• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bioder Kullananların Paylaşım Alanı

batığa iyi gelir mi ki? :26:
Açık tüy köklerine uygulandığını biliyorum. Yani alınmanın ertesinde...

ben igneyle cıkardıgım ıcın acık oluyo kıl kökleri ztn sureklı aynı kıllar batmıyor en azından azalırsa dönmelerde azalır dıye dusunuyorum doktor lazer dedı suan lazer yaptıramam o yuzden denemek lazım diye dusundum olmazsa da lazer o zmn yaptırırım :43:

bacaklarınız icin ne kullandınız? bnmde batık kıllarım var o yüzden bacaklarımda bioder kullanmayı düsünüyorum

Bioderin serumunu kullandım. epilasyon aletiyle aldığımda bende de çok oluyordu ama sir ağda yapıyorum artık batık olmuyor

tesekkur ederim:17: epilatör,ağda,tras hepsnı denedım 3-4 yıldır gecmıyor bnmkıler bacaklarıma surmedgm sey kalmadı fayda etmıyor malesef:43:

Göğüs bölgesinde kullanmanın bi sakıncası var mı acaba? Deneyenler bi bilgi verse?

Düzenli olarak kullandığım halde hiç bı faydasını görmedim kesinlikle tavsiye etmiyorum Canim.

Bioderi yüzüm icin istiyorum ama sir ağda lazer falan hiç bisey yaptırmadan kullanmak istiyorum acaba öyle bi faydası olur mu ki çoğu kişi olmaz diyo ama

kızlar ben bir süredir bioderi eczanelerde bulamıyordum.Hep şu başlangıç paketi vardı.Şimdi baktım sitesine de galiba ürünleri değişmiş.Yeni ürünlerden alan oldu mu?

Link burada:

BİODER BIO EPILATION TÜY AZALTICI KREM&JEL

Merhaba, ben BİODER BIO EPILATION TÜY AZALTICI SERUM (http://www.bioder.com/tr/urunler/tuy-azaltici/vucut-serumu.html) aldım bu haftasonu evet yenilenmiş ürünleri ve bu muhteşem olmuş. daha önceki serum halinde yaşadığım birçok sorunu gidermiş firma. öncelikle artık 3 lü tüplerde değil tek tüpte pompalı kapaklı kullanımı çok kolay olmuş. tek tüpü kırdıktan sonra az bir bölgeye uygulayıp bitiremediğinde atman gerekiyordu bunda o dert kalmamış. ikincisi kokusu muhteşem olmuş. eski halinde berbat bir koku kalıyordu bunda vanilyamsı bir koku kalıyor. üçüncüsü eskisinde serumu sürdükten sonra yapış yapış igrenç bir his kalırdı kıyafet bile üstüme yapışırdı sabah mutlaka duş almam gerekirdi gece bile rahat uyuyamazdım o hisden bunda ise serumu sürdükten sonra üstüne bir krem sürüyorsun ve cildin pamuk gibi oluyor. her epilsyondan sonra sadece üç gün kulanıyorsun bir seti 49 tl ye aldım heralde 3-4 ay kullanırım gibi görünüyor. şimdiye kadar 3 ay kullandım bi kere tüyler çok geç çıkıyor ve zayıflamaya başladılar. bir yıl düzenli kullanımda sorunum büyük ölçüde azalacak gibi görünüyor. bu yeni haliyle de kullanıma devam edebileceğimi düşünüyorum çünkü eski formunda alsam mı almasam mı diye düşüncelerdeydim. tavsiye ederim...

Son düzenleme:
kızlar ben bir süredir bioderi eczanelerde bulamıyordum.Hep şu başlangıç paketi vardı.Şimdi baktım sitesine de galiba ürünleri değişmiş.Yeni ürünlerden alan oldu mu?

Link burada:

BİODER BIO EPILATION TÜY AZALTICI KREM&JEL

Bioder'in yeni ürünlerinde yüz bölgesi için olan Bioder Bio-Epilation Forte Serum kullanıyorum ve çok memnunum.Gerçekten etkili bir ürün.Kısa bir süredir kullanıyorum ancak tüylerim geç çıkmaya ve incelmeye başladı.

Merhaba, ben BİODER BIO EPILATION TÜY AZALTICI SERUM (BİODER BIO EPILATION TÜY AZALTICI SERUM FORTE) aldım bu haftasonu evet yenilenmiş ürünleri ve bu muhteşem olmuş. daha önceki serum halinde yaşadığım birçok sorunu gidermiş firma. öncelikle artık 3 lü tüplerde değil tek tüpte pompalı kapaklı kullanımı çok kolay olmuş. tek tüpü kırdıktan sonra az bir bölgeye uygulayıp bitiremediğinde atman gerekiyordu bunda o dert kalmamış. ikincisi kokusu muhteşem olmuş. eski halinde berbat bir koku kalıyordu bunda vanilyamsı bir koku kalıyor. üçüncüsü eskisinde serumu sürdükten sonra yapış yapış igrenç bir his kalırdı kıyafet bile üstüme yapışırdı sabah mutlaka duş almam gerekirdi gece bile rahat uyuyamazdım o hisden bunda ise serumu sürdükten sonra üstüne bir krem sürüyorsun ve cildin pamuk gibi oluyor. her epilsyondan sonra sadece üç gün kulanıyorsun bir seti 49 tl ye aldım heralde 3-4 ay kullanırım gibi görünüyor. şimdiye kadar 3 ay kullandım bi kere tüyler çok geç çıkıyor ve zayıflamaya başladılar. bir yıl düzenli kullanımda sorunum büyük ölçüde azalacak gibi görünüyor. bu yeni haliyle de kullanıma devam edebileceğimi düşünüyorum çünkü eski formunda alsam mı almasam mı diye düşüncelerdeydim. tavsiye ederim...

çok güzel bi mesaj yazmışsın. ürünü yapış yapış olduğu için ve seninde değindiğin diğer olumsuzluklar yüzünden kullanmayı bırakmıştım ama yazdıklarını okuyunca tekrar başlamaya karar verdim :emir_bebek:

Bioderi yüzüm icin istiyorum ama sir ağda lazer falan hiç bisey yaptırmadan kullanmak istiyorum acaba öyle bi faydası olur mu ki çoğu kişi olmaz diyo ama

cnm benim sana şiddetle önerim sakın sakınn aldırma lütfen çok pişman olursun lazerde düşünme.bioderi kullan normal nemlendirici gibi.belki çok uzun zamanda bi faydasını görürsün ama aldırma sakın emin ol aldırıpta çok mutlu olan yok.özel msj atamıyorum umarın görürsün yazımı.

ben igneyle cıkardıgım ıcın acık oluyo kıl kökleri ztn sureklı aynı kıllar batmıyor en azından azalırsa dönmelerde azalır dıye dusunuyorum doktor lazer dedı suan lazer yaptıramam o yuzden denemek lazım diye dusundum olmazsa da lazer o zmn yaptırırım :43:

batık için limon tuz karısımını deneyin derim ben tüy azaltıcı olarak burdan görüp yapmıstım limon tuzu yakıyo ama ovalayarak yaptıgınızda deriyede peeling yapıo :) igneye gerek kalmaz böylece cildinizde çok zarar görmez :) bende burda okudum tüyleri geç çıkarıyor cilttede peeling etkisi yapıyor işinize yarar umarım

Arkadaşlar bazı kişiler bioderden çok memnun, bazıları da değil. Bence uzun süreli kullanmak gerekiyor. Lazer ve iğneli epilasyonda bile kıllar 1 yıldan önce maalesef bitmiyor. Bu yüzden bence birkaç ay kullandım işe yaramadı, demek çok doğru değil. Ben kol ve göbek bölgesine uygulamak istiyorum. Aranızda 2-3 yıldır düzenli olarak bioder kullanan ve faydasını gören var mı?

ben bioder ağda kullanıyorum 2 senedir... kullanmaya başladıktan 3 ay sonra tüylerin azaldığını ve inceldiğini gördüm ve sadece bende değil bir kaç kişide daha böyle oldu ama şuanda daha fazla azalmıyor hani azala azala biter diye düşündüm olmadı azalacağı kadar azalmış heralde ama yinede bırakmıyorum inş. lazere başlayacağım kökten kurtulacağım

Back