• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bioder Kullananların Paylaşım Alanı

sanmam çakma olduğunu zaten kardeşim eczacı benim inceledi sorun yok. eczaneye giriş fiyatlarını görseniz ürünlerin zaten.. yarı yarıya kar yapıyolar valla. ertesi gün elime ulaştı hemen sipariişim kargo ücretide almadılar yanınada numune koymuşlar 3 tane nuxe marka renkli nemlendirici falan çok beğendim . memnun kaldım siteden.

serumu ve krem&jelide özel bölge için kullanıyorum , 3günden sonra kremjelle devam ediyorum sabah-akşam. daha iyi tesir etsin diye .

haklısın aslında dogrudur yarıyarıya girdiği.valla sen en iyisini yapıyosun her iksini birden kullanmak aklıma gelmemişti :1: inş. işe yarar sen ne zamandır kullanıyosun peki ? aceba 1 yılda mı etkisini gösterecek yada daha kısa sürede gösterirmi ?

haklısın aslında dogrudur yarıyarıya girdiği.valla sen en iyisini yapıyosun her iksini birden kullanmak aklıma gelmemişti :1: inş. işe yarar sen ne zamandır kullanıyosun peki ? aceba 1 yılda mı etkisini gösterecek yada daha kısa sürede gösterirmi ?

daha yeni başladım kullanmaya ben. tüy yapısına göre değişirmiş. 3 ay sürede de etkisini görenler var. 6 ayda da .

arkadaşlar ben geldim.bişey diycem benim aldıgım bioder bitti.daha gecen gün almıstım ayın 11 inde.bugün sabah bitti yani topu topu 8 kere sürdüm.sizinkiler de böyle cabuk mu bitiyor ben yanlıs mı kullandım.bir ay filan yeter zannetmiştim oysaki

Selam kizlar bende bioderin 2si bir arada urununu bikini bolgemde kullanmaya basladim. Sir yaptigim gunu takip eden 25 gun boyunca her gece kullandim daha sonra regli donemi girdi araya 5 gun mecburi ara verdim 6. Gun tekrar sir yaptim ve su an rutin kullanmaya devam ediyorum. Duzenli kullanmak cok onemli henuz yeni kullanmaya baslamama ragmen %10 luk bir azalma oldugunu soyleyebilirim. Ama benim en cok dikkatimi ceken cikan tuylerin koklerinde bariz bir zayiflama olusu. Bir sonraki sir gercekten oldukca rahatti; aci neredeyse hic hissetmedim ve 15 dakikada tum genital bolgeyi bitirdim. Bu tuylerden tamamen asla kurtulabilecegime inanmiyorum oncelikli amacim maksimum ne kadar azaltabiliyorsam azaltmak ve epilasyon suresini kisaltmak. Urun bu yonuyle benim isteklerimi karsiliyor diyebilirim. Hepinize kolay gelsin.

Arkadaşlar 6 aralıksız kullanmış biri olarak söylüyorum boşa para ve zaman kaybı... O aptal şeye verdiğiniz parayla eğer yüz için kullanıyorsanız iğneli epilasyon yaptırın lazerden bile kesin çözüm... Eğer vücüt içinse bütün vücuda lazer yaptıramazsınız belki ama en azından belli bölgelere yaptırırsınız hiçbir işe yaramayan bir ürüne para vermekten iyidir...

ben ağdadan sonra kullanılan 3 gün olan vücut serumunu kullandım . daha sonra vücut serum & jel olanını kullanıyorum (özel bölge için sadece).

peki tüyler tekrar hafif çıkmaya başlayıncada devam edilecekmi acaba? bilen biri varmı ,ağdayla alınmıcak kadar kısayken yani sabah-aksam kullanılacak olana devam edilecekmi. birde , adet dönemide dahil ozamanda kullanılacakmı?

benim tüylerin çıkışı biraz zayıflamış gibi geldi 1 aylık kullanımda.

Son düzenleme:
arkadaşlar ben geldim.bişey diycem benim aldıgım bioder bitti.daha gecen gün almıstım ayın 11 inde.bugün sabah bitti yani topu topu 8 kere sürdüm.sizinkiler de böyle cabuk mu bitiyor ben yanlıs mı kullandım.bir ay filan yeter zannetmiştim oysaki

önce de yazmışım zaten ben artık kullanmıyorum 1 ay kadar kullanırım zannetmiştim ama yazdıgım gibi 8 kerede bitti.ben her ay 200-250 lira vereceksem zaten gider lazer filan neyse işte onlardan yaptırırım garanti olur.

önce de yazmışım zaten ben artık kullanmıyorum 1 ay kadar kullanırım zannetmiştim ama yazdıgım gibi 8 kerede bitti.ben her ay 200-250 lira vereceksem zaten gider lazer filan neyse işte onlardan yaptırırım garanti olur.

sen sanırım bol kepçe yoğurt gibi sürüyosun ürünü 8kerede nasıl biter yahuu :)) :)). ben nerdeyse 1 aydır kullanıyorum vücut krem &jelini bitmedi daha.

3 gün kullanılan serum + hergün sabah-akşam kullanılan krem&jelini ikisi toplam netten 68 tl ye aldım .eczaneden alsan 85tl de hadi.
200- 250 nasıl yani yaa :))).sen tabi komple vücudunun her bölgesine sürüyosan 250 tllik üründe yetmez sana.

bende kullanmaya yeni başladım. 2.serumu kullandım 20 gun önce. 15 gün sonra sir vakti geldiğinde 3.serumu kullanacağım ve yeniden sipariş vereceğim. şimdi bioxcin fort cıkmış onu deneyelim. 6 ay muhakkak kullanmamız gerektiği söyleniyor. azaltsında ben ömür boyu kullanmaya razıyım :D

bende kullanmaya yeni başladım. 2.serumu kullandım 20 gun önce. 15 gün sonra sir vakti geldiğinde 3.serumu kullanacağım ve yeniden sipariş vereceğim. şimdi bioxcin fort cıkmış onu deneyelim. 6 ay muhakkak kullanmamız gerektiği söyleniyor. azaltsında ben ömür boyu kullanmaya razıyım :D

tatlım sen yüzüne mi kullanıyorsun yoksa vücuduna mı?

Ben daha önce de söylediğim gibi bu hafta kol ve göbek bölgesi için bioder serum kullanmaya başlayacağım. Buradan her ay durumu bildireceğim. Bu arada hedefim 3 ay veya 6 ay değil. Yani bu işe başlarken 6 ayda tüm tüylerden kurtulacağım diye bir ümidim yok. Lazer epilasyonda bile 6 ayda tüylerden kurtulma gerçekleşemezken benim bir serumdan veya kremden bu mucizeyi beklemem zaten saçma olur. Hedefim 1,5-2 yıl boyunca tüylerden kurtulana kadar sürekli kullanmak. Hadi bakalım :)

Geçtiğimi pazartesi, salı ve çarşamba günü vücut için olan serumu kollarım ve göbeğim için kullandım. Sir ağdadan sonra ağda yaptığım yerlerde mutlaka sivilce çıkardı. Bu defa sanırım serumdan dolayı hiçbir sivilce çıkmadı. Kullanımı da oldukça kolaydı. Bol bol sürdüm. 5-10 dakikada üzerime bir şey giymeden bekledim ki iyice emsin. Umarım işe yarar. İlerleyen zamanlarda göreceğiz. Tabii daha ilk kullanım bu... Bakalım. Her kullanımdan sonra ve etkisini gördükçe buraya yazacağım.

İlk defa bioder serumu kullanalı yaklaşık bir ay oldu. Bu arada ilk kullanımda bu kadarını beklememe rağmen bu ay içinde tüylerde azalma gözlemledim. (Bu arada ben lazer epilasyonun etki etmediği bölgelerden kol (daha doğrusu dirsek üstü bölge daha önemli) ve göbek bölgesine uyguluyorum. Bioderden sonra yer yer tüylerde azalmalar oldu. Bunu tek ben değil annem ve arkadaşlarım da fark etti. Çıkan tüyler ise uzadığı için bugün tekrar sir ağda yapıp ikinci defa bioder serum uygulamaya başladım. Bu defa bioderin sir ağdasını aldım, ama sir ağdasını çok kullanılışlı bulmadım. Bende sir ağda eritme aleti yok. Kaynar suyla ısıttım. Belki benden kaynaklıdır. Bilemiyorum, ama bir daha sir ağdasını kullanacağımı sanmıyorum. Kuaföre ağda yaptırmak daha mantıklı... Ya da evde ılık ağdasını kullanmak. Bu arada vücut serumunu bıyıklarıma da uygulamaya başladım. Yüz için ayrı bir serum almak istemedim. Şimdilik işe yarar görünüyor ve ben memnunum. Sanırım altıncı ayda tamamen anlaşılacak tüylerin akıbeti... Her ay buraya yazmaya devam edeceğim.

Bugün bioder epiten ağda ile kollarımı, bacaklarımı ve koltuk altımı aldım. İçinden çıkan tüy azaltıcı mendil ile ağda kalıntılarını temizledim. Akşam duşumu aldım, bioder forte serumunu sürdüm. Bakalım neler olacak... Yalnız epiten ağda koltuk altımı çok kızarttı. Cildim normalde hassas, ancak hiç bu kadar kızartmazdı.

Ben yuzum icin serumunu kullandim tuyleri ilk almaya basladigimda da yapis yapis oluyo uyurken yastiga bulasiyo filan cok rahatsiz etti beni. İki kutu almistim ama ikinciye baslamadim. Tuylerimi de agdayi birakip iple aldirmaya basladim hem daha az aciyo hem yag sorunu yok hem de kizariklik yok.. Yalniz bioder pek de azaltmadi benim tuylerimi.. Sanirim mucize bekledim ondan.. :) yalniz koltukalti icin roll on deodorantini kullandim o ise yaradi yavas yavas azaltip inceltiyo tuyleri. Su siralar sadece tuylerimi aldiktan hemen sonra suruyorum sadece ama etkisi oldu yine de :)

Bugün bioder epiten ağda ile kollarımı, bacaklarımı ve koltuk altımı aldım. İçinden çıkan tüy azaltıcı mendil ile ağda kalıntılarını temizledim. Akşam duşumu aldım, bioder forte serumunu sürdüm. Bakalım neler olacak... Yalnız epiten ağda koltuk altımı çok kızarttı. Cildim normalde hassas, ancak hiç bu kadar kızartmazdı.

Aynı sorun bende de oldu. Oysa ben hep ağdayla alıyordum. Bacaklarım kan topladı. Koltukaltım çok acıdı kızardı falan hatta hala hafif bir acı var. :26:

Yapma ya ben normalde bioder sır kullanırım böyle bisey olmadı epiten aldım yarın denicem ins olmaz bisey:18:

benim merak ettiğim bioder krem&jel yüz için yağlı ciltlerde sivilce yapar mı böyle sorun yaşayan oldu mu ???

benim merak ettiğim bioder krem&jel yüz için yağlı ciltlerde sivilce yapar mı böyle sorun yaşayan oldu mu ???

Ben serumunu kullandim sivilce oluyodu ama tuylerimi aldirdiktan sonra hep oluyo benim yuzumde ozellikle agda cok fena yapiyodu.. Gerci agdayla bioder e ayni anda baslayip biraktim hangisi yapiyodu bilmiyorum artik.. Tekrar kullanmaya basliycam bioder i gorucez o zaman :)

Back