Çatlaklar Bio-oil ile 3 ayda çatlağa son ??

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
bio-oil yağ nekadar fiyatı şişe kuçuk mü o kadar catlak var ki hemen biter şişe
gittigidiyordan fıyatlarına bakabılırsınız ben 125 mllık aldım 1.5 ay oldu kullanıyorum sadece 2cm falan eksıldı sıseden baya gıdıyor yanı ıkı damla butun gogsume yetıyor yanı 125lık soyle kaba bır hesapla bana 8 ay falan yeter gıbı daha fazlada olabılır bu arada kesınlıkle tavsıye ederım bende etkısını gostermeye basladı gıderek ıncelıyo catlakalrım

bugün ilk defa sürdüm çatlaklara bio-oil i .... 3 ay sabah -akşam sürmeye çalışacam .. bakalım etki edecek mi ??

ınsallah etkı eder bende etkısını gostermeye basladı catlakalrım gıderek azalıyo ıncelıyo yanı ınce olanlarında goruntusu o kadar duzeldıkı neredeyse gozukmuyor ınsallah hepsı tamamen gecerde bende rahatlarım yıllardır cekıyorum cunku bu ılletı artık duzelsede kurtulsam aa baya duzeldıya 1.5 aydır kullanıyırum son haftalarda gozterdı etkısını ınsallah 3-4 aya kadar hepsı gecer belkı hepsı gecmez ama cogu gecer ınsallah

buu süperrrrrr haberrrrr etki ediyoo demekki .... sen nasıl kullandın sabah -akşam mı yoksa günde 1 defa mı kullandın ??

bende yarın baslıyorum arkadaslar haber vereceğim size gelişmeleri

Son düzenleme:
bende yarın baslıyorum arkadaslar haber vereceğim size gelişmeleri

tamam senin yorumlarınıda bekliyoz.... ?? benim daha yeni olduğu için yorum yazamıcam ... 1 ay geçtikten sonra yazmaya başlarım bende..... en az 3 ay kullanılması gerekiyormuş şişede öyle yazıyoo .. ben etki görsem 5-6 ay kullanmaya hazırım....

cnm bende almak istiyorum nerden aldın fiyatı ne kadar

ben bütün bacak ve kalçaya sürüyomm benimki 1 ay anca yetecek galiba

bu klüpten bi arkadaŞLA anlaştım ebaydan getirti bana .. 200 ml 68 tl...

fiyatı iyiymiş bende bu sıralar çatlaklarıma çok takıyorum kafayı nasıl gecicek diye tamamen gescin eski vücudumu istiyorum bennnnn kafamdada şu pahalı oscarlı krem strivectin sd var ama işte çok pahalı 250tl çoğu kişi memnun kalmış ama işe yaramazsa okadar para bosa gidicek neyse önce bunu deniyim en son sıraya koydum onu

buu süperrrrrr haberrrrr etki ediyoo demekki .... sen nasıl kullandın sabah -akşam mı yoksa günde 1 defa mı kullandın ??
sabah aksam kullandım ama 2 3 kere ıhmal ettıgım oldu ama gerı kalanda duzenlı kullandım etkı edıyor valla 2 kere de dermaroller uyguladım cok memnunum ben

ben bunun gibi 3 yere daha baktım ticari amaçlı şeyler boş yani

bu sıtedekı admınler tıcarı amaclı davrananları ıp adreslerınden hemen bulup banlıyorlar ben dermarollerlada ılgılı yazdım olmadı bıo oıle gectım benım hıcbır tıcarı cıkar amacım yok olamazda sadece yıllardır ıcınde bulundugum bu sıkıntılı meretten kurtulma yolları arıyorum ve benımle aynı kaderı paylasanlarada yardımcı olmak ıstıyorum keske bılmeden ıtham altında bırakmasaydınız ınsanları benım tıcarı hıc bır amacım yok bunu herkes boyle bılsın

canım bio oil hakkında yazmadı o arkadaş .. Ben leke için tedavi yöntemini araştırdın mı diyee özelden mesaj atmıştım cevabını buraya yazmış.... Bio oil le hiçççç alakası yokk o yorumun ....

ben yaklaşık 8 yıldır bio oili biliyorum her zaman evimizde vardı.hic düzenli kullanmam ama ona ragmen gercekten hafifletiyor catlakları.her seye iyi geliyor bir kutu arkadasıma verdim her banyodan sonra kullanıyor ve butun kremlerden iyi diyor.ben yağlı buluyorum sureklı kullanamıyorum cildim geç emdiği için.yara izlerini de büyük oranda azaltıyor onu da denedik =) onun dısında yüzünüze de sürebilirsiniz gerçekten nemlendiriyor sıkılaştırıyor.mucize gibi bir şey ama tamamen geçirebileceğini sanmıyorum.

yorum ıcın sagol ıcım sımdı bıraz daha rahatladı ya bende tamamen gecırmesını beklemıyorum ama hafıfletsın ya 2 ay olacak ıste neredeyse baya hafıfledı ama hala ıstedıgım gıbı degıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…