- 1 Temmuz 2009
- 233
- 78
- 98
ben bioder ağda kullanıyorum 2 senedir... kullanmaya başladıktan 3 ay sonra tüylerin azaldığını ve inceldiğini gördüm ve sadece bende değil bir kaç kişide daha böyle oldu ama şuanda daha fazla azalmıyor hani azala azala biter diye düşündüm olmadı azalacağı kadar azalmış heralde ama yinede bırakmıyorum inş. lazere başlayacağım kökten kurtulacağım
hayır başka hiçbirşey kullanmıyorum sadece ağda kullandım
Öncelikle ağdasını da kullanma fikrini aklıma soktuğunuz için teşekkür ederim. Benim kol ve göbek bölgesi için planım bioder ağda kullanmak, sonrasında bioder serumla bunu desteklemek. Şahsen bir iki sene içerisinde ciddi bir azalma olacağına inanıyorum.
Öncelikle ağdasını da kullanma fikrini aklıma soktuğunuz için teşekkür ederim. Benim kol ve göbek bölgesi için planım bioder ağda kullanmak, sonrasında bioder serumla bunu desteklemek. Şahsen bir iki sene içerisinde ciddi bir azalma olacağına inanıyorum.
cnm benim sana şiddetle önerim sakın sakınn aldırma lütfen çok pişman olursun lazerde düşünme.bioderi kullan normal nemlendirici gibi.belki çok uzun zamanda bi faydasını görürsün ama aldırma sakın emin ol aldırıpta çok mutlu olan yok.özel msj atamıyorum umarın görürsün yazımı.
Bioderi yüzüm icin istiyorum ama sir ağda lazer falan hiç bisey yaptırmadan kullanmak istiyorum acaba öyle bi faydası olur mu ki çoğu kişi olmaz diyo ama
kizlar Bioder agda sonrasi tuy azaltici kremini reklamlarda gordum..tam olarak ismi nedir?
ozel bolgemizede surebilirmiyiz sir sonrasinda???
merhaba benim yüzümü 4-5 kere aldırmıslıgım vardır ama hiç memnun kalmadım cildim hassas oldugundanmıdır bilmiyorum alınca yüzümde hep küçük küçük sivilceler cıkıyor ve zaten sivilceler gecene kadar da kıllar cıkıyor onun için hiç işe yaramıyor bir de ne kadar dogru bilmiyorum ama sürekli aldırıldıgı zaman yüzde sarkmalar meydana gelebiliyormus.bende yüz için olan krem yada serum alsam mı diye düşünüyorum bende kılları almadan uygulayacagım bu arada çünkü hiç dauyanılmıyor acısına ve sivilcelere ...
canım henüz kullanmadım ama aldırma zaten asdırı değilse eger kıllar.kullanma kılavuzunda öyle de kullanılabileceği fakat etkisini daha gec göstereceği yazıyordu direk köke giremediği için.
bende ne kadar zamanda etki eder onu cok merak ediyorum tabi kişiden kişiye fark eder ama ortalama 3 ayda mı 1 yılda mı yoksa sürekli mi kullanmak gerekiyor.
canım ben dün aldım resimleri de ekledim.valla kullanılırmı bilmiyorum ama kullanılmaz yazmıyordu yazıyorsa da ben görmemişimdir onun için kullandım ben.inş. etki eder de rahatlatır bizleri.nedir bu cektiğimiz kıldan tüyden of off.sitesini de ekleyim
BİODER BIO EPILATION TÜY AZALTICI KREM&JEL
bende 3 gün önce bioderin yeni serisi çıkmış vücut serumu yanında da nemlendiricisi var aynı kutuda ondan bide vücut serum &jelini aldım. daha etkili olur diye . ağdadan sonra ilk 3 gün serumu kullanıyosun ve yanında verilen nemlendiricisini. vücut krem jelide sabah &akşam kullanılıyo. ben bu iki ürününüde sadece özel bölge için kullanıyorum. umarım işe yarar ya . 1 haftada çıkıyo benim tüylerim ağdadan sonra normalmi bilmiyorum ama çok erken geliyo bana. bu
vücut serum olanı her yerde 49,90 tl fiyatı ben netten siparişle getirttim 39,20 tl ye.
diğerinide yani vücut Krem & Jel i heryerde ve eczanelerde 36tl onuda 28.80 tl. ye aldm. adres vermek serbestmi bilmiyorum ama onlineeczanem.com dan aldım ben, kargo ücretide ödemedim
tatlim saol aldigin urunu simdi inceledim insallah dedigin gibi etki eder ben diyorum ki acaba(ozel bolge icin) bir eczaciyami sormali..
tatlim saol aldigin urunu simdi inceledim insallah dedigin gibi etki eder ben diyorum ki acaba(ozel bolge icin) bir eczaciyami sormali..
ben krem jel aldıgıma pişman oldum kızlar ya.akşam neyse de sabahları baya kötü bi durum işe de gec kalmayım diye daha erken kalkıyorum ha toplasan 15 dkkımı alıyor sadece ama yataktan kalkmak o kadar zor oluyor kişimdi diyorum keşke serumunu alsaydım agdadan sonra 3 gün uygulanıyor sonra rahatsın.
ya iyiye almıssın valla onların cakması filan olmaz değilmi.kendi sitesinde bile 49,90 ya.bende mi ordan alsam ki :26: artık herseyin cakmasını üretiyolarya çekiniyorum valla en garantisi eczane diye düşünüyorum ama dur bi bakayım o siteye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?