Uzun seanslar yüzüme iğneli yaptırdım. Ama hiç iz kalmadı bence yapan kişiyle alakalı...
Uzun seanslar yüzüme iğneli yaptırdım. Ama hiç iz kalmadı bence yapan kişiyle alakalı...
bir yılmı yok ben iğneliden tamamen vazgectim :) inşallah faydasını görürüz ama ben hergün sürmüyorum.normalde agdadan sonra 3 gün yazıyo ya ben her ay bir hafta boyunca hergün sürüyorum.napim yapıs yapıs oluyo zaten.sanki inceldi gibi benim ama şişeyi bitirene kadar sürcem bakalım nolcak zamanla.
ben çok şey denedim, bioder bile kullandım fayda etmedi. tüyleri aldıktan sonra hamam otu (zırnık otu) sürün diyorlar fakat bu ot hem zehirli hemde deriyi eritiyor. bana tek dolunay tarihleri fayda etti. sizde buyrun http://www.kadinlarkulubu.com/istenmeyen-tuyler/592422-dolunay-epilasyonu.html
Bioderi bir kaç sene önce ablam kullandı . Düzenli bir şekilde artık tüyleri çıkmıyor tek tük ince tüyler var bir tane iki tane onuda görmek için tabi dibine yaklaşmanız lazım görünüş olarak ağda yapılmış bacak gibi görünüyor zaten ağda ihtiyacı yok artık, gözümün önünde canlı bir örnek olduğu için bende kullanmaya başladım özellikle bacakları yüzde 25 azalttı diyebilirim bugün tekrar ağda yapıp uyguladım . Ablamın sonucu zaten ortada ama merak eden olursa yine kendime dair olan gelişmeleride yazarım .
bacım bioder in bütün ürünleri bende mevcut ama hiç bir yararını göremedim şimdi sadece ürünler bitsin diye kullanıyorum bitince bir daha almayacağım...kızlar bioderin roll-on unu kullanan var mı aramızda bende bi kozmetik sitesinde gördüm ama alsam mı acaba gerçi ööle fiyatlı da değil ama işe yaramıyosa hiç uğraşmayım diyorum :44:
bacım haklı olabilirsin ama bende gerçekten bir işe yaramadı... sanırım bünyeden bünyeye değişiyor bu işler...Bayanlar bendede pkos var ve göğüslerimin arasında etrafında siyah siyah tüyler var psikolojim bozulmuştu nerdeyse 3 seanstır yani 3 aydır bioderin vücut için olan tüy azaltıcı serumunu kullanıyorum o kadar faydasını gördüm kii inananamazsınız çok işe yaradı göğüslerimin arasındakiler yaklaşık yüzde 40-50 bittiler diğerleride inceldiler. ben biodere çok güveniyorum rollon'unu koltukaltlarımda vücut serumunu göğülerimde yüz bölgesi için olan krem jeli de yüzümde kullanıyorum hepsinden çok memnun kaldım hele göğüs bölgemdeki tüylerin bu kadar incelmesi bir mucize gibi. tabi çok düzenli kullanmak gerekiyor. ben her ay ayın 9'unda göğsümdeki tüyleri aldım ardından hemen bioder sürdüm uyudum. 10 11 ve 12 sindede yatmadan önce sürdüm uyudum. 3 aydır bu böyle, yararını gördüm ve serum daha yeni yarılandı sayılır bi üç ay daha gidecek gibi. düzenli kullanmayan sonuç alamaz tabi, işe yaramıyor diyenlere aldırmayın kullanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?