Bioder Kullananların Paylaşım Alanı

Bugün bioder vücut serumunu 3. defa kullandım. Şimdiye kadar tüylerde azalma oldu mu olmadı mı çok fazla anlayamıyorum. Sanırım 6. aydan itibaren gözle bariz şekilde görülebilecek, ama tüyleri geç çıkardığına eminim. Ben toplam 1,5 yıl kullanmayı planlıyorum ver bu arada her ay düzenli şekilde kullanmayı. Umarım emeklerim boşa gitmez.

bende aldim bakalim faydasi olcakmi ben cok inanmiyorum.. hic birseyin faydasi oldugunua düsünmüoyrum.. iyi bir sonuc almak icin lazer epilasyounu olacagini düsünüyorum ama oda can yakio offfffffff inanmak yolun yrisi derler inanmadigim halde ne kadar yol kat edicem bakalim : )

şimdi nasıllar yüzndeki tüyler kardeş bnde alcamda ismini de tam versen

Ben bir avuç dolusu parayı verip set olarak takım taklavat aldım yani, yüz için, vücut için, koltuk altı için roll-on şeklinde..

1-2 ay önce almıştım, 2 kez falan kullandım bıraktım doğru düzgün kullanmadım bile iki kez kullandım dediğim de ağdadan sonra 3 gün boyunca kuralına göre değil bildiğin ilk gün sürdüm de bıraktım. Şimdi aldıklarımı buldum, az önce de kuaförden geldim bıyıklarımı aldırdım, benim çenede de tüylenme var ama şunu söyliyim iki kez de olsa bıyığımın orta kısımlarında(burunaltı) yer yer seyrekti bikaç tüy de olsa, br de benim siyah sert çıkar adam bıyığı gibi onlar da ince olmuş biraz da olsa sanki yani böyle eskisi gibi parlak bıyıklarım yerine ince solgun saç gibi olmuş
Ama benimki normal değil konsantre serumdu belki ondan azcıkın da olsa gözle görebiliyorum(tabi kişi kendini aynada didik didik incelediği için farkedebiliyo iki kılı bile)

Ben buna adam aklıllı devam etmeyi düşünüyorum ya.. Yapıcam bunlar bitsin 2 set daha alıcam böyle bu yıl sonuna dek elimdeki seti bitiricem.. Zaten bir ay sonra 2013.. Ondan sonraki seneye dek kullanmayı düşünüyorum yani 2014'ün en azından yazına kadar falan dvam etmeyi düşünüyorum adam akıllı.. Ha bu kadar vereceğim paraya ve zamana gidip bi bıyığımı bi çenemi lazerle yaktıramaz mıyım yaktırırım ama yüzüme karaciğer sorunlu sivilceler olduğu için yüzüme lazer yasak bu yüzden bio ile falan uğraşıcam.

ben geçen kış 7 seans bacaklarıma bioder serumunu kullandım, yaklaşık %30 azalma oldu, baya da inceldi, 3. seanstan sonra azaldığını anlamaya başladım, 6. seanstan sonra aa gerçekten azaltıyomuş dedim yani etkisi vardı ama çok yavaştı. Arkadaşlarımın söylediğine göre bioder kremin daha yavaşmış bence kremini hiç kullanmayın.
Bu sene bioder serumun yenisi çıkmış eskisi gibi serumda değil damlalıklı şişede, yanında kremi var, serumu sürdükten sonra kullanılıyor. Yaz boyunca sırf çarşaflara leke bırakıyor diye kullanmaya ara vermiştim ama yeni formu hiç yapışmıyor sadece beyaz çarşaf ya da gecelik kullanırsanız biraz leke veriyor. Bu sene de 3 seans yeni formülünü kullandım , eskisinden çok daha fazla faydası oldu. tüylerimin %80 i yok oldu kalanlar da aşırı inceldi, tüylerimi almadığım zaman belli bile olmuyor, ama iyice azalana kadar bir kaç seans daha devam etmeyi düşünüyorum.
Bu sene tüm vücut kullanmaya başladım ama diğer bölgelerde ilk defa kullandığım için bacağımdaki kadar etti etmedi, ilk seansta %10 azalma, ve ara ara incelme oldu, 6-7 seansta anca işe yarar diye düşünüyorum.
Üzerinde tüy çıkışını geciktirir yazıyor ama bende hiç öyle bir etkisi yok, hala çok çabuk çıkıyorlar sanırım kişisine göre değişiyor.
Demek istediğim devamlı kullanacaksanız,ekonomiz elveriyorsa başlayın, diğer yöntemlere göre çok da ucuz değil, benim bulunduğum yere en yakın lazerci 100 km ötede o yüzden lazeri hiç düşünmedim. Bütün vücut düşünüyorsanız en az 10 şişeyi gözden çıkarmanız lazım.

hep azaldı gibi yorumlar okudum yani tamamen bitirmiyor ama inceltiyor birde serumunda işlemden sonra 3 gün kullanılır yazıyor peki mesela ben kollarımı almıyorum zaten inceler kumrallar onları almadan üstten sürsem heray belirlediğim 3 günmü sürücem yoksa bir ay boyunca hergun sursem dahamı cabuk ıncelir.

bende deneyimleri paylaşmak isterim arkadaşlar. öncelikle ben beyaz tenli açık kumral olmama rağmen çok kılım var. aynı zamanda hassas ve alerjik bir cilt yapısına sahibim. malesef sir ağda yapamıyorum cildimi çok tahriş ediyor. normal ağdayla bile 3 gün kırmızı oluyor. yinede daha sağlıklı olduğu için genellikle ağdayı tercih etsemde jilette benim için acil ve pratik bir çözüm olabiliyordu. ben 4 sene önce bioderin gün aşırı uygulanan kreminden bacaklarıma 45 gün boyunca uygulamıştım. gerçekten işe yaradı tüylerim bayağı azaldı ve zayıfladı bir kıl kökünden artık 3-4 kıl çıkmıyor. bazı bölgelerde de yer yer hiç kıl çıkmıyor artık. ama bence gün aşırı o kremi sürmek hem sıkıcı hem uğraştırıyor hemde benim cildim mi emmiyor bilmiyorum hep vıcık vıcık hissediyordum. şimdi serumunu aldım 2 gündür uyguluyorum ve gerekirse 1 sene boyuncada uygularım çünkü gerçekten işe yarıyor ve vıcık vıcık yapmıyor. hem üstelik hiç bir tahriş ve alerjide oluşmadı çok şükür. tek kötü yanı bence kötü kokuyor. inşallah kıllarımı bitirir de kurtulum şu dertten.

bende aldim kullandim ama bana hic bi etki etmedi bosa gitti okadar ugras ve para sende ise yaramasi ne güzel bende limon tuz karisimini uygulicam belki o bana etki eder
birde ben bioderin tüy dökücüsünü kullanmadim agda yaptigim icin losyonunu sonradan sürüyordum ama etki etmedi zaten o tüy döküc kremi niye verdiler anlamadim cünkü losyonda yaziyorki köklerden alin epilasyon veya agda ile sonra bu losyonu sürün o krem kökten almio sonucta

bende 1.5 ay önce ilk defa kollarmı aldırdım üzerine 3 gün boyunca bioder serum uyguladım. şuan içn tüylerim açık renk çıkıor ama umarm bi süre sonra sonlanır. kullanmaya devam

bu arada da genital , koltukaltı ve tüm bacağımı epilasyon yaptrıorum. eğer bioderi bu bölgeler içn düşünüorsanız hiç başlamayın .buna yatıracağnz parayı epilasyona verin.geçen sene Nisan ayında başladım. şuan koltukaltım bitti genitalimin üst kısmında Hiç yok ve bacaklarımda seyrek halde. Kesinlkle tavsiye ederim (!)

bende lazer epilasyon yaptırmak istiyorum ama kafam da soru işaretleri var

limon ve tuz bana yaramadı aksine daha da kalın sert çıkmaya başladı bir kez denedim bıyık bölgesine halk arasında da şunu duydum ve soğudum

limon ve tuzdan : bazı erkekler saçlarının gürleşmesi için limon sürerlermiş saçlarına çok çıksın diye.

şu an da bioder kullanıyorum geçen yıl başladım bu yılda ikinci tüpdeyim yeni versiyonu çıkmış onu kullanıyorum ama bioder yaradı bana

yine de lazer yaptırma hayallerimi yenemedi tabi...

arkadaşlar bir sorum var ; bugün bioder yüz serumu aldım ama yenilemişler eskisi gibi 3 ampül değil tek bir şişede artık,hani ampüller açılınca 7 gün içinde tüketmek gerekiyordu ya şimdi ben bu kutunun üzerinde son kullanma tarihi falan göremedim kafama takıldı bunu kaç ay kullanabilirim acaba ? sitesine girdiğimde kullanım süresi 6 ay diyordu öyle dediğine göre 6 ay dayanıyordur heralde.ama 7 8 ayda bitmedi diyelim gene de ben 6.ayda kesmek zorundayım kalanı da atıcam öyle mi,ya da başka kullanmak isteyen birine verebilir miyim acaba ? tarih yazmayınca kafam karıştı.

kutunun üzerinde son kullanma tarihi yazmıyor evet ama belki eczanedede o aldıgın ürün bi 3 ay fılan bekledi bunu bilemezsinki.kozmetik ürünleri açıldıktan sonra 12 ay hatta bazı ürünlerde 24 ay içinde tüketiniz diye yazar genellikle .yani sen açınca bu ürünü en az 1 sene kullanabilirsin diye düşünüyorum ben. 1 senedede zaten biter o.ben vücut için almıştım kol üstlerine almadan sürüyorum inceltsin diye zaten kumrallar.benimde alalı 5 ay oldu.yarısı bitti daha yani bir seneye tamamlarım onu biter zaten o zamana kadarda serum.

peki almadan sürünce azaltmıyor mu koldaki tüyleri.yarısını döküp yarısı kalırsa o da çirkin durmaz mı ? ben de düşünmüştüm kollarım için ama daha çirkin durur diye vazgeçtim.
yüz için olanında inter sitesinde kullanım süresine 6 ay diyor demek ki 6 aydan fazla süreli kullanılmaması lazım.6 ay da bitmez zaten sanmıyorum artık kalanı da 1 seans koltuk altına falan kullanırım,olur heralde :)

ben aslında bacak için almıstım ama bacakta lazere gidiyorum.bari kollarıma süreyim dedim ama kumral olan tüylerimi sir yapıp siyahlaştırmak istemedim. kol üstü sonucta artık inceltiyo diye bildiğim için şişe bitene kadar süreyim dedim.dökülme olmuyo zaten incle incele yok ediyo bu kılları kökten alınsa bile yine cıkıyo ama incelip cıkıyo .alınmadan daha gec sonuc vercek biliyorum ama çok göze batmıyo benım .sadece ben fazla takıntılı oldugum için bu konuda ne kadar az o kadar iyi bana göre şişe bitene kadar cok çok ince olursa bi şişe daha alır bir yıl kadarda onu kullanır tamamen kurtulurum inşallah benimde aklıma takılan kullanmayı bırakınca eski haline dönmez inşallah o kadar umutla yapıyosun sonucta.:)

Ben de bayağı bir lazer yaptırdım tüylerimim sarı olanları kaldı. Onlar da bayağı uzun. Onları almadan Bioder kullansam faydası olur mu acaba? Ağda yaparsam tüylerin güçlenip çıkmasından korkuyorum. Tüylerini almadan kullanıp da faydasını gören var mı?

dediğim gibi ben kol üstlerime almadan uyguluyorum ama bunun cvbını sana söyleyebilmem daha vakit geçmeli hafif bi incelme oldu ama bitti diyemem.aldıgında daha cok etki ediyor daha erken bitebiliyormuş.bnce nolursa olsun alma sarıyı siyah yapma .çok rahatsız ediyorsa iğneli epilasyon yaptır sarıdan anck öyle kurtulursn.yada sabretcen bır sene en az bioderi kullancan inceltcek yok etcek bn iğnelide iz kalırmı acaba düşüncesiyle bioderide almışken ona başladım sonucu bnde cok merak ediyorum :)

Canım, koluma küçük bir bölgeye iğneli yaptırdım bir yılda ancak geçti izleri. Bugün bioder'in serumunu aldım. 30 ml çok az. Hergün sürsem 10 gün yeter herhalde. Faydasını görürüz inşallah.

bir yılmı yok ben iğneliden tamamen vazgectim :) inşallah faydasını görürüz ama ben hergün sürmüyorum.normalde agdadan sonra 3 gün yazıyo ya ben her ay bir hafta boyunca hergün sürüyorum.napim yapıs yapıs oluyo zaten.sanki inceldi gibi benim ama şişeyi bitirene kadar sürcem bakalım nolcak zamanla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…