• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bioder Kullananların Paylaşım Alanı

bioderin krem şeklni almıştım seneler önce bence düzenli kullanımda işe yarıyo ama sorun düzenli kullanım :)şimdi de kartuşunu almak istiyorum kartuş ısıtma cihazım olduğu için uygulamada zorlanmayacağım ama yararını gören var mı çünkü diğer ağdaların 3-4 katı fiyatı verdiğiniz paraya değiyor mu?

bacım bende bioder ürünleri işe yaramadı ancak sir ağdasında şöyle güzel bi olay var... çok kaliteli asla yapışıp kalmıyor şak diye bütün kılları çekiyor bide pudaralısını kullandığım için hiç bir kızarılık kabarıklık olmuyor ama tabi bende bioder ürünleri bi azaltma yapmadı sir ağdası kaliteli birde kremleri benim için sadece iyi birer nemlendirici oldu okadar..

söz ettiğiniz krem mi yoksa serum mu acaba?

Ablamın zamanında kahverengi bir jeldi beyaz bir tüpte . Ben şuan krem&jel beraber olanını kullanıyorum koltukaltım için yer yer boşluklar oluştu eskiye oranla çek geç uzuyor incelmede var ben inanıyorum çünkü ablamı gördüm yani bendede etki ediyor açıkçası bir işe yaramıyor diyen arkadaşlara çok şaşırıyorum düzenlimi kullanmıyorlar acaba ? Buarada siz yazalı baya olmuş ama ben yeni gördüm yorumunuzu kusura bakmayın .

arkadaşlar ben yüz serumunu 3 aydır kullanıyorum ve gözle görülür bir sonuç aldım.daha az artık,baya seyreldi.bundan da ötesine gider mi onu bilmiyorum.
sormak istediğim şu şimdi en fazla 6 ay kullanın deniliyor,ben 4. ay ı da kullanıcam ama tam 1 ay mı geçmesi lazım ötekiyle arasından 1.5 2 geçse ne olur mesela ? hani dedim şimdi azaldı ve daha geç çıkıyor ya süreyi biraz daha uzatıyım iyice çoğalsın dedim ama bu sefer de işe yaramazsa diye korkuyorum.gerçi bundan fazla da azaltır mı bilemem.belki de bundan sonra kullandıklarım boşuna olacak.ama en azından şişe bitsin daha yarısında :D o küçücük şişeyi nasıl yetiriyorum kendime hayret ettim :)

Ürünlerin üzerinde yada web sitelerinde 6 aydan fazla kullanmayın diye bir ibare okumadım ben hiç bu 6 ay mevuzsu nereden çıktı ?

Ürünlerin üzerinde yada web sitelerinde 6 aydan fazla kullanmayın diye bir ibare okumadım ben hiç bu 6 ay mevuzsu nereden çıktı ?

ürünlerin üzerinde yazmıyor ama web sitesinde okumuştum ben,altta bir köşede not şeklinde yazıyordu,bulursam linki atarım buraya ;)

Allah Allah çok şaşırdım niye böyle birşey var acaba ? ben tarih tutmadım ağda yaptıkça sürüyorum bayada oldu :D

O tarih, sonuç almak için düzenli olarak 6 ay kullanılsın anlamında. Hiç isterler mi 6 aydan sonra kullanılmamasını! Ben 3 aydır yüz serumunu kullanıyorum fayda görmek şöyle dursun deve dikeni gibi oldu kıllar. Halbuki 2 ayda bilmem ne kadar azalma, bilmem ne kadar incelme, bilmem ne kadar gecikme yazıyor! Davar olsa dağları aşar gelir yani, ama değil işte.

O tarih, sonuç almak için düzenli olarak 6 ay kullanılsın anlamında. Hiç isterler mi 6 aydan sonra kullanılmamasını! Ben 3 aydır yüz serumunu kullanıyorum fayda görmek şöyle dursun deve dikeni gibi oldu kıllar. Halbuki 2 ayda bilmem ne kadar azalma, bilmem ne kadar incelme, bilmem ne kadar gecikme yazıyor! Davar olsa dağları aşar gelir yani, ama değil işte.

hay Allah ben baya faydasını gördüm sende neden öyle acaba devam et canım kullanmaya

Allah Allah çok şaşırdım niye böyle birşey var acaba ? ben tarih tutmadım ağda yaptıkça sürüyorum bayada oldu :D

evet arkadaşın dediği gibi o 6 ay olayını ben yanlış okumuşum sanırım, en az 6 aylık bir kullanımdan behsediyor sanırım.ben 4.ayımı kullandım ama memnunum baya bir azalma sağladı bende ayrıca da köklerini zayıflattı çıkanlar da çok kolay ele bile geliyor.yalnız benim yüzümün sağ tarafı daha seyrek sol tarafım nedense daha çok ve koyu çıkıyor ama gene de sonuç aldım ben.ürünün yettiği yere kadar kullanıcam bakalım 6 aydan da fazla kullanmam heralde fazlası da zarar olabilir.

kökten çözüm için lazer epilasyon lazım aslında ama ona da cesaret edemiyorum,ışın alacaksın sonuçta bir de yüzümde iz falan kalır diye korkuyorum.aranızda yaptıran var mı ?

evet arkadaşın dediği gibi o 6 ay olayını ben yanlış okumuşum sanırım, en az 6 aylık bir kullanımdan behsediyor sanırım.ben 4.ayımı kullandım ama memnunum baya bir azalma sağladı bende ayrıca da köklerini zayıflattı çıkanlar da çok kolay ele bile geliyor.yalnız benim yüzümün sağ tarafı daha seyrek sol tarafım nedense daha çok ve koyu çıkıyor ama gene de sonuç aldım ben.ürünün yettiği yere kadar kullanıcam bakalım 6 aydan da fazla kullanmam heralde fazlası da zarar olabilir.

kökten çözüm için lazer epilasyon lazım aslında ama ona da cesaret edemiyorum,ışın alacaksın sonuçta bir de yüzümde iz falan kalır diye korkuyorum.aranızda yaptıran var mı ?

canım biodere devam et bence benim ablam kullandı onda bitti tamamen lazerden korkuyorum ben cilt kanseri felan yapar diye ilerde .

1 yıla yakın kullandım hiçbir faydasını görmedim.

Yüzünüze hiç lazer yaptırmayın. Benim 2, 3 tane kılım vardı lazer yaptırdıktan sonra çoğaldı. Bir de lazer koltuk altı ve genital bölge hariç hiçbir bölge için kesin/kökten çözüm değildir. Cilt toleransınız iyiyse iğneli epilasyon yaptırın.

yorumların coğunu okudum bioder zaten tüyleri kökten yok ediyor diye söylemiyor :27:azaltıp inceltiyor geç cıkartıyor diyor....bende bugun yeni ürünlerinden vucud ve yüz için serumunu ve rollon nu şipariş verdim yarıyarıya azaltıp inceltse ve geç çıkmasını sağlasa bana yetecek :32: tamamen yok olmasını beklemiyorum :50:

benim yüzüne lazer yaptıran bir arkadaşım var sonrası çok zahmetli güneşte falza duramıyor üstelik cildi delik delik oldu bin pişman. cilt tipiylede alakalıdır mutlaka ama en iyisi bitkisel çözüm bence

cuma günü sipariş vermiştim yüz ve vücüt seerumu ayrıca da roll unu nu şimdi geldi elime ...gerçekten öncekiler gibi pis kokmuyor cok hoş kokusu var ve cok şirinler kullanmak için teşvik verici yani:21: dün yüz bölgemi almıştım bugün kullanıcam bakalım inş yarıya yarıya bi azalma olsada mutlu olucam...

ne kadara aldım hemem yazayım
yüz serumunu 21,18 tl
vücut serumu 28,31 tl
deo roll-on 9,32 (gayet büyük baya gider gibi duruyor ve cok güzel kokuyor bayıldım kokusuna)

Son düzenleme:
ben de 5 hafta kadar önce başladım biodere, vücut için olan serum forte kullanıyorum, 2. uygulamamı 1 hafta önce yaptım, ilk uygulamada bile %10-15 fark etti diyebilirim, tabii bunun kişinin kıl yapısıyla falan da ilgisi vardır ama işe yarayacağını umuyorum,
deneyimlerimi paylaşırımm

eczanelerde var da her eczanede var mı bilemiyorum..bu internette satan siteler var onlara ne kadar güvenilir sizce..

ben internetten almıştım, bir sorun yaşamadım daha önce de kardeşi eczacı olan biri ürünler orjinal demişti yanlış hatırlamıyosam.
site ismi veremiyoruz sanırım :/
online eczane diye aratınca çıkıyor, böyle söylemem sorun olmaz heralde :)

ben internetten almıştım, bir sorun yaşamadım daha önce de kardeşi eczacı olan biri ürünler orjinal demişti yanlış hatırlamıyosam.
site ismi veremiyoruz sanırım :/
online eczane diye aratınca çıkıyor, böyle söylemem sorun olmaz heralde :)
teşekkürler canım kargom geldi el ağdası ve kartuş ağda seti off heyecanlandım yapıcam bir an önce ama merak ettiğim şimdi ağdayı sürüyoruz bezi yapıştırıyoruz sonra çekiyoruz peki o çektğimiz tekrar kullanabiliyor muyuz yoksa yeni bez yeni ağda mı..

Back