• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bioder mi Yoksa Karınca Yumurtası Yagı mı?

arkadaşlar karınca yumurtası yağını 6 ay çok düzenli kullandım ama çok etkisini görmedim arkadaşım bioder kullandı gösterdi gerçekten azalmış

Bioderm kullanan arkadaslara bir soru sormak istiyorum..biliyorsunuz ki biodermin hos olmayan bir kokusu vardi ama reklamlarinda kokusunun degistigini soyluyorlar..bu siralar bioderm alan arkadaslar oldumu??olduysa kokusu nasil???

Her fırsatta Türkiye’nin en güvenilir ismi olduğunu dilinden düşürmeyen hangi sanatçı, bu firmalardan biriyle iş ortağı çıktı. Kozmetik vurguncuları yasalarda ki hangi boşluktan yararlandı? Tüy azaltıcı krem alırken nelere dikkat edilmeli. Bu kremler sağlığa zararlı mı, yoksa gerçekten de tüyleri azaltıyor mu?
İstanbul Mali Polisinin gerçekleştirdiği son yılların en büyük kozmetik dolandırıcılığı operasyonu Türk Televizyonlarında ilk kez DEŞİFRE’DE...

bu akşam seyredin

Bu iş ürün, aynı diyet yapmak gibi nasıl her diyet herkeste işe yaramaz;yaradığını düşünende aslında başka yerlerden sağlığının etkilendiği sonucuna varır. Örneğin,saç dökülmesi,regl döngüsünün bozulması gibi. Ama sorarsanız der ki işe yaradı mı yaradı ???
işte bunun da tüylerinizi döktüğünüzü söylüyorsunuz,orada burada reklamını görüp,yazılanları okuyorsunuz ;ama içeriği ne ,acaba cilde ya da sizin cildinize uygun mu bu sorulara cevap bulmadan kullanıyorsunuz.Ben buna karşıyım. Piyasadaki ürünlerinde hepsinin cildinize uygun olup olmadığını bilemezsiniz ama o ürünlerde en azından şu vardır,''dermatolojik olarak test edilmiştir'' yazar. Bu da demektir ki: belli bir sayıda insan üzerinde denenmiş ve onay görmüş.

Bence hiç bilmediğiniz bir ürün bile bu şartları sağladığında ancak kullanılabilir.Ama seçim sizinCADIARZU

canım bende bioder kullanıyorum....tam emin değilim ama 2ay oldu en azından 3-5 ay kullanmak lazım bence şuan bana etkili gibi geliyo ama bilemem yinede karınca yağını hiç kullanmadım

aman karınca yumurtası yağı kullanmam.kullanana da mani olmam.hatta adını bile anmam.Yakın bir arkadaşımın kullanım sırasında yaşadığı tahribatı görünce tövbe dedim zaten.Bioder bilgisi için sağolun.:tomato:

Bioder kullandım hiç memnun kalmadım giden paralarıma yazık oldu...Karınca yumurtası yağıda sahtekarlığın en önde gideniymiş bir kere aldım dahada para yatırmam...

haklısınız artık iplikleri pazara çıktı umarım en yakın zamanda da toplatılacaklardır.ayçiçek yağını basmışlar kutuların içine millete milyonlara sattılar.35000 sahte ürün!!!

karınca yağı kollarıma batıklar yaptı çok kötü...çıkmasını geciktirdi gerçekten ama bir ay boyuncada batık kaldı tek tek cımbızla almak zorunda kaldım:1no2:
biyoder kullanmadım ama kullanan tanıdıklarım memnun olmadı.
başka markalar var eczanede satılanlardan,alacaksanız onlardan alın bence

karınca yağı kollarıma batıklar yaptı çok kötü...çıkmasını geciktirdi gerçekten ama bir ay boyuncada batık kaldı tek tek cımbızla almak zorunda kaldım:1no2:
biyoder kullanmadım ama kullanan tanıdıklarım memnun olmadı.
başka markalar var eczanede satılanlardan,alacaksanız onlardan alın bence

tüyler çok inceldiği için batık olmuş olabilir. incelince çıkamıyolar. yalnız bioder kesinlikle çok yorucu ve kokusu berbat. sonuca değmez. karıncayı bilmiyorum.

tüyler çok inceldiği için batık olmuş olabilir. incelince çıkamıyolar. yalnız bioder kesinlikle çok yorucu ve kokusu berbat. sonuca değmez. karıncayı bilmiyorum.

canım karınca yağını ben 3 kez falan kullandım yazın bronzlaştığım için batıklar fazla belli olmuyordu birde tatilde olduğum için uğraşmak istemedim geciktirici niyetine kullandım,daha ilk kullanmamda batıklar oluştu ve bıraktıktan sonra yine kalınlaştı..kalıcı değil yani.ha birde unutmadan,küçük küçük sivilceler oluşuyordu gerçi bikaç günde geçiyordu ama ben yinede güvenemedim bıraktım

benim arkadaşımında yüzünde iltihaplı sivilceler oluşunca bende savaş açtım bu karınca yumurtası vb yağların her türüne ,,kız neler çekti yahuu

Back