Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ikisi de değil, kesinlikle EPILIXIR :lepi: :lepi:
kesinlikle : KARINCA YUMURTASININ YAĞI!!!
SEBEP: Ben Bioderi 13 ay boyunca düzenli olarak kullandım (normal cilt tipleri için krem) kullandığım sürece yavaşta olsa etkisini gördüm, fakat Bir süre kullanmayınca hepsi yeniden çıktı ve ödediğim paralara üzüldüm. Uğraşması da cabası
KARINCA YUMURTASININ YAĞINI; Bugün 52. gün oldu kullanmaya başlayalı, etkisinden son derece memnunum. Fiyatı da uygun. Toptan aldım ben. Bugün bukadar etki ettiyse 3 ay sonra tamamen kurtulurum demektir. Çok mutluyum çoook!!! Herkese tavsiye ederim arkadaşlar. Sevgiler...
peki neyle uğraşmalıyız canım söyler misin?burda kaçımızın gidip lazer epilasyon yaptıracak yada pahalı kremlere verecek parası var.güvenilir markaları araştırırsan sağlık bakanlığı onayını görürsün.dermatologlar vs.tabiki onaylamaz cünkü böyle ucuz ve iyi yöntemler onların işlerini baltalar.anlatabiliyor muyum?bence sen hangi yolu seçiyorsan ordan devam et kendi kesesine göre yöntem bulan insanları yargılama ok
Ben kimseyi yargılamak için birşeyler yazmadım;ama ortada da insan sağlığını tehdit eden ve güvenirliği olmayan şeyler varken, birilerinin birşeyler söylemesi gerektiğini düşündüm.Adamlar bu ürünleri ülkemize havyar diyerek kaçak sokmuşlar,eğer kaçırdıkları birşey olmasa neden bu yola başvursunlar.Üstelik kalitesi aynı olan bir ürün hem 50 TL ye hem de 5TL ye satılamaz.Bilim adamlarının, tıbbı bilenlerin birşeyler söylemesi illaki de ticari amaçla olmak zorunda değildir.onlar da senelerce tıbbi eğitimler almış insanlar,bu tip şeyleri söylerken ofislerinin adreslerini vermiyorlar merak etmeyin.Sağlık Bakanlığı onayı yazan her ürünün onayı gerçek olacak diye bir şey yok.ülkemizde nelerin sahtesini yapmıyorlar,kimleri kandırmıyorlar ki... İşsiz bir adam senelerce annesinin kılığına girerek bankadan maaşını aldı yahu,daha ötesi var mı??? İllaki de bir ürün kullanmak gerekmez imkanınız yoksa ve rahatsız da oluyorsanız,sık ağda yapın,ya da evdeki epilasyon cihazınızla kurtulun tüylerinizden.Ağda da bilinen en eski yöntemdir;en azından içeriği belli olmayan bir kremden daha güvenlidir.