• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bioder Kullananların Paylaşım Alanı

teşekkürler canım kargom geldi el ağdası ve kartuş ağda seti off heyecanlandım yapıcam bir an önce ama merak ettiğim şimdi ağdayı sürüyoruz bezi yapıştırıyoruz sonra çekiyoruz peki o çektğimiz tekrar kullanabiliyor muyuz yoksa yeni bez yeni ağda mı..

rica ederimm
daha önce hiç kartuş kullanmadım ama normal ağdadan farklı olmasa gerek, bezi katlayıp temiz kısımlarıyla yapabilirsin ya da deneme yanılmayla yoluyla, aldığı yere kadar kullanılabilir bence :)

Ben iki seneden beri kullanıyorum arkadaşlar ama, yazın kullanamıyorum yapış yapış geliyor, sadece kış yani, bacaklarımda iyice azaldılar ama hala ince de olsa çıkıyorlar,bitemedi bir türlü; koltuk altımdakiler de %80 azaldılar,kalanlar pek incelmedi yalnız semsert çıkıyor hala :( yüzüme pek fayda etmedi. Bir de ben sadece serumunu kullanıyorum, bir sene normal serumunu ikinci sene fortunu kullandım. Tamamen bitirmek istiyorsanız kesinlikle lazer yaptırın ama benim gibi nasıl olsa devamlı ağda yapıyorum bari 3 gün serum süreyim de inceledursunlar diyorsanız kullanın. Tamamen bitireceğine inanmıyorum ben..

Bioder epiten sirli ılık ağdaya ben de başladım. 2. kullanışım.. Şimdilik tüylerde incelme olmadı yanlız 2. uygulamada birşey farkkettim kıl köklerim zayıflamış ilk aldığımdaki gibi acımadı canım. Birde koltukaltlarımda özellikle belli yerlerde kıl çıkmadığını bazı bazı boşluklar gördüm.. Gerçkten etki etmeye başladı mı yoksa onlar kökten alındığı diğerleri kırıldığı için sonradan çıkacaklar mı bilmiyorum ama ir heyecan bastı yani beni kıllar arası boşluklar çıkmayan yerler görünce :52:

Son düzenleme:
arkadaşlar bende bugun krem jelini aldım bayana serumu sordum bıoderın sadece bu urunu var dedı burdada serum kremden daha etkılı dıyınce arkadaslar cok uzuldum napmalayım sizce:43::43::43::43::43::43:

Selam arkadaşlar bende yeni yeni Bioder kullanmaya başladım arkadaşlarım önerdi ,sonuç almışlar. Bende sonuç alacağımı ümit ediyorum. şuan geç çıkmaya başladı gibi.. gelişmeleri merak ediyorum. sizinde deneyimleriniz var ise paylaşmanızı beklerimmm :)

yorumların coğunu okudum bioder zaten tüyleri kökten yok ediyor diye söylemiyor :27:azaltıp inceltiyor geç cıkartıyor diyor....bende bugun yeni ürünlerinden vucud ve yüz için serumunu ve rollon nu şipariş verdim yarıyarıya azaltıp inceltse ve geç çıkmasını sağlasa bana yetecek :32: tamamen yok olmasını beklemiyorum :50:

zamanında böyle yazmışım 4 ayın sonucunu yazıyorum kıllarım sert değil artık tüy kıvamında bie kökten 2-3 kıl cıkarken bir kıla düştü ara ara boşluklar var ama parmak ucu kadar bu boşluk kocaman kocaman değil ve 2 aydırda dolanay epilasyonunu uyguluyorum acı anlamında hiç birşey yaşamıyorum...zaten bitmesini beklemiyordum ama ağda süremi 2 katına cıkardı önceden 2 hafta bir almak zorundayken şimdi ayda bir alıyorum...ve 3-4 saate alıyorken şimdi 1-2 satte alıyorum yani benim için kullanmaya devam ....:31:

çünkü dediğim gibi bitmesini beklemiyorum:34:

Arkadaslar merhaba ben bioderin yuz kremini aldim ama cildim yagli kuru ciltler icin olanini almisim surdugumde kahverengi kabuk dokuluyor normalmi

ben bioderin tüm ürünlerini kullandım desem yeridir. Hepsinden de memnun kaldım. Özellikle koltukaltı rollon u hem terlemeyi önlüyor, hemde tüylerin azalmasını sağlıyo. Bir taşla iki kuş :) yaz mevsimi için güzel bir seçimdi.

selam elmayanak.

bıoder tüy azlatıcı bir ürün. düzenli kullanırsan eğer tüylerinin zamanla çıkmamasını sağlıyor. güzel bir ürün denemesi tavsiye ederim. Zaten bir çok ürünü olduğu için kendie uygun olanını tercih ederbilirsin.

Lazerden felan daha iyidir lazer benim yüzümde iz bıraktı tobe gitmem bir daha bunun bütün ürünlerini alicam paramin bosa gideceğini sanmiyorum

Geçmişte bu markayı kullandım ama bende hiç bir işe yaramadı. Aldığımda fiyatı da pahalıydı.

nzn025
wildgirl
dgerozmen
aysecelik708
nazlcetn401

csm81512
nimet
SedaNur123
sezen822

bu 9 kullanıcıda bu ürünün reklamını yapan sahte üyeliklerdir. Yazdıklarına lütfen itibar göstermeyin.

merhaba, ben burada yeniyim , daha konu ararken zorlanıyorum ,henüz tam çözemedim,bunlar reklam amaçlı aynı kişiye ait üyelikler demişssiniz ya siz bunu nasıl anlıyorsunuz, başka bir yerdede gördüm bunlar aynı kişiye ait profiller yazmışsınız, sadece merak:)

yazın serumunu kullanmadım şortla yatığım için bacağıma sürdüğümde bioder çarşafları boyuyor diye sadece duş jelini kullandım o bile baya azaltmış. Her gün duş jelini kullanıyordum. Şimdi serumuna başladım tekrar bu sene son olsun artık . 3 kışım olacak :(

merhaba, ben burada yeniyim , daha konu ararken zorlanıyorum ,henüz tam çözemedim,bunlar reklam amaçlı aynı kişiye ait üyelikler demişssiniz ya siz bunu nasıl anlıyorsunuz, başka bir yerdede gördüm bunlar aynı kişiye ait profiller yazmışsınız, sadece merak:)

bioder kullanmak istiyorum bende ama kararsız kaldım şimdi bu ürün gerçekten etkili mi arkadaşlar ? cevap bekliyorum lütfen yardımcı olun gerçekci cevaplar yazın

bioder yüz serumu aldım kardeşime yanındada epiten yüz ağdası dün uyguladık bakalım nasıl olacak gelişmeler. inş işe yarar yüzündeki tüylerdfen çok şikayetçiydi...

Gördüğüm kadarı ile herkes bioder hakkında bilgi istiyor ve kullanıcı yorumları azınlıkta. Ben bioder tecrübemi yazayım bari :) Bundan 4-5 sene kadar önce kremini koltuk altlarıma aksatmadan kullandım 7-8 ay boyunca ve genital bölge kadar kıllı olan koltuk altımda %90 ve hatta %95 azalma var arkadaşlar, o zamandan beri tek tük kıllar çıkıyor sadece onu da epilatörle alıyorum. Ama maalesef başka bölgelerimde o kadar istikrarlı olamadım. Azalırsa diğer yerlerime de kullanırım demiştim ama sıkıldım sanırım. 2 hafta kadar önce silkandglide hpl lazer epilatör aldım, şimdi onunla diğer yerlerdeki tüylerimi azaltmaya uğraşıyorum, koltukaltımda ihtiyaç duymuyorum zira. Eğer uyguladığım diğer yerleri (özellikle genital bölge) azaltıp inceltebilirsem akabinde bioderle kalanını yok etmeyi (en azından büyük kısmını) istiyorum. Aletin işe yarayıp yaramadığını görmem için 2-3 ay beklemeliyim yalnız..

Back