Bioder mi Yoksa Karınca Yumurtası Yagı mı?

geçenlerde biyerde bi kadın satıyodu pazarlamacı karınca yumurtası yağı fln dedi ama bende para yoktu alamadım...:çok üzgünüm: annemde öyle şeyler kullanma zararlı olur diyo pöff:çok üzgünüm:

kızlar bende kullandım karınca y.y.dan ama intten baktım sahteymiş diye bıraktım bunun hangisi orjinal nerden bileceğiz bu intte satılan orjinal bakanlık onaylı olanlar var intten mi almayı tavsiye edersiniz izmirdeyim aktar adı verebilir misiniz artık devamlı gittiğim aktarada güvenmiyorum verdiğim paralar haram olsun :mymeka:

kısa olsun diye böyle yazmıştım açılımını biliyorum tatlım arkadaşım da bende bakıyoruz aktarlara ama hep sahte eczanelerde varmış bide oralara bakayım bari kafamçokkarıştı

Merhabalar..
Ben karınca yağını eczaneci komşumuzdan gördüm o kullanıyor, kılları azalttığını söyledi bende aldım onların eczanesinden ama henüz kullanmaya başlamadım.

ya hanimlar her ikisinide kullandim karinca yumurta yagindan daha memnun kaldil ben.
ama herkese ayni etkiyi etmiyor kimi cilde bioder kimi cilde ise karinca y. yagi iyi geliyor.
ben karinca y.. yagini sitesinden aldim gercegini. aktarlarda sahtesi olabiliyomus diye duydum. iki aydir kullaniyorum bacaklarima azaldi sanki gec cikiyor. daha once aktardan 1 tane almistim onun gibi degil bu sanki daha etkili geldi bana. telefonda sordum sorumlu kisiye 3 defa hamile ve emziren anneler kullanbilirmi diye. " evet tamamen dogal bir urun kullanabilirsiniz dedi"
bakalim devam edicem.

arkadaşlar yazılarınızdan çok etkilendim almayı düşünüyorum fakat epilixir diye bir ürün var çok pahalı kararsız kaldım kullanıcı yorumları olumlu kafam karıştıkafamçokkarıştı

bana kalırsa bioder daha güvenli geliyor sanki.. tala biraz tüy dökücü krem, önemli olan tüyleri azaltması yani dökmesi değil. bazı arkadaşlar da bazı tüylere hiç etki etmiyor demiş. ben bioder aldım bugün kullanmaya başladım ya bakalım umarım faydasını görürüm

kesinlikle : KARINCA YUMURTASININ YAĞI!!!
SEBEP: Ben Bioderi 13 ay boyunca düzenli olarak kullandım (normal cilt tipleri için krem) kullandığım sürece yavaşta olsa etkisini gördüm, fakat Bir süre kullanmayınca hepsi yeniden çıktı ve ödediğim paralara üzüldüm. Uğraşması da cabası:(
KARINCA YUMURTASININ YAĞINI; Bugün 52. gün oldu kullanmaya başlayalı, etkisinden son derece memnunum. Fiyatı da uygun. Toptan aldım ben. Bugün bukadar etki ettiyse 3 ay sonra tamamen kurtulurum demektir. Çok mutluyum çoook!!! Herkese tavsiye ederim arkadaşlar. Sevgiler...

canım karınca yumurtası yağının markasını özelden yollayabilir misin

Arkadaşlar, aylardır karınca yumurtası yağı ile ilgili kıyametler kopuyor, bakanlıktan onayı yok, ülkemize havyar diye kaçak sokuluyor deniliyor,polis bu yüzden baskın yapıyor,çarşaf gibi haberler çıkıyor.Eğer çekindikleri birşey olmasa ülkeye kaçak yollardan üstelikte başka bir nesne adı altında sokulmazlardı. Bu kulaktan dolma bir duyum , osmanlılar zamanında,haliyle tıp,bilimsel çalışmalar v.s gelişmediğinden kendilerince doğal yöntemlere başvurabiliyormuş ve bir arayış içine girebiliyormuş insanlar.ama 21.yüzyıldayız ve bu kadar imkan olanak,tıp,bilimsel araştırmalar yapılıyorken,millet aya giderken biz hiçbir dayanağı denemesi,değerlendirmesi olmayan bir ürün için paramızdan,en önemlisi sağlığımızdan oluyoruz bir şekilde.

Bir dermatoloğun açıklamasını okudum iki gün önce: sözleri aynen şöyleydi:“Halk arasında kelliğe karşı kullanılan yılan yağı ile istenmeyen tüylere karşı kullanılan karınca yumurtası yağının hiçbir bilimsel geçerliliği yoktur. Bu tür tedaviler tıpta incelenmeden, araştırılmadan, binlerce kişi üzerinde denenerek değerlendirilmeden, 'ben sürdüm iyi geldi, komşudan aldım iyi geldi, amcam kullandı, dayım kullandı iyi geldi' gibi söylemlerle insanları kandırmak doğru değildir. Uydurma, ebelerimizden, dedelerimizden kalma, bilimsel geçerliliği olmayan tedavilerle insanların kandırılması çok yanlış ve üzücüdür. Bunlar memleketi gerileten sistemlerdir. Millet aya giderken biz karınca yumurtasıyla yılan yağıyla uğraşmamalıyız.”

peki neyle uğraşmalıyız canım söyler misin?burda kaçımızın gidip lazer epilasyon yaptıracak yada pahalı kremlere verecek parası var.güvenilir markaları araştırırsan sağlık bakanlığı onayını görürsün.dermatologlar vs.tabiki onaylamaz cünkü böyle ucuz ve iyi yöntemler onların işlerini baltalar.anlatabiliyor muyum?bence sen hangi yolu seçiyorsan ordan devam et kendi kesesine göre yöntem bulan insanları yargılama ok

Ben kimseyi yargılamak için birşeyler yazmadım;ama ortada da insan sağlığını tehdit eden ve güvenirliği olmayan şeyler varken, birilerinin birşeyler söylemesi gerektiğini düşündüm.Adamlar bu ürünleri ülkemize havyar diyerek kaçak sokmuşlar,eğer kaçırdıkları birşey olmasa neden bu yola başvursunlar.Üstelik kalitesi aynı olan bir ürün hem 50 TL ye hem de 5TL ye satılamaz.Bilim adamlarının, tıbbı bilenlerin birşeyler söylemesi illaki de ticari amaçla olmak zorunda değildir.onlar da senelerce tıbbi eğitimler almış insanlar,bu tip şeyleri söylerken ofislerinin adreslerini vermiyorlar merak etmeyin.Sağlık Bakanlığı onayı yazan her ürünün onayı gerçek olacak diye bir şey yok.ülkemizde nelerin sahtesini yapmıyorlar,kimleri kandırmıyorlar ki... İşsiz bir adam senelerce annesinin kılığına girerek bankadan maaşını aldı yahu,daha ötesi var mı??? İllaki de bir ürün kullanmak gerekmez imkanınız yoksa ve rahatsız da oluyorsanız,sık ağda yapın,ya da evdeki epilasyon cihazınızla kurtulun tüylerinizden.Ağda da bilinen en eski yöntemdir;en azından içeriği belli olmayan bir kremden daha güvenlidir.

peki neyle uğraşmalıyız canım söyler misin?burda kaçımızın gidip lazer epilasyon yaptıracak yada pahalı kremlere verecek parası var.güvenilir markaları araştırırsan sağlık bakanlığı onayını görürsün.dermatologlar vs.tabiki onaylamaz cünkü böyle ucuz ve iyi yöntemler onların işlerini baltalar.anlatabiliyor muyum?bence sen hangi yolu seçiyorsan ordan devam et kendi kesesine göre yöntem bulan insanları yargılama ok

KATILIYORUM CANIM SANA.

Bence de kesinlikle karınca yumurtası yağı. Ben 3 seanstır kullanıyorum ve benim cildim çok hassas. zarar verse emin olun bana verirdi. Zararını değil yararını gördüm. bioderi bir sene kullandım günde 2 kez kullanıyorudum. Hem vaktim hem de param boşuna gitti. Karınca yumurtası yağını kesinlikle kullanın.

Ben kimseyi yargılamak için birşeyler yazmadım;ama ortada da insan sağlığını tehdit eden ve güvenirliği olmayan şeyler varken, birilerinin birşeyler söylemesi gerektiğini düşündüm.Adamlar bu ürünleri ülkemize havyar diyerek kaçak sokmuşlar,eğer kaçırdıkları birşey olmasa neden bu yola başvursunlar.Üstelik kalitesi aynı olan bir ürün hem 50 TL ye hem de 5TL ye satılamaz.Bilim adamlarının, tıbbı bilenlerin birşeyler söylemesi illaki de ticari amaçla olmak zorunda değildir.onlar da senelerce tıbbi eğitimler almış insanlar,bu tip şeyleri söylerken ofislerinin adreslerini vermiyorlar merak etmeyin.Sağlık Bakanlığı onayı yazan her ürünün onayı gerçek olacak diye bir şey yok.ülkemizde nelerin sahtesini yapmıyorlar,kimleri kandırmıyorlar ki... İşsiz bir adam senelerce annesinin kılığına girerek bankadan maaşını aldı yahu,daha ötesi var mı??? İllaki de bir ürün kullanmak gerekmez imkanınız yoksa ve rahatsız da oluyorsanız,sık ağda yapın,ya da evdeki epilasyon cihazınızla kurtulun tüylerinizden.Ağda da bilinen en eski yöntemdir;en azından içeriği belli olmayan bir kremden daha güvenlidir.

konuşma böyle gözlerim yaşardı senağlama biz bunu kullanıyoruz ve memnunuz sen bizi kendine dert etme olur mu sengözlerimebaksanab

5 aydır karınca yağı ve kremini kullanıyorum azalma var bide tüyler dökülüyo :)

ama belli bi yaşı geçtikten sonra faydasını geç gösteriyo :)

ama tüyleri kendiniz almayın, yada makine ile almayın kıl dönmesi olabiliyo

karınca kremini bende kullanıyorum uzun zamandır =) çok memnunum şahsen ;) bir kutu kremini bitirdim 2.ciyi aldm ama doğru dzgn kullanamadım çünkü tüylerim çok geç ve seyrek çıkıyor ben bir sene kullanıcam böyle ve eğer böyle düzenli kullanırsam tüylerim bitcek diye düşünüyorummm :emir_bebek:

Kızlar bende almayı düşünüorum ne zamandır ama sahte mi degil mi nerden anlıcam bilmiyorum :uhm: yardımcı olursanız sevinirim ...

Back