• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bioder mi Yoksa Karınca Yumurtası Yagı mı?

karınca kremini bende kullanıyorum uzun zamandır =) çok memnunum şahsen ;) bir kutu kremini bitirdim 2.ciyi aldm ama doğru dzgn kullanamadım çünkü tüylerim çok geç ve seyrek çıkıyor ben bir sene kullanıcam böyle ve eğer böyle düzenli kullanırsam tüylerim bitcek diye düşünüyorummm :emir_bebek:

canım 1 kutu kremi yada şişesi ne kadar zmanda bitiyo acaba ne kadar kullanabiliosun ?

kıslar karınca yumurtası yağının kesinlikle etkisi var. ben özel bölgeye uyguladım ve neredeyse yarı yarıya bir azalma oldu:lepi:. ama piyasada sahteleri çok fazla yani etki görmek için orijinal ürün kullanmak gerekiyor. ilk bi kere aldım sahte çıktı ve hiçbir etkisi olmadı zaten resmen benzin kokuyordu dikkat edin yani.... ben orijinalini özdilekten aldım 'TALA karınca yumurtası yağı' sarı bir kutusu var ve şişesi 10 ytl.. başta şişe küçük geliyor insanın gözüne ama içinde oldukça var hatta şöyle söyliyeyim 3 seans özel bölgeye ve 2 seans bacajlarıma uyguladım şişe öyle bitti... bide bacaklarımda henüz net bir azalma göremedim bakalım tüyler imin çıkmasını bekliyorum...
özel bölgede daha çabuk etki etmesini de orada emilimin daha hızlı ve daha etkili olmasına bağlıyorum.
he bide ben şöyle kullandım:ağda yaptığım günden itibaren 5 gün boyunca geceleri yatmadan önce masaj yaparak uyguladım .zaten kutuda yazıyor kullanılışı... hepinize kolay gelsin kızlar umarım herkes etkisini görüropuyorumnanaktan

Kızlar bende almayı düşünüorum ne zamandır ama sahte mi degil mi nerden anlıcam bilmiyorum :uhm: yardımcı olursanız sevinirim ...

merhaba canım senin bulunduğun yerde nerede satılıyor bilemem ama eğer güvenip alabileceğin bir yer yoksa internetten de sipariş verebilirsin 'orjinaltala.com' ....
benim kullandığım ürün bu sitedekinin aynısı zaten...
ben özdilekten aldım ikisi arasındaki tek fark fiyatları kutunun üzerinde 15 tl yazmasına rağmen özdilek üzerlerine kendi etiketini basmış 10 tl olarak ama intrnette 15tl diyor bi bak istersen canım... umarım etkisini görürsünhihoyyyt

ben bir senedir kullanıyorum ve çok memnunum.yarıdan fazlası gitti kıllarımın.çok az kaldı.bu konuda ben çok araştırma yaptım.annemi de güzellik uzmanı olması benim için avantaj oldu.
piyasada çok sahtesi var.gerçek karınca yağının pis bir kokusu vardır.ama vücudunuza sürdükten sonra o koku azalır.ama sahte yağların kokusu daha güzeldir.hatta bazıları abartılarak parfüm gibi kokar.

:olmaz: Bilinçli olmak denen birşey vardır.Hayatta,okumak,yazmak,araştırmakla edinilir...bu tip paylaşımlar yapılınca da, ukalaca cevaplar verilmeye çalışıldığını gördüm.maalesef 'yazık' demekten başka bir şey geçmiyor içimden. Bu ürünlerden birinin bakanlık onayı olmadığını kendi gözlerimle ve belgeleriyle gördüm,kendilerince üzerinde ürün izni,adı yazılı belgeleri saçmasapan tükenmez kalem imzalarıyla bakanlık onaylı diye yutturmaya çalıştılar. Ben sadece bunun üzerine birkaç haberi paylaşarak,kullanma çabası içinde olanların zarar görmemelerini istemiştim.Neyse fazla da söyleyecek bir şey yok.Son olarak tekrar gündeme gelmiş Doktor açıklaması da olan bir haber var 7kasım tarihli zaman gazetesinde, okursanız ne ala, okumazsanız geçmiş ola...

kızlar ben bu talayı marketten 5 tlye aldım arapca bişiler yazıyordu üstünde sadece tala yazısı vardı interentteki şişesi gibi nasıl anlaşılıyor sahte olup olmadığı bide hafifi bi kokusu var

Arkadaşım, bu yağların orjinali diye bir şey yok.Bunun sahte,kaçak,her neyse ne zıkkım olduğunu tvler söyledi,gazeteler yazdı.Üstelik kalitesi aynı olan birşeyi 50TL ye de 5 TLye de satmazlar.arada bu kadar uçurum olabilir mi? Örenğin;siz hiç bilinen marka bir ayakkabının bu kadar farklı fiyatlara satıldığını gördünüz mü? en fazla 1-2 TL oynar. Çünkü belli bir kalitesi ve belli bir maliyeti vardır. isteselerde farklı fiyatlara satamazlar. Ama bu karınca bilmemnelerinin içinde Allah ne verdiyse olduğu için normaldir böyle satılması. 3tl ye az kullanılmış diye de satıloyordu, ben gördüm internette ilanını.artık tercih size kalmış.

bunu bu kadar insan denemiş faydasını görmüş kimse de bana bu üründen dolayı şu oldu dememiş farkındaysan.sen bu uyarı yapmayı kendi bi görev bilmişsin paylaşmak istemişsin tamam ama sen sanıyor musun ki bu kadar insan faydasını gördüm derken 2 kişinin çıkıp ben surda bunu okudum burda bunu okudum öyle diyorlar böyle diyorlar demesiyle bundan vazgeçecekler.tabiki sahtesi olabilir her şeyin olduğu gibi.şampuanların deterjanların her seyin ama her seyin sahtesini yapıyorlar ve en güvenildik marketlerde bile rastlanılabiliyor bu ürünlere.peki sen arap sabunuyla mı yıkıyorsun çamasırlarını,beyaz sabunla mı yıkıyorsun saçlarını.allah bilir onların içinde de neler var.bunca kullanan insana neden bir şey olmadı???tonla para verip kozmatik ürünler alıyoruz onların içinde ne olduğunu biliyor muyuz?sadece marka oldukları için güvenilir diyoruz?şu domuz gribi aşısı olayından sonra da sağlık bakanlığı onayına ne kadar güvenilir o da tartışmaya açık bi konu...hastalanırsın nane limon yaparsın iyileşirsin.sağlık bakanlığı onayı var mı?hayır.sanki şu karınca yumurtası yağı içine siyanur katmışlar cayır cayır paralıyorsunuz kendinizi.allah aşkına söyler misin nedir bunun yan etkisi?bana de ki şu kadar insan da şu yan etkiyi yapmış o zaman eyvallah.eğer bir şey söylüyorsan her yönüyle açıkladım de ki bize bi faydan olsun

'' Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Dermatoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Aktaş, ''Halk arasında kelliğe karşı kullanılan yılan yağı ile istenmeyen tüylere karşı kullanılan karınca yumurtası yağının hiçbir bilimsel geçerliliği yoktur." dedi. Aktaş, bu tür tedavilerin tıpta incelenmeden, araştırılmadan, binlerce kişi üzerinde denenerek değerlendirilmeden, 'ben sürdüm iyi geldi, komşudan aldım iyi geldi, amcam kullandı, dayım kullandı iyi geldi' gibi söylemlerle kullanılmasının yanlış olduğunu söyledi.'' Bu birçok gazetede yer almış bir bilimadamının,doktorun röportajdir.

Ayrica ilgili bakanlığın sitesinde ''Bakanlıkça verilen birtakım belgelerin, bir izin belgesi gibi tanıtılmasının tüketiciler açısından yanıltıcı olduğu gerekçeleriyle anılan tanıtımların Kozmetik Yönetmeliğinin 10 uncu maddesine uygun olmadığına,
Bu durumun, 4077 sayılı Kanunun 16 ncı maddesi hükmüne aykırı olduğuna, reklam veren 3A Natural Organik ve Gıda Ürünleri Tic. Ltd. Şti. hakkında anılan reklamları durdurma cezası verilmesine karar verilmiştir. '' ifadesi yer almaktadır. Bunlar belgeli yazılardır. Benim çok yakın bir arkadaşım aktardan 5 TL aldı,bıyıkları için kullanmaya başladı ve kızın ağız bölgesinde çiban gibi yaralar çıktı,ne doğrudüzgün konuşabildi,gülebildi,yemek yiyebildi.Ben de lanet olsun deyip,diğer inanıp kananları da bilgilendirmeyi istedim.Nitekim dünya kadar da olumsuzlukla karşılaştım ve bu edindiklerimin bir kısmı.

Bilimsel olarak testlerden geçmemiş denekler üzerinde denenip,değerlendirilmemiş bir ürünn.Şikayet edecek olsanız birşey için muhatabını bulamazsınız.alışveriş sitelerinde sahibinden az kullanılmış 3TL ye diye satılan bir ürün bu nasıl güven verir insana. En azından bilinenen markalarla ilgili sorun olduğunda karsınızda muhatap olacak birilerini bulabiliyorsunuz.Bu da birseydir ama anlayana. Saglik sorununu cekmeyen bilmez. Ben tecrübemi paylaştım. Size iyi kullanımlar.

arkadaşım bunları bi yerlerden bulup kopyalayıp buralara yapıştırmak çok basit başka bi arkadasımız da senin bu yazdıkalrının aynısı zaten yazmış.ama ben diyorum ki nasıl bi zararı var onu söyleyin bize.madem bi iddianız var bunu ayrıntılarını verin diyorum ama haklısın anlayana.

en güzeli eczaneden almak arkadaşlar...eczanedeler ilaç depolarından aldıkları için bu tip ürünleri sağlık bakanlığının tarım bakanlığının onayı olmayan ürünleri,çin malı,kaçak ürünleri satamazlar...

zaten hangi akıllı gidip internetten az kullanılmışını alır ki allah aşkına iyice aptal yerine koydular milleti.

arkadaşlar gereksiz yere birbiriniz üzmeyin ,herkes kendi doğrularından önce bilimsel verileri dikkate alarak paylaşımda bulunursa daha sağlıklı bilgi paylaşımında bulunabiliriz
nimesaybycn arkadaşımızın öğrenmek isteği sanırım şu ,tamam bu bilimsel makaleleri okuyoruz ama sağlık için zararı nedir yönünde olmuş benim anladığım kadarıyla
bikere ben kısaca şöyle bi açıklama getireyim,daha öncede bikaç kez yazmıştım;karınca yumurtası yağı diye piyasada satılan çeşitli ürünlerin içeriğinde karınca extractı ve bikaç bitki özü bulunuyor
karınca extractı bildiğiniz doğal karınca yumurtalarından elde edilmiyor malesef ,çünki gerçek karınca ekstresini elde etmek çok çok zahmetli ve çok maliyetli ,1 gr karınca asidi elde edebilmek için 500 bin karıncanın yumurtasını işlemek gerekiyor ,bu ürünlerin içeriğindeki karınca asidi (formik asit ) petrolün türevlerinden elde edilen kimyasal tepkimelerle elde edilen asidin seyreltilmiş halidir.
nasıl zararı vardır;petrol ve türevlerinin insan sağlığına birçok zararı vardır ,kansorejen maddeler içeriyor olması bile yetrlidir zararı bakımından .
birde son zamanlarda hepimizinde öğrenmiş olduğu gibi termit denilen böceğin larvalarından elde etmeye çalışmışlar bazı ürün sahipleri....
birde bana göre karınca asidi kıl kökünü yok etmeye yarayan bi özelliğe sahip değil.
kıl kökünün oluşumunda yer alan birçok yapı var ve bu yapıyı uyaran bir çok reseptör var hepsi farklı şekilde işliyor,öyle tek bir asitle yok edilebileceğine uzunca zamandır yaptığım araştırmalar nedeniyle pek ihtimal vermiyorum ,buda benim şahsi görüşümdü
ben yukarda arkadaşın nasıl bi zararı var bu yağların diye sorusu üzerine bilgi vermek istedim nacizane..
herkes dilediği ürünü kullanma hakkına sahip,fakat iyice araştırmak gerekiyor herşeyi ,sağlığmız herşeyden değerlidir.

bize bu detayları vererek gerçekten bilgilendirdiğin için teşekkür ederim arkadaşım.ben insanların bildiklerini paylaşmasına karşı değilim ama sadece yüzeysel olarak bilgi veriyorsan ve üstüne üstlük sinir bozucu bi tavırla bunu yapıyorsan kimse kusura bakmasın ama lafımı söylerim.Beany tekrar teşekkür ederim

bize bu detayları vererek gerçekten bilgilendirdiğin için teşekkür ederim arkadaşım.ben insanların bildiklerini paylaşmasına karşı değilim ama sadece yüzeysel olarak bilgi veriyorsan ve üstüne üstlük sinir bozucu bi tavırla bunu yapıyorsan kimse kusura bakmasın ama lafımı söylerim.Beany tekrar teşekkür ederim

burda hepimiz paylaşmak için varız,vallahi ne biliyorsam gözüme çarpan bi başlık olduğunda genelde bilgiye kaynağından yaklaşarak paylaşımda bulunmaya çalışıyorum
birşeyi savunuyorsamda gerekçesini söylüyorum.
seninde belirttiğin gibi bende iddia edilen konuların gerekçesi nedir diye merak ederim
bunu bilmek hepimizin hakkı.
sevgiler,

BEANY açıklamalar için teşekkürler. ben anlatamamışım sanırım. milletçe ne yazıkki araştırma v.s şeylere açık değiliz.herşey önümüze gelene kadar ya da birebir tecrübe edene kadar direniyoruz.Kimse ya biri birşey söylüyor acaba nedir?ne değildir? demiyor.ben bir gazete haberinden yola çıkarak,araştırmaya başladım.Gerek doktor yazısı,gerekse sanayi bakanlığından bu karınca yağlarına gelen cezalara ve sahtekarlıklara karşı çıkmış.YASAL yazılara ulaştım.(kimin umrunda...)

BEANY açıklamalar için teşekkürler. ben anlatamamışım sanırım. milletçe ne yazıkki araştırma v.s şeylere açık değiliz.herşey önümüze gelene kadar ya da birebir tecrübe edene kadar direniyoruz.Kimse ya biri birşey söylüyor acaba nedir?ne değildir? demiyor.ben bir gazete haberinden yola çıkarak,araştırmaya başladım.Gerek doktor yazısı,gerekse sanayi bakanlığından bu karınca yağlarına gelen cezalara ve sahtekarlıklara karşı çıkmış.YASAL yazılara ulaştım.(kimin umrunda...)

chinese yanlış anlaşıldım sanrım bende
benim söylemek istediğim şuydu ,ben olayım sen ol bi başkası olsun bir uyarıyı öne attığımızda gerekçesinide yazalımki insanlar sebebini anlayabilsinler şeklindeydi
senin gönderdiğin bilgiler tabiki çok önemliydi,sağlığa uygun olmadığı yönünde kanunen yayınlanmış insanlara bildiri geçilmiş...bu bilgiler nasıl önemsiz olur !!!
sanırım herkes bu uyarının detaylarını öğrenmek istiyordu,bu ürünlerin içeriğindeki maddeler nelerden elde edilmiş ve neden zararlı diye..
nacizane hepimiz birbirimizi aydınlatmaya çalışıyoruz,bilgi paylaşıldıkça çoğalır ,paylaşıldıkça birbirimize faydalı olabiliyoruz.
ben yıllardır araştırıyorum istenmeyen kıllardan nasıl kurtulabiliriz diye ve daha yeni ,bir ürün kullanmaya başladım,ikna olabilmem için heryönüyle ürün ile ilgili bilgiye sahip olmam gerekiyordu ,çünki önceliğim sağlığımdı,kıllarımdan kurtulayım derken başka sağlık problemleriyle karşılaşmamaktı dileğim...a.s.

araştırmıyorsak demek ki ilgimizi çekmiyor bunu anlaman gerekli.ısrarla o öyle bu böyle diyorsan iyice açıkla da bilelim dedim ama sağolsun beany senin yapamadığın açıklamayı yaptı.e sana da söyleyecek bir şey kalmadı madem bunu bilmemizi istiyordun beany sayesinde biliyoruz artık.gerisine bırak da biz karar verelim artık olur mu!

ben bioderm kullandim*(!) daha dogrusu kullanmaya calistim alali bir bucuk yil oldu kutunun yarisi duruo...duzenli olarak kullanmadigim icinde faydasini goremedim...bi ara tam duzenli kullanmaya basladim...bu sefer de esim "canim sen kreminimi degistrdin cok kotu kokuyo" dedi:( oyuzden kullanmayi birakmistim..bazen o yokken arada sirada suruyorum gunduzleri...ama dedigim gibi duzenli olarak kullanmadgm icin faydasini goremedim...

Back