ben geçen kış 7 seans bacaklarıma bioder serumunu kullandım, yaklaşık %30 azalma oldu, baya da inceldi, 3. seanstan sonra azaldığını anlamaya başladım, 6. seanstan sonra aa gerçekten azaltıyomuş dedim yani etkisi vardı ama çok yavaştı. Arkadaşlarımın söylediğine göre bioder kremin daha yavaşmış bence kremini hiç kullanmayın.
Bu sene bioder serumun yenisi çıkmış eskisi gibi serumda değil damlalıklı şişede, yanında kremi var, serumu sürdükten sonra kullanılıyor. Yaz boyunca sırf çarşaflara leke bırakıyor diye kullanmaya ara vermiştim ama yeni formu hiç yapışmıyor sadece beyaz çarşaf ya da gecelik kullanırsanız biraz leke veriyor. Bu sene de 3 seans yeni formülünü kullandım , eskisinden çok daha fazla faydası oldu. tüylerimin %80 i yok oldu kalanlar da aşırı inceldi, tüylerimi almadığım zaman belli bile olmuyor, ama iyice azalana kadar bir kaç seans daha devam etmeyi düşünüyorum.
Bu sene tüm vücut kullanmaya başladım ama diğer bölgelerde ilk defa kullandığım için bacağımdaki kadar etti etmedi, ilk seansta %10 azalma, ve ara ara incelme oldu, 6-7 seansta anca işe yarar diye düşünüyorum.
Üzerinde tüy çıkışını geciktirir yazıyor ama bende hiç öyle bir etkisi yok, hala çok çabuk çıkıyorlar sanırım kişisine göre değişiyor.
Demek istediğim devamlı kullanacaksanız,ekonomiz elveriyorsa başlayın, diğer yöntemlere göre çok da ucuz değil, benim bulunduğum yere en yakın lazerci 100 km ötede o yüzden lazeri hiç düşünmedim. Bütün vücut düşünüyorsanız en az 10 şişeyi gözden çıkarmanız lazım.