sanmam çakma olduğunu zaten kardeşim eczacı benim inceledi sorun yok. eczaneye giriş fiyatlarını görseniz ürünlerin zaten.. yarı yarıya kar yapıyolar valla. ertesi gün elime ulaştı hemen sipariişim kargo ücretide almadılar yanınada numune koymuşlar 3 tane nuxe marka renkli nemlendirici falan çok beğendim . memnun kaldım siteden.
serumu ve krem&jelide özel bölge için kullanıyorum , 3günden sonra kremjelle devam ediyorum sabah-akşam. daha iyi tesir etsin diye .
haklısın aslında dogrudur yarıyarıya girdiği.valla sen en iyisini yapıyosun her iksini birden kullanmak aklıma gelmemiştiinş. işe yarar sen ne zamandır kullanıyosun peki ? aceba 1 yılda mı etkisini gösterecek yada daha kısa sürede gösterirmi ?
arkadaşlar ben geldim.bişey diycem benim aldıgım bioder bitti.daha gecen gün almıstım ayın 11 inde.bugün sabah bitti yani topu topu 8 kere sürdüm.sizinkiler de böyle cabuk mu bitiyor ben yanlıs mı kullandım.bir ay filan yeter zannetmiştim oysaki
önce de yazmışım zaten ben artık kullanmıyorum 1 ay kadar kullanırım zannetmiştim ama yazdıgım gibi 8 kerede bitti.ben her ay 200-250 lira vereceksem zaten gider lazer filan neyse işte onlardan yaptırırım garanti olur.
bende kullanmaya yeni başladım. 2.serumu kullandım 20 gun önce. 15 gün sonra sir vakti geldiğinde 3.serumu kullanacağım ve yeniden sipariş vereceğim. şimdi bioxcin fort cıkmış onu deneyelim. 6 ay muhakkak kullanmamız gerektiği söyleniyor. azaltsında ben ömür boyu kullanmaya razıyım
Bugün bioder epiten ağda ile kollarımı, bacaklarımı ve koltuk altımı aldım. İçinden çıkan tüy azaltıcı mendil ile ağda kalıntılarını temizledim. Akşam duşumu aldım, bioder forte serumunu sürdüm. Bakalım neler olacak... Yalnız epiten ağda koltuk altımı çok kızarttı. Cildim normalde hassas, ancak hiç bu kadar kızartmazdı.
Bugün bioder epiten ağda ile kollarımı, bacaklarımı ve koltuk altımı aldım. İçinden çıkan tüy azaltıcı mendil ile ağda kalıntılarını temizledim. Akşam duşumu aldım, bioder forte serumunu sürdüm. Bakalım neler olacak... Yalnız epiten ağda koltuk altımı çok kızarttı. Cildim normalde hassas, ancak hiç bu kadar kızartmazdı.
benim merak ettiğim bioder krem&jel yüz için yağlı ciltlerde sivilce yapar mı böyle sorun yaşayan oldu mu ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?