• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bioder mi Yoksa Karınca Yumurtası Yagı mı?

Kızlar tüy alma işlemin adetten hemen sonra yaparsanız daha geç çıkıyor.Belki bilmeyenler vardır.
Ben bioder krem aldım pek etkili olduğunu düşünmedim.serumu çıkınca onu da aldım daha etkili olur diye 1 kere kullandım sadece geç çıkmasını sağladı azalma incelme ilk etapta var gibi geliyor ama kılları almayıp bekleyince eskisi gibi olduğu görülüyor.Bendeki sonuç bu oldu.belki faydasını görenler de olmuştur.Sonuçta her bünye farklı.Tala için sipariş verdim kullanınca onuda yazarım buraya.

Bu karınca yumurtası yağının kullanılışı nasıl?Hergün mü?yoksa epilasyon -depilasyon işleminden itibaren 3-4 gün kadar olup da ardından tekrar alınacak seviyeye gelene dek sürme gerektirmeyen(bioder serum gibi) şekilde mi?

bioder serum kullanıp memnun kalan varmı?? Varsa kullanma süresini ve bölgesini yazabilirmi??

ben bioder ve karınca yumurtası yağı ikisini de denedim ve hatta bunlardan başka pek çok şey denedim. bioderden hiçbir şekilde memnun kalmadım.şuanda karınca yumurtası yağı kullanıyorum.ilk kullanmaya başladıgımda tüylerin biticegi hiç inandırıcı gelmemişti. beni lazer epilasyona zorlayan doktoruma sordugumda bir dene dedi ve kullanmaya başladım.çok güçlü tüylerim vardır.4.seansım bitti ve tüyler neredeyse hiç yok denecek kadar azlar.ayrıca tamamen bitkisel oldugu için hiçbir yan etkisi yok ve cok ucuz.

arkadaşlar bu yağın orjinalini bulmak lazım irandan geliyor benim bir arkadaşım getiriyor çok uygun fiyata ilgilenen olursa yardımcı olabilirm

Bu yağın orjinalini bana tarif edebilir misiniz? Benim şüphelerim var. Ben 2 ürün gördüm. Birisi balık yağı kokusu gibi, diğeri zeytinyağı gibi kokuyor. Bunlardan birisi sahte ama hangisi? Orjinal şişe kaç ml? 18 mi 20 mi?

Benim aldığım karıncxa yumurtası yağı 18 ml. orjinasli 20 ml. diyolar ama ben çok güvendiğim bi aktardan aldım.. ayrıca benimki tamamen kokusuz(böyle olması gerekiyormuş) hatta çok hafif bi hoş kokusu var çok az..

evet ya meğer ne kadar ticari ruhluymuşuz,ben sana katılıyorum arkadaşım bir hafta geç çıksa bile onada razıyım...hihoyyyt

slm ben daha önce çok önce hatta 1yıl kadar önce bioder kullandım ama tam da denildiği gibi yapamadım hergün sürmek çok zor geldi bu yüzden bi faydasını göremedim .sonrasında karınca yumurtası yağı kremini aldım gutto marka bir hafta değil 15 gün geç çıktı ilk seansta bunu 3 4 gece kullanıyosun fiyatı uygun bide gramajı çok 150 mlg yani tüm vücutta daha yeni bitiyor yani geç çıkması bile yeter diye başladım ama % 75 kurtuldum tüylerden yalnız ben satış yapamam sırnaşık şey tavsiye ederim bu ticaret konusunda size katılıyorumyasakkelime

benim arkadaşım karınca yağı kullanıyor ve çok memnun bende başlıcam yakında bioder e göre bayağı hesaplı ve daha zahmetsiz

karınca yagınıda bioder gibi mi kullanyorsunuz... kızlar bende 3 aydr bioder serum kullanyorum yan etkisini görmedim ama yararınıda pek gördüm diyemem.. ilk bakışta azatmş gibi ama bir süre bekleyince yine tekrarlıyor sanki emin olamyorum.. bioderi tüyler tamamen çıkıca epilasyon ile alıyorum ve 3 gün üst üste geceleri sürüyorum ve sabaha kadar bekletiyorum...(YÜZ BÖLGESİ İÇİN KULLANIYORUM)...
karınca yagını nasıl kullanıyorsunuz

karınca yagınıda bioder gibi mi kullanyorsunuz... kızlar bende 3 aydr bioder serum kullanyorum yan etkisini görmedim ama yararınıda pek gördüm diyemem.. ilk bakışta azatmş gibi ama bir süre bekleyince yine tekrarlıyor sanki emin olamyorum.. bioderi tüyler tamamen çıkıca epilasyon ile alıyorum ve 3 gün üst üste geceleri sürüyorum ve sabaha kadar bekletiyorum...(YÜZ BÖLGESİ İÇİN KULLANIYORUM)...
karınca yagını nasıl kullanıyorsunuz

karınca yum.yağı kremini de tüyleri ağda veya epilasyon aleti ile aldıktan sonra 3-4 gece kullanıyorsun ve bi daha ki ağda dönemine kadar kullanmıyorsun k.y. yağı kremini tüm vücutta kullanabiliyorsun

arkadaslar ben bioder kullandim bir tup bitirdim koltuk alti icin bir faydasini pek goremedim sonra k.y.yagi aldim k.y.yagindan 3 sise bitirdim koltuk altima sir yaptiktan sonra ilk 4 gun birer kere surdum sonra bu sekilde devam ettim sonrasinda ortalama yuzde 60 azalma var diyebilirim kalanlar da baya inceldi kurtuluyorum galiba bu dertten

ya kullanıcam şu meredi artık...
bıkkınlık geldi şu istenmeyen tüylerden...
herkes memnun karınca yumurtası yağından..
en azından herkeste bi azalma ve geç çıkma olmuş...bu bile yeter:)

pahalı da ondan.... kızlar k.y yağını ben dört gün üst üste sürdüm kullandım çok mu sabırsızım ne hemen etki bekliyorum galiba. sonra bu bni etki etmeyecek diye bıraktım... hemen etki de göstermez dimi beni gaza getirin ne olur ne kadar süre sonra faydası görülüyor

Arkadaşlar Bioder Zaten Karınca Yağı.
Karınca Yağının içine beyaz sıvı madde diye katmışlar
Adınıda Bioder Diye Satışa Sunmuşlar... delikafadulden

kesinlikle : KARINCA YUMURTASININ YAĞI!!!
SEBEP: Ben Bioderi 13 ay boyunca düzenli olarak kullandım (normal cilt tipleri için krem) kullandığım sürece yavaşta olsa etkisini gördüm, fakat Bir süre kullanmayınca hepsi yeniden çıktı ve ödediğim paralara üzüldüm. Uğraşması da cabası:(
KARINCA YUMURTASININ YAĞINI; Bugün 52. gün oldu kullanmaya başlayalı, etkisinden son derece memnunum. Fiyatı da uygun. Toptan aldım ben. Bugün bukadar etki ettiyse 3 ay sonra tamamen kurtulurum demektir. Çok mutluyum çoook!!! Herkese tavsiye ederim arkadaşlar. Sevgiler...

tşk verdıgın bılgıler ıcın hemen alıp denıcem

Back