gittigidiyordan fıyatlarına bakabılırsınız ben 125 mllık aldım 1.5 ay oldu kullanıyorum sadece 2cm falan eksıldı sıseden baya gıdıyor yanıbio-oil yağ nekadar fiyatı şişe kuçuk mü o kadar catlak var ki hemen biter şişe
bugün ilk defa sürdüm çatlaklara bio-oil i .... 3 ay sabah -akşam sürmeye çalışacam .. bakalım etki edecek mi ??
ınsallah etkı eder bende etkısını gostermeye basladı catlakalrım gıderek azalıyo ıncelıyo yanı ınce olanlarında goruntusu o kadar duzeldıkı neredeyse gozukmuyor ınsallah hepsı tamamen gecerde bende rahatlarım yıllardır cekıyorum cunku bu ılletı artık duzelsede kurtulsam aa baya duzeldıya 1.5 aydır kullanıyırum son haftalarda gozterdı etkısını ınsallah 3-4 aya kadar hepsı gecer belkı hepsı gecmez ama cogu gecer ınsallah
bende yarın baslıyorum arkadaslar haber vereceğim size gelişmeleri
tamam senin yorumlarınıda bekliyoz.... ?? benim daha yeni olduğu için yorum yazamıcam ... 1 ay geçtikten sonra yazmaya başlarım bende..... en az 3 ay kullanılması gerekiyormuş şişede öyle yazıyoo .. ben etki görsem 5-6 ay kullanmaya hazırım....
cnm bende almak istiyorum nerden aldın fiyatı ne kadar
gittigidiyordan fıyatlarına bakabılırsınız ben 125 mllık aldım 1.5 ay oldu kullanıyorum sadece 2cm falan eksıldı sıseden baya gıdıyor yanııkı damla butun gogsume yetıyor yanı 125lık soyle kaba bır hesapla bana 8 ay falan yeter gıbı daha fazlada olabılır bu arada kesınlıkle tavsıye ederım bende etkısını gostermeye basladı gıderek ıncelıyo catlakalrım
ben bütün bacak ve kalçaya sürüyomm benimki 1 ay anca yetecek galiba
bu klüpten bi arkadaŞLA anlaştım ebaydan getirti bana .. 200 ml 68 tl...
sabah aksam kullandım ama 2 3 kere ıhmal ettıgım oldu ama gerı kalanda duzenlı kullandım etkı edıyor valla 2 kere de dermaroller uyguladım cok memnunum benbuu süperrrrrr haberrrrr etki ediyoo demekki ....sen nasıl kullandın sabah -akşam mı yoksa günde 1 defa mı kullandın ??
ben bunun gibi 3 yere daha baktım ticari amaçlı şeyler boş yani
bu sıtedekı admınler tıcarı amaclı davrananları ıp adreslerınden hemen bulup banlıyorlar ben dermarollerlada ılgılı yazdım olmadı bıo oıle gectım benım hıcbır tıcarı cıkar amacım yok olamazda sadece yıllardır ıcınde bulundugum bu sıkıntılı meretten kurtulma yolları arıyorum ve benımle aynı kaderı paylasanlarada yardımcı olmak ıstıyorum keske bılmeden ıtham altında bırakmasaydınız ınsanları benım tıcarı hıc bır amacım yok bunu herkes boyle bılsın
canım bio oil hakkında yazmadı o arkadaş .. Ben leke için tedavi yöntemini araştırdın mı diyee özelden mesaj atmıştım cevabını buraya yazmış.... Bio oil le hiçççç alakası yokk o yorumun ....
hımm pardon ozaman olsun sozum genel olsun anlasalım ehehşeyle alakalı degil yani
hımm pardon ozaman olsun sozum genel olsun anlasalım ehehalınganlık yapmısım