• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bioder Kullananların Paylaşım Alanı

ben bioder ağda kullanıyorum 2 senedir... kullanmaya başladıktan 3 ay sonra tüylerin azaldığını ve inceldiğini gördüm ve sadece bende değil bir kaç kişide daha böyle oldu ama şuanda daha fazla azalmıyor hani azala azala biter diye düşündüm olmadı azalacağı kadar azalmış heralde ama yinede bırakmıyorum inş. lazere başlayacağım kökten kurtulacağım

Sadece ağda mı kullanıyorsunuz? Krem ve serum ile bunu desteklediniz mi?

hayır başka hiçbirşey kullanmıyorum sadece ağda kullandım

hayır başka hiçbirşey kullanmıyorum sadece ağda kullandım

Öncelikle ağdasını da kullanma fikrini aklıma soktuğunuz için teşekkür ederim. Benim kol ve göbek bölgesi için planım bioder ağda kullanmak, sonrasında bioder serumla bunu desteklemek. Şahsen bir iki sene içerisinde ciddi bir azalma olacağına inanıyorum.

Öncelikle ağdasını da kullanma fikrini aklıma soktuğunuz için teşekkür ederim. Benim kol ve göbek bölgesi için planım bioder ağda kullanmak, sonrasında bioder serumla bunu desteklemek. Şahsen bir iki sene içerisinde ciddi bir azalma olacağına inanıyorum.

keşke herşey inandığımız gibi olsa ama iştee..

yüz ve vücut için aldım serum bioder, yüzümü aldırınca sürdüm gerçekten baya fark var noırmalde 2 haftada bir aldırdıgım yüzümü şuanda 1 ay oldu daha yeni alınacak kadar büyüdüler, vücuduma henüz kullanmadım

Şu yeni serum yüz için olanı kullanmak istiyorum.Ancak tüylerim zaten ince olduğu için alamam tüylerimi, riske atamam.O yüzden almadan kullanmak istiyorum.Geç işe yarar diyor sitede ama ne kadar geç işe yarar acaba önemli olan o.Bu şeklde tüyleri almadan kullanıp memnun kalan yok mu ki:(

rica ederim benim bacaklarımda etki gösterdi sizde de aynı etkiyi gösterir mi bilmem çünkü yapıdan yapıyada fark eder ama inş. sizde de etki gösterir

ben de kollarıma kullanmayı düşünüyorum. sordum serumun fiyatını eczaneye 49 lira dedi. ağdadan sonra 3 gün kullanılıyomus. ama serum yetmeyebilir dedi. koluma yetmez mi acaba. bi de ne sürede etki ediyor bilen var mı?

Son düzenleme:
tv de gördüm bioderin ağda bantları çıkmış kullanan fiyatını fln gören var mı? daha önce bioderin ılık ağdasını kullandım bi iki ay önce bi defa kullandım bantların çıkması iyi olmuş hiç becereiyorum ılık ağdayla uğraşmayı ama reklamd hiç klinik test sonucu oranı verilmemiş sadece pazarlama ürünü mü acaba:100:

kizlar Bioder agda sonrasi tuy azaltici kremini reklamlarda gordum..tam olarak ismi nedir?
ozel bolgemizede surebilirmiyiz sir sonrasinda???

merhaba arkadaslar bende geldim :1: dün gittim eczaneden episiva ve capilax almaya ama eczacı o tür tüy azaltıcıların artık satışlarında olmadıgını çünkü talebin olmadıgını yani memnuniyetin olmadıgını söyledi.2-3 yıl önce satısımız oluyordu ama artık satmıyoruz size önereceğimiz sadece bioder olur etkisi kanıtlanmış ve düzenli kullanmanız sonucunda da gercekten faydasını görürsünüz dedi.bende aldım vücut için olan lej ve krem 2 si bir arada olanını.dün aksam ve bu sabah kullandım.bu topictemiydi tam hatırlamıyorum ama kokusu iğrenc filan yazanlar olmus ama hiç öyle kokusu iğrenc filan da değil gerci görecelidir tabi zevk meselesi ama ben begendim.bir de Tüy Azaltıcı deo Roll-On aldım koltuk altı için pratik oluyor.inş. işe yarar bakalım. ha birde eve geldikten sonra pişmanlık duyar gibi oldum aceba serumunu mu alsaydım hem hergün yapmak zorunda kalmıyosun hemde daha etkilidir belki diye düşündüm durdum ama neyse artık başladım diğer sefere serum alcam.resimlerini de ekleyim
Eki Görüntüle 442551 Eki Görüntüle 442552

cnm benim sana şiddetle önerim sakın sakınn aldırma lütfen çok pişman olursun lazerde düşünme.bioderi kullan normal nemlendirici gibi.belki çok uzun zamanda bi faydasını görürsün ama aldırma sakın emin ol aldırıpta çok mutlu olan yok.özel msj atamıyorum umarın görürsün yazımı.

merhaba benim yüzümü 4-5 kere aldırmıslıgım vardır ama hiç memnun kalmadım cildim hassas oldugundanmıdır bilmiyorum alınca yüzümde hep küçük küçük sivilceler cıkıyor ve zaten sivilceler gecene kadar da kıllar cıkıyor onun için hiç işe yaramıyor bir de ne kadar dogru bilmiyorum ama sürekli aldırıldıgı zaman yüzde sarkmalar meydana gelebiliyormus.bende yüz için olan krem yada serum alsam mı diye düşünüyorum bende kılları almadan uygulayacagım bu arada çünkü hiç dauyanılmıyor acısına ve sivilcelere ...

Bioderi yüzüm icin istiyorum ama sir ağda lazer falan hiç bisey yaptırmadan kullanmak istiyorum acaba öyle bi faydası olur mu ki çoğu kişi olmaz diyo ama

canım henüz kullanmadım ama aldırma zaten asdırı değilse eger kıllar.kullanma kılavuzunda öyle de kullanılabileceği fakat etkisini daha gec göstereceği yazıyordu direk köke giremediği için.

bende ne kadar zamanda etki eder onu cok merak ediyorum tabi kişiden kişiye fark eder ama ortalama 3 ayda mı 1 yılda mı yoksa sürekli mi kullanmak gerekiyor.

kizlar Bioder agda sonrasi tuy azaltici kremini reklamlarda gordum..tam olarak ismi nedir?
ozel bolgemizede surebilirmiyiz sir sonrasinda???

canım ben dün aldım resimleri de ekledim.valla kullanılırmı bilmiyorum ama kullanılmaz yazmıyordu yazıyorsa da ben görmemişimdir onun için kullandım ben.inş. etki eder de rahatlatır bizleri.nedir bu cektiğimiz kıldan tüyden of off.sitesini de ekleyim

BİODER BIO EPILATION TÜY AZALTICI KREM&JEL

merhaba benim yüzümü 4-5 kere aldırmıslıgım vardır ama hiç memnun kalmadım cildim hassas oldugundanmıdır bilmiyorum alınca yüzümde hep küçük küçük sivilceler cıkıyor ve zaten sivilceler gecene kadar da kıllar cıkıyor onun için hiç işe yaramıyor bir de ne kadar dogru bilmiyorum ama sürekli aldırıldıgı zaman yüzde sarkmalar meydana gelebiliyormus.bende yüz için olan krem yada serum alsam mı diye düşünüyorum bende kılları almadan uygulayacagım bu arada çünkü hiç dauyanılmıyor acısına ve sivilcelere ...

canım henüz kullanmadım ama aldırma zaten asdırı değilse eger kıllar.kullanma kılavuzunda öyle de kullanılabileceği fakat etkisini daha gec göstereceği yazıyordu direk köke giremediği için.

bende ne kadar zamanda etki eder onu cok merak ediyorum tabi kişiden kişiye fark eder ama ortalama 3 ayda mı 1 yılda mı yoksa sürekli mi kullanmak gerekiyor.

bendede çok fazla sivilce oldu ve 2 aydır hiç almama rağmen hala duruyo sivilceler gidicek gibi de durmuyolar

bende 3 gün önce bioderin yeni serisi çıkmış vücut serumu yanında da nemlendiricisi var aynı kutuda ondan bide vücut serum &jelini aldım. daha etkili olur diye . ağdadan sonra ilk 3 gün serumu kullanıyosun ve yanında verilen nemlendiricisini. vücut krem jelide sabah &akşam kullanılıyo. ben bu iki ürününüde sadece özel bölge için kullanıyorum. umarım işe yarar ya . 1 haftada çıkıyo benim tüylerim ağdadan sonra normalmi bilmiyorum ama çok erken geliyo bana. bu

vücut serum olanı her yerde 49,90 tl fiyatı ben netten siparişle getirttim 39,20 tl ye.
diğerinide yani vücut Krem & Jel i heryerde ve eczanelerde 36tl onuda 28.80 tl. ye aldm. adres vermek serbestmi bilmiyorum ama onlineeczanem.com dan aldım ben, kargo ücretide ödemedim

Son düzenleme:
canım ben dün aldım resimleri de ekledim.valla kullanılırmı bilmiyorum ama kullanılmaz yazmıyordu yazıyorsa da ben görmemişimdir onun için kullandım ben.inş. etki eder de rahatlatır bizleri.nedir bu cektiğimiz kıldan tüyden of off.sitesini de ekleyim

BİODER BIO EPILATION TÜY AZALTICI KREM&JEL

tatlim saol aldigin urunu simdi inceledim insallah dedigin gibi etki eder ben diyorum ki acaba(ozel bolge icin) bir eczaciyami sormali..

bende 3 gün önce bioderin yeni serisi çıkmış vücut serumu yanında da nemlendiricisi var aynı kutuda ondan bide vücut serum &jelini aldım. daha etkili olur diye . ağdadan sonra ilk 3 gün serumu kullanıyosun ve yanında verilen nemlendiricisini. vücut krem jelide sabah &akşam kullanılıyo. ben bu iki ürününüde sadece özel bölge için kullanıyorum. umarım işe yarar ya . 1 haftada çıkıyo benim tüylerim ağdadan sonra normalmi bilmiyorum ama çok erken geliyo bana. bu

ben krem jel aldıgıma pişman oldum kızlar ya.akşam neyse de sabahları baya kötü bi durum işe de gec kalmayım diye daha erken kalkıyorum ha toplasan 15 dkkımı alıyor sadece ama yataktan kalkmak o kadar zor oluyor ki :1: şimdi diyorum keşke serumunu alsaydım agdadan sonra 3 gün uygulanıyor sonra rahatsın.

vücut serum olanı her yerde 49,90 tl fiyatı ben netten siparişle getirttim 39,20 tl ye.
diğerinide yani vücut Krem & Jel i heryerde ve eczanelerde 36tl onuda 28.80 tl. ye aldm. adres vermek serbestmi bilmiyorum ama onlineeczanem.com dan aldım ben, kargo ücretide ödemedim

ya iyiye almıssın valla onların cakması filan olmaz değilmi.kendi sitesinde bile 49,90 ya.bende mi ordan alsam ki :26: artık herseyin cakmasını üretiyolarya çekiniyorum valla en garantisi eczane diye düşünüyorum ama dur bi bakayım o siteye :51:
tatlim saol aldigin urunu simdi inceledim insallah dedigin gibi etki eder ben diyorum ki acaba(ozel bolge icin) bir eczaciyami sormali..

canım aslında sormak lazım ama aklıma gelmedi alırken :1: alıcaksan serumunu al krem jel uğrastırıyor biraz.bunlar bitsin ben serum alıcam. ha bu arada etki edeceğini kesinlikle düşünüyorum çünkü içerisinde turunç varmıs.ben 14-15 yasında bitkisel ilaçların oldugu bi kapta okumustum turunç kıl ve tüylerin yok edilmesiinde cok etkiliymiş o zamanlardan aklımda kalmıs hatta o zamanlar aramıstım ama bulamamıstım.portakala cok benzeyen bi meyve.bi link atıyorum baska topicte keşfi olmuş zaten ama yazayım size de nerden bulunuyorki bu turunc mersinde var yazmıs bi arkadas o topicte e olmadı mersindeki arkadasımdan kargo yapmasını istiycem :52::52::52:

http://www.kadinlarkulubu.com/isten...nc-zeytinyagli-karisim-tuy-sorunu-cozumu.html

ben krem jel aldıgıma pişman oldum kızlar ya.akşam neyse de sabahları baya kötü bi durum işe de gec kalmayım diye daha erken kalkıyorum ha toplasan 15 dkkımı alıyor sadece ama yataktan kalkmak o kadar zor oluyor ki :1: şimdi diyorum keşke serumunu alsaydım agdadan sonra 3 gün uygulanıyor sonra rahatsın.

ya iyiye almıssın valla onların cakması filan olmaz değilmi.kendi sitesinde bile 49,90 ya.bende mi ordan alsam ki :26: artık herseyin cakmasını üretiyolarya çekiniyorum valla en garantisi eczane diye düşünüyorum ama dur bi bakayım o siteye :51:

sanmam çakma olduğunu zaten kardeşim eczacı benim inceledi sorun yok. eczaneye giriş fiyatlarını görseniz ürünlerin zaten.. yarı yarıya kar yapıyolar valla. ertesi gün elime ulaştı hemen sipariişim kargo ücretide almadılar yanınada numune koymuşlar 3 tane nuxe marka renkli nemlendirici falan çok beğendim . memnun kaldım siteden.

serumu ve krem&jelide özel bölge için kullanıyorum , 3günden sonra kremjelle devam ediyorum sabah-akşam. daha iyi tesir etsin diye .

Son düzenleme:
Back