arkadaşlar bu yağın orjinalini bulmak lazım irandan geliyor benim bir arkadaşım getiriyor çok uygun fiyata ilgilenen olursa yardımcı olabilirm
evet ya meğer ne kadar ticari ruhluymuşuz,ben sana katılıyorum arkadaşım bir hafta geç çıksa bile onada razıyım...hihoyyyt
mrb arkadaşlar kremide varmış sahtemi acaba kullanan varmı ??*
karınca yagınıda bioder gibi mi kullanyorsunuz... kızlar bende 3 aydr bioder serum kullanyorum yan etkisini görmedim ama yararınıda pek gördüm diyemem.. ilk bakışta azatmş gibi ama bir süre bekleyince yine tekrarlıyor sanki emin olamyorum.. bioderi tüyler tamamen çıkıca epilasyon ile alıyorum ve 3 gün üst üste geceleri sürüyorum ve sabaha kadar bekletiyorum...(YÜZ BÖLGESİ İÇİN KULLANIYORUM)...
karınca yagını nasıl kullanıyorsunuz
Arkadaşlar Bioder Zaten Karınca Yağı.
Karınca Yağının içine beyaz sıvı madde diye katmışlar
Adınıda Bioder Diye Satışa Sunmuşlar... delikafadulden
yok artık.
kesinlikle : KARINCA YUMURTASININ YAĞI!!!
SEBEP: Ben Bioderi 13 ay boyunca düzenli olarak kullandım (normal cilt tipleri için krem) kullandığım sürece yavaşta olsa etkisini gördüm, fakat Bir süre kullanmayınca hepsi yeniden çıktı ve ödediğim paralara üzüldüm. Uğraşması da cabası
KARINCA YUMURTASININ YAĞINI; Bugün 52. gün oldu kullanmaya başlayalı, etkisinden son derece memnunum. Fiyatı da uygun. Toptan aldım ben. Bugün bukadar etki ettiyse 3 ay sonra tamamen kurtulurum demektir. Çok mutluyum çoook!!! Herkese tavsiye ederim arkadaşlar. Sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?