninkinden daha fazla gerçi fotoğraf yanıltır biraz çünkü bende çekip bi kere ablama gönderdim resimden çok belli olmuyo bir şey demişti ama popomdakiler belliydi yine :) ben artık sadece krem sürüyorum palmers krem ne yaptıysam olmadı zaten bu elimdekiler bitince de bio oil alırm belki ama çok fazla para harcamamaya karar werdim artık.. diyorum ya seninkiler az yine benimkiler daha belirgin ve seninkinden biraz kalın çünkü benim kalçamdakilr seninkilerden daha eski bir de sana göre daha buğday tenliyim beyazlaşınca daha çok belli oluyor
işte ben sana demiştim sende çok fazla yoktur diye benim kalçamdakiler basenimdekiler falan çok bariz belli ve seninkinden daha fazla gerçi fotoğraf yanıltır biraz çünkü bende çekip bi kere ablama gönderdim resimden çok belli olmuyo bir şey demişti ama popomdakiler belliydi yine :) ben artık sadece krem sürüyorum palmers krem ne yaptıysam olmadı zaten bu elimdekiler bitince de bio oil alırm belki ama çok fazla para harcamamaya karar werdim artık.. diyorum ya seninkiler az yine benimkiler daha belirgin ve seninkinden biraz kalın çünkü benim kalçamdakilr seninkilerden daha eski bir de sana göre daha buğday tenliyim beyazlaşınca daha çok belli oluyor
canim sana acnelyse yazmisti doktor onu nasil kullanman gerektigini soyledi mi?
canim iste biooilden sonra inceldi boyle renkleri de krem gbi oldu paralkligi gitti yani. ben de artik para harcamak istemiyorum sen de ben de denemedigimz sey kalmadi etki etmesini birak durdurmadi bile..simdi ben de sadece nemlendiriyorum o kadar. bide su dizimdeki kirisik gibi goruntu gitse... sen palmers kullaniyodun memnun musun peki canim onu da cok kullanan var cunku yurtdisinda falan..
çok fazla işe yaradı diyemem çünkü ben pek bir şey beklemiyordum ondan sadece nemlendirsin yeni oluşturmasın diye kullanıyorum ki bazı günler sürmüyorum bile.. bende bu bittikten sonra bio oil alırım belki onu da denerim ama okula gittiğimde şu acnelys ve madecassol başlıcam bazı günlerde de bio oil sürerim bakalım ne olacak hayırlısı diyelim :)
canım ne kadar sevimlisin sen ya :) çok kanım ısındı sanacontactubex ben de düşündüm bir ara kullansam mı diye ama kararsız kaldım sen kullanmayı mı düşünüyorsun canım onu plastik cerrah yazıyor diye biliyorum yazdırmadan alındığında baya pahalı bi krem. kullanan var mı kii?
Eki Görüntüle 966864 Eki Görüntüle 966865
bio oil kullanmadan once cekmedim ama emin olun bundan kotuydu halim.. bu da bio oil kullandiktan sonraki halim biri bacagimin ust on kismi digeride sag popom catlaklar baya siliklesti bilmiyorum daha 1 ay kullandim insallah nazar degmesin boyle gider.. kisacasi, efsa sende merak etmistin sen de kullanabilirsin tavsiye ediyorum ben emu oili kullaninca da sonuclari yazicam burdan. biliyosun burda en cok zaman gecirip en cok arastiranlardan biriyim ve asla emin olmadan birsey soylemek istemem. keske herkes yaptigi seyleri ve sonuclari paylassa..
arkadaşlar ben konya'da yaşıyorum burda bi güzellik merkezine geldi sahipleri de tanıdık gittim görüştüm. benim çatlaklarım 10 yıllık doğum yaptıktan sonra oluştu.. karnımda,belimde,üst bacaklarımda var kilom 58 boyumda uzun yapılacak olan bölgelere baktılar ben zayıf olunca yapılacak yerlerde haliyle dar,geniş değil çizgilerim de ince ince dikey toplam hepsine 2.500 fiyat verdiler, yok olmasına en az %70 dediler. ve güneşlenerek daha çok geçecek,yaptırdıktan sonra 6 ay da vucudu yenilemeye devam edecek dediler.. bende düşünüyorum yaptırmayı ama bu yaz biraz zor.. bilginiz olsun diye yazdım.. yaptıran kişilerinde burdan yorumlarını bizimle paylaşmalarını da istiyorum.. inş.bu tedavi sonuç verir..
arkadaşlar ben konya'da yaşıyorum burda bi güzellik merkezine geldi sahipleri de tanıdık gittim görüştüm. benim çatlaklarım 10 yıllık doğum yaptıktan sonra oluştu.. karnımda,belimde,üst bacaklarımda var kilom 58 boyumda uzun yapılacak olan bölgelere baktılar ben zayıf olunca yapılacak yerlerde haliyle dar,geniş değil çizgilerim de ince ince dikey toplam hepsine 2.500 fiyat verdiler, yok olmasına en az %70 dediler. ve güneşlenerek daha çok geçecek,yaptırdıktan sonra 6 ay da vucudu yenilemeye devam edecek dediler.. bende düşünüyorum yaptırmayı ama bu yaz biraz zor.. bilginiz olsun diye yazdım.. yaptıran kişilerinde burdan yorumlarını bizimle paylaşmalarını da istiyorum.. inş.bu tedavi sonuç verir..
Canım bu kadar olr ya, topicte bi gelişme varmı diye gireyim dedim senin yazını gördüm :) ben de konyadayım ve inanmayacaksın ama şmdi eliften geldim 13. seansımdan geliyoruumm :) zaten sadece orada var, gelelim etkilerineee. Samimi olmak gerekirse ben hiçbir fark göremiyorm ama uygulayan hemşire hanım (kendisini cok sevdm beni almayacaktı bunları ne kafana takıyosn ögrencisin bu kadar para verilir mi dedi ilk gittigimde, cok tatlı çok dürüst bir insan dogru söyleyecegine kefilim yani) azalmaya başladıgını ve güneşlenme imkanım olrsa derimle aynı renge geleceklerini söylüyor, bakalım bilmiyorm 20. Seans sonrasında ne olr, buraya yazarımm görüşmek üzere şimdiliikj
Canim merhaba catlaklarin ne durumda heyecanla sendeki gelismeleri bekliyoruz.birde catlaklarin ne durumdaydi genislik uzunluk sayi vs. Simdi ne durumda? Sana verilen bu fiyat tum catlaklarin icinmi?
Canim merhaba catlaklarin ne durumda heyecanla sendeki gelismeleri bekliyoruz.birde catlaklarin ne durumdaydi genislik uzunluk sayi vs. Simdi ne durumda? Sana verilen bu fiyat tum catlaklarin icinmi?
17. Seansımı bitirmiş olmama ragmen gelişmeler bunlar yani...
komple kaç seans sürecekmiş peki ? of tek umudumdu bu biodermogenesi. internetten bakıyorum fotolara baya gitmişler çatlaklar ama iyileşmişin altında genelde 2 yıl sonra falan yazıyodu. bi de seanslardan sonra da iyileşme gözleniyomuş iyileşme hep devam ediyomuş. ya da 2 sene boyununca mı gitmek gerek ? sen yaptıran birisi olarak daha iyi bilirsin araştırmışsındır. %80e varan iyileşme görülüyo en iyi ve en etkili uygulama diye geçiniyolar bide
komple kaç seans sürecekmiş peki ? of tek umudumdu bu biodermogenesi. internetten bakıyorum fotolara baya gitmişler çatlaklar ama iyileşmişin altında genelde 2 yıl sonra falan yazıyodu. bi de seanslardan sonra da iyileşme gözleniyomuş iyileşme hep devam ediyomuş. ya da 2 sene boyununca mı gitmek gerek ? sen yaptıran birisi olarak daha iyi bilirsin araştırmışsındır. %80e varan iyileşme görülüyo en iyi ve en etkili uygulama diye geçiniyolar bide