Çatlaklar Bio-oil ile 3 ayda çatlağa son ??

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
bende alıcam bu kremi ama nerden alıcam arkadaslar eczanede varmıdır fiyatı ne kadar peki

1,5-2 hafta oldu kullanalı sürünce catlaklar görnümyüor sanki sonra ışıkta bakınca oluduğu yerde dyruyor .3 ay düzenli kullanıyım bilgi vereceğim size..benimkiler karnımda ince cizgiler seklinde onları da gecirmesse derinleri hiç geçirmez diye düşünüyorum

bende yurtdısından ebaydan aldım turkıyedede gg de var ama yurtdısına gore baya pahalı eger kredı kartıyla alacaksanız ebaydan alın derım

1,5-2 hafta oldu kullanalı sürünce catlaklar görnümyüor sanki sonra ışıkta bakınca oluduğu yerde dyruyor .3 ay düzenli kullanıyım bilgi vereceğim size..benimkiler karnımda ince cizgiler seklinde onları da gecirmesse derinleri hiç geçirmez diye düşünüyorum

Benim de çatlak önleyici kremim bitmek üzere. Yenisini almaktansa bio oil'le devam edeceğim. Bakalım nasıl olacak. 3 ayda düzenli kullanırım ne olacak. Bu çatlak önleyiciyi 6 ay kullandıktan sonra 3 ay da neymiş. Buradan gelişmeleri yazarım. Tabi 2 çocuktan fırsat bulursam.

ben de ebaydan sipariş verdim. artık 10 gün sonra geldiğinde gelişmeleri yazarım.:nazar:

evet kızlar 3 haftayı biras gecti kullanıyorum silikleşti gibi gleiyor bana
mesela ışıklı olmayan bir ortamda hiç mi hiç belli olmuyor.
3 ay sonunu bekliyorum.
60 ml almıştım ben o beni 2 hafta daha götürür sonrasında 200 ml alacağım.

3 ay sonunu bekliyorum.

hadi bakalım cnm sonuçları buraya yaz bekliyoruz...uzaktan bakınca belli olmuyosa iyi önemli olan o

3 ay sonunu bekliyorum.

Çok sevindim ben de sana soracaktım ne durumdasın diye Ben de yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum. Karnım çok gergin tabi. Çatlaklar olduğu gibi duruyor. Yüzümde egzama var 2 yıldır. Ara ara kızarıyorum. Ancak kortizonlu bir merhemle geçiyordu. Şimdi kızarınca yüzüme de bio oil sürüyorum. İyileşiyor. Bendeki tek gözlemlenir fark bu.

Çok sevindim ben de sana soracaktım ne durumdasın diye Ben de yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum. Karnım çok gergin tabi. Çatlaklar olduğu gibi duruyor. Yüzümde egzama var 2 yıldır. Ara ara kızarıyorum. Ancak kortizonlu bir merhemle geçiyordu. Şimdi kızarınca yüzüme de bio oil sürüyorum. İyileşiyor. Bendeki tek gözlemlenir fark bu.

doğumdan sonra düzenli kullanırsan sonucu alırsın inş canım
ben takvime işaret koymuştum 2 martta baslamışım bio oile
şuan dediğim gibi ışık vurmaya ev ortamında belli olmuyor
ama güneş ışığına tutunca malesef catlaklar görünüyor
bakalım 3 ayı tamamlayıp konuşmak daha mantıklı bence
3 ay bitsin resim çekip koyacağım:)))

evettttttttt bio -oil çatlağı inceltiyoo... vücut kesesiile desteklenirse ve masaj yaparak sürülürse daha iyi sonuç verir.. benim çatlaklar eski çatlaklar sedef rengi almışlar artık.. beyaz beyaz..
ama yeni oluşmuş çatlaklara daha çabuk etki eder gibi geliyoo bana :))

kızlar ben amazon adlı sitede yorumlarını okuyup almıştım .. etkili oldu memnun kaldım .. şimdi amazon adlı sitede urban diye çatlak için kavanozda bir krem var bio-oilden daha iyi yorumlar almış... daha etkiliymiş .. onu kullanan oldumu ... :82:

doğumdan sonra düzenli kullanırsan sonucu alırsın inş canım
ben takvime işaret koymuştum 2 martta baslamışım bio oile
şuan dediğim gibi ışık vurmaya ev ortamında belli olmuyor
ama güneş ışığına tutunca malesef catlaklar görünüyor
bakalım 3 ayı tamamlayıp konuşmak daha mantıklı bence
3 ay bitsin resim çekip koyacağım:)))

tuana ben kahve -limonda yapıyordum çatlağı derinleştirdi bıraktım bende.. sadece bio-oil e devamm..
olursa 2.5 mmlik dermaroller yapılabilirr daha etkili olması için

tuana ben kahve -limonda yapıyordum çatlağı derinleştirdi bıraktım bende.. sadece bio-oil e devamm..
olursa 2.5 mmlik dermaroller yapılabilirr daha etkili olması için

canım bende 1 hafta yaptım bıraktım uğrasılacak gibi değil her gün her gün
evet dediğin gibi dermoroller varmış onu uygulayıp üzerine bio oil veya medecassol krem çok ii sonuç veriyormuş .. benim cesaretim yok ama dermorollere:)

tatlım 200 ml 45 tl ye nerden aldın bende getrtiym kredi kartım yok ama bulmaya çalışcam

ebaydan smellycats_perfumes_cosmetics isimli satıcıdan aldım. kargo dahil 45 tl tuttu. 10 gün dolmadan geldi. ben bu gün başladım. yalnız kullanacağım alan fazla geniş 200 ml ile 1 haftayı bile kapatamam gibime geldi.

ya seklınde oldugu ıcın bır damlayla bıle baya boldeye yedırıyprum ben oyle vıcık vıcık surmenızı tavsıye etmem zaten kremı cok surmek bırsey degıstırmıyor bılıyorsunuz

canım bende 1 hafta yaptım bıraktım uğrasılacak gibi değil her gün her gün
evet dediğin gibi dermoroller varmış onu uygulayıp üzerine bio oil veya medecassol krem çok ii sonuç veriyormuş .. benim cesaretim yok ama dermorollere:)

Ben dermaroller ile yapıyorum. İlk çok ürktüm ama o kadar acımıyor. Karnımı buz kasetleri ile iyice uyuşturuyorum. Sonra anneme yaptırıyorum. Başkası daha iyi bastırarak yapıyor. Gerçi benim yaptığım yerlerde de iyi sonuç aldım. Kesinlikle tavsiye ederim.

bio-oil baya etkili çatlak azalttmadaa...... şimdilerde araştırıyorumm bio-oilden daha etkili yurtdışında kullanılan urban krem varr.... kolajen artışını falan çoğaltıyormuş... bio-oil kullanımından sonra ona geçebilirim......:82:

X