karınca kremini bende kullanıyorum uzun zamandır =) çok memnunum şahsenbir kutu kremini bitirdim 2.ciyi aldm ama doğru dzgn kullanamadım çünkü tüylerim çok geç ve seyrek çıkıyor ben bir sene kullanıcam böyle ve eğer böyle düzenli kullanırsam tüylerim bitcek diye düşünüyorummm
Kızlar bende almayı düşünüorum ne zamandır ama sahte mi degil mi nerden anlıcam bilmiyorum :uhm: yardımcı olursanız sevinirim ...
canım 1 kutu kremi yada şişesi ne kadar zmanda bitiyo acaba ne kadar kullanabiliosun ?
bize bu detayları vererek gerçekten bilgilendirdiğin için teşekkür ederim arkadaşım.ben insanların bildiklerini paylaşmasına karşı değilim ama sadece yüzeysel olarak bilgi veriyorsan ve üstüne üstlük sinir bozucu bi tavırla bunu yapıyorsan kimse kusura bakmasın ama lafımı söylerim.Beany tekrar teşekkür ederim
BEANY açıklamalar için teşekkürler. ben anlatamamışım sanırım. milletçe ne yazıkki araştırma v.s şeylere açık değiliz.herşey önümüze gelene kadar ya da birebir tecrübe edene kadar direniyoruz.Kimse ya biri birşey söylüyor acaba nedir?ne değildir? demiyor.ben bir gazete haberinden yola çıkarak,araştırmaya başladım.Gerek doktor yazısı,gerekse sanayi bakanlığından bu karınca yağlarına gelen cezalara ve sahtekarlıklara karşı çıkmış.YASAL yazılara ulaştım.(kimin umrunda...)
BEANY açıklamalar için teşekkürler. ben anlatamamışım sanırım. milletçe ne yazıkki araştırma v.s şeylere açık değiliz.herşey önümüze gelene kadar ya da birebir tecrübe edene kadar direniyoruz.Kimse ya biri birşey söylüyor acaba nedir?ne değildir? demiyor.ben bir gazete haberinden yola çıkarak,araştırmaya başladım.Gerek doktor yazısı,gerekse sanayi bakanlığından bu karınca yağlarına gelen cezalara ve sahtekarlıklara karşı çıkmış.YASAL yazılara ulaştım.(kimin umrunda...)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?