• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bioder mi Yoksa Karınca Yumurtası Yagı mı?

lütfen cevap verebilirmisinizzz bu tala karinca yumurtasi yagi almanyada varmidirr acaba varsa ismi nedir
bilen varmiiiiii lütfennn cevap yazarsa sevinirimmm

kızlar ben de her ikisini kullandım ama karınca yağı daha etkili 5 ay oldu kullanalı bayağı azaldı fakat karınca yağını bolca sürmek ve iyice masajla yedirmek gerekiyor

arkadaslar merhaba.Ben haziran 2008 de bioder aldim,set olarak 60 tlydi,hem yuz hem vucut kremi.Hergun kullanmak zor geldigi icin duzenli kullanamadim ama kullandigim kadariyla yorum yapayim: benim tuylarimde azalma olmadi ama incelme oldu ve baya gec cikiyor.Bioder bitince bu karinca yagini deneyim bari,belki o ise yarar da kurtulurum tuylerden:uhm:

bide bisey sorcam kizlar,bu karinca yumrtasi yagi dediginiz urunu jiletten sonrada sursek ise yararmi acaba:)

ben bioderi 4 aydır(serumunu)kullanıyorum.favori kısmımdaki tüyler için.çok memnunum

bıyık ve favori bolgesini sirle aldım.daha once de sir kullanıodum.biderin de kremini yuz ve baska yerlerime kullanmıstım.hergun uurasmak zo die yogunlastırılmıs serum aldım.agdadan saatler sonra surdum.cok feci yanma hıssetttm .kutuda yanma goruleblr dedigi için boyleymiş demek dedim.bikac sat sooraa ıslakpeceteyle silip yattım.cok kızarmıstı.sabaha gecer ededim.ama gecmemiş.gyndm dr.agdmm die ama.o kadar fenaydı ki gunese cıkamadım.alerji hapı içip.yuzumu yıkayıp bapanten surupyattıım.bugun de dr a gtcem.cok uzuluyorum:(: çok üzgünüm:

bioderi kullandım fakat bacaklarımda çok batık yaptı ama faydasını da gördüm...şimdi de karınca yumurtası yağını kullanıyorum ve bunun faydasını daha çok görüyorum çünkü tüylerimi azalttı:teytey:

Ben bioder serumunu kullanıyorum ve 2 ay oldu kullanalı cok memnunum tek tük ve ince ince cıkmaya basladı tüylerim tavsiye edilirr... :sm_cool:

ya arkadaşlar bişi sorcam. ben bi şişe karınca yumurtası yağı bitirdim. Hakkaten karınca gibi kokuyordu o yağ, şimdi yenisini aldım aktardan. Ama o kokmuyor. Üstünde de Negin Tala yazıyor. Öncekinde sadece Tala yazıyordu. Sahte bi yağ mı aldım acaba

arkadaşlar bu siteye yeni üye oldum keşke daha öncede olsaymışım.benim sorunum yüzdeki kıllar 5 yıldır tüy sarartıcı kullanıyodum sürekliği yaptığım için yüzümdekilerin arttığını farketmemiştim bırakınca attırdığını anlıyosun şimdi bioder seruma başladım.5 aydır kullanıyorum inceltiyo sanki kılları inş herhangi bişey olmaz sonunda ben kırışmadan falan kokuyorum açıkçası........

Ben bioder serumunu kullanıyorum ve 2 ay oldu kullanalı cok memnunum tek tük ve ince ince cıkmaya basladı tüylerim tavsiye edilirr... :sm_cool:
ciddi misin ya ? inşallah dediğin gibidir. Bende dün bioder seruma başladım ve bugün burada okuduklarımdan sonra bütün şevkim gitmişti.
hiç olumlu birşey yazan olmamış verdiğim paraya çok acımdım boru değil 70.Tl
son durum nedir , nasıl gidiyor?

ya arkadaşlar bişi sorcam. ben bi şişe karınca yumurtası yağı bitirdim. Hakkaten karınca gibi kokuyordu o yağ, şimdi yenisini aldım aktardan. Ama o kokmuyor. Üstünde de Negin Tala yazıyor. Öncekinde sadece Tala yazıyordu. Sahte bi yağ mı aldım acaba

yaa sormazsam çatlıcam,arkadasım kusura bakma da ''karınca gibi kokuyordu''ne demek ya

:1shok::1shok::1shok:bana açıklar mısın acabaalkisalkisalkis

arkadaslar ben karar veremedim almanyada yasiyorum.. ama dügünüm olacak augostosta ve türkiyede olacagim bioder serum ve karinca yumurta yagi alip bi deyemek istiyorum... koltuk altmia ipl isik tedavisi yaptiriyorum ama bacaklarimi bu bitkisel kermlerle denemek isterim acikcasi cünki bacaklarimda lazer yaptrimak benim bütcemi asar...

kızlar karınca yumurtası yağını sakın kullanmayın işe yarıyormuş evet ama kılları içeride bırakıp kıl dönmesine neden oluyormuş ve bu sebepten ameliyat olanlar bile olmuş... bio der etkili diye kullanan arkadaşlarımdan duydum.. haberiniz olsun

kızlar bıo der i bi tüp bitirip etki beklemeyin onun süresi var çok düzenli ve disiplinli kullanmak gerekiyor yoksa etki göstermez tabi.. karınca yumurtasının da ucuz olması bana çok mantıklı gelmiyor nette bu kadar memnun olan var bunda patlama olurdu ve fiyatta artış olurdu ama 15 20 milyon civarı yani sizcede garip değil mi ben tırstım valla karınca yumurtasından yane varın siz düşünün... haksız mıyım

yha kızlar bende tala aldım üstelik eczaneden ama kokusu biras ağır acaba sahtemidir diorum ama eczaneden aldım bi yandan da dilldir diorum sizce?

bioder almayı düşünüorum dermatologlar tarafından onaylanmış. Karınca yağı suistimale hazır bi ürün içinde ne olduüu belirsiz artı belki cildiniz karınca yağına karşı duyarlılık göstericek çok çeşitli ve kalıcı cilt hastalıkları var herşeyi kullanmayın derim ben. Dermatoloji bilgi işlem görevlisi olarak.....

Back