• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bioder Kullananların Paylaşım Alanı

bir yılmı yok ben iğneliden tamamen vazgectim :) inşallah faydasını görürüz ama ben hergün sürmüyorum.normalde agdadan sonra 3 gün yazıyo ya ben her ay bir hafta boyunca hergün sürüyorum.napim yapıs yapıs oluyo zaten.sanki inceldi gibi benim ama şişeyi bitirene kadar sürcem bakalım nolcak zamanla.

Zaten 3 gün içinde kıl kökü kapanıyormuş. Kapandığına göre etki etmez. Ben ondan boşa gider diye düşünüyorum. Yapış yapış olması kötü ama kremini sürünce gidiyor.

zaten serum yanında küçük bi krem var ilk gördüğümde bu ne demiştim minicik ama ufacık bı parca krem bayagı yayılıyo yetıyo yanı onuda zaten serum kuruyunca hemen ustune sürüyorum ben ama kokusu kötü serumun bana göre .

Bayanlar bendede pkos var ve göğüslerimin arasında etrafında siyah siyah tüyler var psikolojim bozulmuştu nerdeyse 3 seanstır yani 3 aydır bioderin vücut için olan tüy azaltıcı serumunu kullanıyorum o kadar faydasını gördüm kii inananamazsınız çok işe yaradı göğüslerimin arasındakiler yaklaşık yüzde 40-50 bittiler diğerleride inceldiler. ben biodere çok güveniyorum rollon'unu koltukaltlarımda vücut serumunu göğülerimde yüz bölgesi için olan krem jeli de yüzümde kullanıyorum hepsinden çok memnun kaldım hele göğüs bölgemdeki tüylerin bu kadar incelmesi bir mucize gibi. tabi çok düzenli kullanmak gerekiyor. ben her ay ayın 9'unda göğsümdeki tüyleri aldım ardından hemen bioder sürdüm uyudum. 10 11 ve 12 sindede yatmadan önce sürdüm uyudum. 3 aydır bu böyle, yararını gördüm ve serum daha yeni yarılandı sayılır bi üç ay daha gidecek gibi. düzenli kullanmayan sonuç alamaz tabi, işe yaramıyor diyenlere aldırmayın kullanın.

Dün roll on sir ağdasıyla koltuk altımı almaya kalktım, elime yüzüme bulaştırdım. O kadar fazla tüy de yok ama beceremedim. Yapış yapış çok iğrenç geldi bana. Orada bir benim vardı o kanadı, orası kıpkırmızı oldu. Her taraf yapış yapış ağda oldu. Normal ağda alıp yapacağım artık. Göğsünüzde sonuç almanıza çok sevindim. Bende de o bölgede var, lazerle bitiremedim. Orda da kullanacağım.

Bende 4 gün önce yine ağdamı yaptım ve serumu uyguladım. Bu 2. uygulayışımdı yine seyrelttiğini ve incelttiğini söyleyebilirim. Kılların daha geç çıkarak daha uzun süre temiz kalmanızı sağladığı kesin bence. İnşallah daha da azalır ve bir gün bittiğinide görürüm. Ama şu an için memnun olduğumu söyleyebilirim. Bir de o pis kokusu olmasa. Ama şunu da ekliyeyim ben uygulamadan önce duş alıyorum gözeneklerim açılsın diye keseleniyorum sonrasında vücudumda 15 saat falan tutuyorum sonra tekrar duş alıyorum.

Bioderi bir kaç sene önce ablam kullandı . Düzenli bir şekilde artık tüyleri çıkmıyor tek tük ince tüyler var bir tane iki tane onuda görmek için tabi dibine yaklaşmanız lazım görünüş olarak ağda yapılmış bacak gibi görünüyor zaten ağda ihtiyacı yok artık, gözümün önünde canlı bir örnek olduğu için bende kullanmaya başladım özellikle bacakları yüzde 25 azalttı diyebilirim bugün tekrar ağda yapıp uyguladım . Ablamın sonucu zaten ortada ama merak eden olursa yine kendime dair olan gelişmeleride yazarım .

bioderin krem şeklni almıştım seneler önce bence düzenli kullanımda işe yarıyo ama sorun düzenli kullanım :)şimdi de kartuşunu almak istiyorum kartuş ısıtma cihazım olduğu için uygulamada zorlanmayacağım ama yararını gören var mı çünkü diğer ağdaların 3-4 katı fiyatı verdiğiniz paraya değiyor mu?

Bioderi bir kaç sene önce ablam kullandı . Düzenli bir şekilde artık tüyleri çıkmıyor tek tük ince tüyler var bir tane iki tane onuda görmek için tabi dibine yaklaşmanız lazım görünüş olarak ağda yapılmış bacak gibi görünüyor zaten ağda ihtiyacı yok artık, gözümün önünde canlı bir örnek olduğu için bende kullanmaya başladım özellikle bacakları yüzde 25 azalttı diyebilirim bugün tekrar ağda yapıp uyguladım . Ablamın sonucu zaten ortada ama merak eden olursa yine kendime dair olan gelişmeleride yazarım .

söz ettiğiniz krem mi yoksa serum mu acaba?

koltuk altım için kullanıyorum. eskiden ağdayla alırken acırdı .artık o acı yok ve geç çıkmasını sağlıyor ben çok memnunum.kıl köklerini zayıflattığı doru bence. vücut serumunu kullanıyorum. günde 1 kez 3gün kullanım için olanı.

pazartesi aldım bioderin yüz için ve vücut için olan kreminden kollarımı aldıktan sonra sürüyorum yüzümü almıyorum ayva tüylerim dahada kalınlaşır diye korktuğumdan bıyıklarımı alıyorum sadece.ilk ayda daha etki etmesini bekliyorum 4,5 ay en az kullanıyım bakalım fayda edicekmi haber veririm sizlere kızlar.bu arda hormon tedaviside göüyorum

arkadaşlar ben de 3 aydır kullanıyorum dün 3. ay ı yeni kullandım daha ama tüylerin çıkmasını geciktirdiğini düşünmüyorum,benim alındıktan 3 gün sonra başlıyor çıkmaya ilk başta sanki jiletle alınmış gibi sert sert oluyor tüyler uzadıkça yumuşuyor.azalttı mı derseniz aman aman bi azalma göremiyorum ben en azından beklediğim gibi olmadı ama daha 3. ay ı yeni kullandım bakalım 2 ay daha kullanıcam zaten en fazla 6 ay kullanılabiliyor sanırım.

6 ay sonra ara verip bir daha kullanabilir miyim ?

kızlar bioderin roll-on unu kullanan var mı aramızda bende bi kozmetik sitesinde gördüm ama alsam mı acaba gerçi ööle fiyatlı da değil ama işe yaramıyosa hiç uğraşmayım diyorum :44:

Bugün 4. kez serum uyguladım. Nihayet nemlendirici kremiyle beraber artık o kötü kokusu gitmiş. Sonuç olarak bende tüylerin çıkmaya başlaması gecikiyor. Baktığımda tüylerim gözüme %50 daha az gözüküyor ama inceldiği için mi yoksa seyreldiği için mi bilemiyorum. Sanırım ikisi de var. Bir de ayak bileklerimin iç kısmında yukarı doğru 7-8 cm lik kısımda kıl çıkmıyor. Çok şükür eskiden ağda yaparken çektiğim acılarda bitti. Bütün vücudumu epilatörle temizleyebildim.

kızlar bioderin roll-on unu kullanan var mı aramızda bende bi kozmetik sitesinde gördüm ama alsam mı acaba gerçi ööle fiyatlı da değil ama işe yaramıyosa hiç uğraşmayım diyorum :44:
bacım bioder in bütün ürünleri bende mevcut ama hiç bir yararını göremedim şimdi sadece ürünler bitsin diye kullanıyorum bitince bir daha almayacağım...

Bayanlar bendede pkos var ve göğüslerimin arasında etrafında siyah siyah tüyler var psikolojim bozulmuştu nerdeyse 3 seanstır yani 3 aydır bioderin vücut için olan tüy azaltıcı serumunu kullanıyorum o kadar faydasını gördüm kii inananamazsınız çok işe yaradı göğüslerimin arasındakiler yaklaşık yüzde 40-50 bittiler diğerleride inceldiler. ben biodere çok güveniyorum rollon'unu koltukaltlarımda vücut serumunu göğülerimde yüz bölgesi için olan krem jeli de yüzümde kullanıyorum hepsinden çok memnun kaldım hele göğüs bölgemdeki tüylerin bu kadar incelmesi bir mucize gibi. tabi çok düzenli kullanmak gerekiyor. ben her ay ayın 9'unda göğsümdeki tüyleri aldım ardından hemen bioder sürdüm uyudum. 10 11 ve 12 sindede yatmadan önce sürdüm uyudum. 3 aydır bu böyle, yararını gördüm ve serum daha yeni yarılandı sayılır bi üç ay daha gidecek gibi. düzenli kullanmayan sonuç alamaz tabi, işe yaramıyor diyenlere aldırmayın kullanın.
bacım haklı olabilirsin ama bende gerçekten bir işe yaramadı... sanırım bünyeden bünyeye değişiyor bu işler...

Back