• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bioder mi Yoksa Karınca Yumurtası Yagı mı?

kızlar ben bioderin hem kremini hem ampulünü kullandım başta seyrekleşti gibi ama bırakınca gene aynı oldu bende

ben karinca yagini taa türkiyeden siparis edip getirdim, ama bosuna, hicbir ise yaramadi aylarca bosa kullandim, bioderide arkadasim kullanmisti oda memun kalmadim diyordu... belki sizlerde ise yarar bir deneyin isterseniz ama fazla ümitlenmeyin derim ben...

karnca yağı için fikir belirtmeyeceğim çünki geçmiş sayfalarda fikrimi belirtmiştim,etkisine hiç inanmadım
bioderin yıllarsa piayasada olmasına rağmen etkin bir sonucunun ,yani kullananların tamam bitti dediğinide duymadığımdan kalıcı bi çözüm olmadığına kanaat getirdim
şimdi bilemiyoruzki nasıl bir yöntem hedef alınmış kılları yok etmey dair,içeriğindeki bazı bitkilere bakıyorum keratonolik etkiye sahip ,kılın kökünden çok kılın kendisi hedef alınmış gibi geliyor bana

ben karınca yumurtası yağı kremi kullandım markasını şimdi hatırlamıyorum. kremdi bildiğimiz kokusuda güzeldi. tüylerimi aldıktan hemen sonra bide 4-5 akşam gece uyumadan önce sürüodum. 1 kutu bittiğinde tüylerimin renginin açıldğını ve azaldığını farkettim. Tekrar kullanmaya başlıcam ama zor gelio:) Ben bioderin kokusuna dayanamıyorum:S böyyk

kokuları zaten güzel olmasın bu tip ürünlerin çünkü kokusu ne kadar güzel olursa,içindeki kimyasalı çok fazla demektir.Tabii bu birtakım ürünler için geçerli bir düşünce.E tabiki kötü koku olması da öyle fazla kimyasal barındırdığını gösterir.Bİr arkadaşım gaz gibi koktuğunu söylemişti Karına yumurtası yağının. nitekim yapılan tahlillerde içinde gazyağı olduğu saptandı.

arkadaşlar ben lazer epilasyon yaptırdım ama bu süre içinde bio der vaya karınca yumurtası yağı kullanırsam daha çabuk biticeğini dğüşünüyorum fikirlerinizi alabilirmiyim.

ben aranıza yeni katıldım herkese merhaba gutto marka karınca yumurtası yağı kremini aldım bi kaç gün sonra başlıcam sonuçları yazarım ben hep sorduğumda yağını değil kremini al dediler bakalım sonuç ne olacak

slm arkadaslar ben bioderi kullandim 6 ay hic bir ise yaramiyo ustelik para tuzagi karinca yumurtasini denicem en azinda ucuz pek bisey kaybetmeyiz ama iki sey var karinca yumurtasi yagi ve karinca yumurtasi yagi kremi var hangisi kullanilacak ve hangi marka daha iyii guttomu talamii bilgi verirseniz sevinirim

ben bioder'den 2 kutu kullandım düzenli olarak hiç bir işe yaramadı, en ufak bi azalma ya da incelme dahi olmadı...
benim halam tam 3 buçuk yıl kullandı kollarına, hiç pes etmedi her ay düzenli olarak bittikçe aldı, kaç kutu aldı ne kadar para döktü o da bilmiyor ama 3 buçuk yıl sonunda şuan hiç kılı çıkmıyor... bu kadar uzun yıllar biodere para dökmek yerine epilasyona git daha iyi...
sonra ben tala karınca yumurtası yağı aldım internetten sipariş ettim 15tl'ye, onu da düzenli olarak kullandım ama yine hiç faydasını göremedim, burada daha ilk kutudan faydasını görenleri okuduktan sonra 2.kutuyu almadım umudum kırıldığından, kullanıp da çok yarar görenlere ne mutlu ama bendeki sonuç böyle işte...

ben karınca yağını kullandım kokusu evet kotu ama benı ılgılendıren ne ıse yaradıgı ki işede yaradı zemuszemus

karınca yumurtası yağlarının çoğu sahteymiş galiba ,
geçen sene bir heves gutto karınca yumurtası yağı almıştım,ertesi gün trtde sahte üretim gibi bir haberde gutto paketlerini görünce bayaa şaşırdım kafamçokkarıştı
bioder kullanıcaksan serumunu kullanmanı öneririm ,en etkili çözüm birde jeli çıktı yeni ;
ferahlatıcı bi etkisi var,tüylere etkisini ilerleyen zamanlarda söylerim ama yaz aylarında çok iyi oluyo öneririm :):)

bende bugün akardan tala marka satın aldım ama 4 tl:S şimdi arştırınca bariz ki sahte.orjinali nerde satılıor kii internettede bir sürü site war aynı marka adına bi kaç site açmışlar şişeler farklı tamamenn hangisini alcaz kii:(

bende bugün akardan tala marka satın aldım ama 4 tl:S şimdi arştırınca bariz ki sahte.orjinali nerde satılıor kii internettede bir sürü site war aynı marka adına bi kaç site açmışlar şişeler farklı tamamenn hangisini alcaz kii:(

benimde aldığım tala 4 tl sahte mi şimdi bu :2:

Merhaba tatlı insanlar. Tala markası karınca yağını aldım. Kardeşimle bıyık bölgesi için kullanacağız kardeşimin bıyıklarını ilk defa aldım. Etki edecek bir yanı varsa illaki onda eder. Sonuçları da buraya yazacağım. Her ikimizinde. Bu arada kalın tüylü bölgelerde ise işe yarayacağına inanmıyorum ama sırf burada sonuçlarını yazmak için bir bacağıma her adadan sonra uygulayacağım. Bu konuya bir açıklık getirelim bakalım artık.

Back