- 1 Temmuz 2009
- 233
- 78
- 98
kızlar bende yüzüme kullanmaya başladım.bir hafta oldu.tüylerde bir yumuşama hissediyorum.sanki şimdiden geçiktiriyor.umarım faydasını görürüm.birde ben bu siteyi bioderle ilgili yaptığım araştırmalarda keşfettim.yani şimdiden bi kazanç sağladı.hepinize kolay gelsin bacılar.herkese tüysüz günler diliyorum!!!
arkadaşlar bir sorum var ; bugün bioder yüz serumu aldım ama yenilemişler eskisi gibi 3 ampül değil tek bir şişede artık,hani ampüller açılınca 7 gün içinde tüketmek gerekiyordu ya şimdi ben bu kutunun üzerinde son kullanma tarihi falan göremedim kafama takıldı bunu kaç ay kullanabilirim acaba ? sitesine girdiğimde kullanım süresi 6 ay diyordu öyle dediğine göre 6 ay dayanıyordur heralde.ama 7 8 ayda bitmedi diyelim gene de ben 6.ayda kesmek zorundayım kalanı da atıcam öyle mi,ya da başka kullanmak isteyen birine verebilir miyim acaba ? tarih yazmayınca kafam karıştı.
kutunun üzerinde son kullanma tarihi yazmıyor evet ama belki eczanedede o aldıgın ürün bi 3 ay fılan bekledi bunu bilemezsinki.kozmetik ürünleri açıldıktan sonra 12 ay hatta bazı ürünlerde 24 ay içinde tüketiniz diye yazar genellikle .yani sen açınca bu ürünü en az 1 sene kullanabilirsin diye düşünüyorum ben. 1 senedede zaten biter o.ben vücut için almıştım kol üstlerine almadan sürüyorum inceltsin diye zaten kumrallar.benimde alalı 5 ay oldu.yarısı bitti daha yani bir seneye tamamlarım onu biter zaten o zamana kadarda serum.
peki almadan sürünce azaltmıyor mu koldaki tüyleri.yarısını döküp yarısı kalırsa o da çirkin durmaz mı ? ben de düşünmüştüm kollarım için ama daha çirkin durur diye vazgeçtim.
yüz için olanında inter sitesinde kullanım süresine 6 ay diyor demek ki 6 aydan fazla süreli kullanılmaması lazım.6 ay da bitmez zaten sanmıyorum artık kalanı da 1 seans koltuk altına falan kullanırım,olur heralde :)
dediğim gibi ben kol üstlerime almadan uyguluyorum ama bunun cvbını sana söyleyebilmem daha vakit geçmeli hafif bi incelme oldu ama bitti diyemem.aldıgında daha cok etki ediyor daha erken bitebiliyormuş.bnce nolursa olsun alma sarıyı siyah yapma .çok rahatsız ediyorsa iğneli epilasyon yaptır sarıdan anck öyle kurtulursn.yada sabretcen bır sene en az bioderi kullancan inceltcek yok etcek bn iğnelide iz kalırmı acaba düşüncesiyle bioderide almışken ona başladım sonucu bnde cok merak ediyorum :)
Canım, koluma küçük bir bölgeye iğneli yaptırdım bir yılda ancak geçti izleri. Bugün bioder'in serumunu aldım. 30 ml çok az. Hergün sürsem 10 gün yeter herhalde. Faydasını görürüz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?