bioderin krem şeklni almıştım seneler önce bence düzenli kullanımda işe yarıyo ama sorun düzenli kullanım :)şimdi de kartuşunu almak istiyorum kartuş ısıtma cihazım olduğu için uygulamada zorlanmayacağım ama yararını gören var mı çünkü diğer ağdaların 3-4 katı fiyatı verdiğiniz paraya değiyor mu?
söz ettiğiniz krem mi yoksa serum mu acaba?
Ürünlerin üzerinde yada web sitelerinde 6 aydan fazla kullanmayın diye bir ibare okumadım ben hiç bu 6 ay mevuzsu nereden çıktı ?
ürünlerin üzerinde yazmıyor ama web sitesinde okumuştum ben,altta bir köşede not şeklinde yazıyordu,bulursam linki atarım buraya
Allah Allah çok şaşırdım niye böyle birşey var acaba ? ben tarih tutmadım ağda yaptıkça sürüyorum bayada oldu
O tarih, sonuç almak için düzenli olarak 6 ay kullanılsın anlamında. Hiç isterler mi 6 aydan sonra kullanılmamasını! Ben 3 aydır yüz serumunu kullanıyorum fayda görmek şöyle dursun deve dikeni gibi oldu kıllar. Halbuki 2 ayda bilmem ne kadar azalma, bilmem ne kadar incelme, bilmem ne kadar gecikme yazıyor! Davar olsa dağları aşar gelir yani, ama değil işte.
bacım bioder in bütün ürünleri bende mevcut ama hiç bir yararını göremedim şimdi sadece ürünler bitsin diye kullanıyorum bitince bir daha almayacağım...
Allah Allah çok şaşırdım niye böyle birşey var acaba ? ben tarih tutmadım ağda yaptıkça sürüyorum bayada oldu
O tarih, sonuç almak için düzenli olarak 6 ay kullanılsın anlamında. Hiç isterler mi 6 aydan sonra kullanılmamasını! Ben 3 aydır yüz serumunu kullanıyorum fayda görmek şöyle dursun deve dikeni gibi oldu kıllar. Halbuki 2 ayda bilmem ne kadar azalma, bilmem ne kadar incelme, bilmem ne kadar gecikme yazıyor! Davar olsa dağları aşar gelir yani, ama değil işte.
evet arkadaşın dediği gibi o 6 ay olayını ben yanlış okumuşum sanırım, en az 6 aylık bir kullanımdan behsediyor sanırım.ben 4.ayımı kullandım ama memnunum baya bir azalma sağladı bende ayrıca da köklerini zayıflattı çıkanlar da çok kolay ele bile geliyor.yalnız benim yüzümün sağ tarafı daha seyrek sol tarafım nedense daha çok ve koyu çıkıyor ama gene de sonuç aldım ben.ürünün yettiği yere kadar kullanıcam bakalım 6 aydan da fazla kullanmam heralde fazlası da zarar olabilir.
kökten çözüm için lazer epilasyon lazım aslında ama ona da cesaret edemiyorum,ışın alacaksın sonuçta bir de yüzümde iz falan kalır diye korkuyorum.aranızda yaptıran var mı ?
evet arkadaşın dediği gibi o 6 ay olayını ben yanlış okumuşum sanırım, en az 6 aylık bir kullanımdan behsediyor sanırım.ben 4.ayımı kullandım ama memnunum baya bir azalma sağladı bende ayrıca da köklerini zayıflattı çıkanlar da çok kolay ele bile geliyor.yalnız benim yüzümün sağ tarafı daha seyrek sol tarafım nedense daha çok ve koyu çıkıyor ama gene de sonuç aldım ben.ürünün yettiği yere kadar kullanıcam bakalım 6 aydan da fazla kullanmam heralde fazlası da zarar olabilir.
kökten çözüm için lazer epilasyon lazım aslında ama ona da cesaret edemiyorum,ışın alacaksın sonuçta bir de yüzümde iz falan kalır diye korkuyorum.aranızda yaptıran var mı ?
eczanelerde var da her eczanede var mı bilemiyorum..bu internette satan siteler var onlara ne kadar güvenilir sizce..
teşekkürler canım kargom geldi el ağdası ve kartuş ağda seti off heyecanlandım yapıcam bir an önce ama merak ettiğim şimdi ağdayı sürüyoruz bezi yapıştırıyoruz sonra çekiyoruz peki o çektğimiz tekrar kullanabiliyor muyuz yoksa yeni bez yeni ağda mı..ben internetten almıştım, bir sorun yaşamadım daha önce de kardeşi eczacı olan biri ürünler orjinal demişti yanlış hatırlamıyosam.
site ismi veremiyoruz sanırım :/
online eczane diye aratınca çıkıyor, böyle söylemem sorun olmaz heralde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?