Çatlaklar Bio-oil ile 3 ayda çatlağa son ??

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
merhaba arkadaslar

3 ay olunca buraya yazacağımı söylemiştim 2 haziranda tam 3 ayım dolmuş oluyor .
sonuç sıfır
benim ince catlaklarımda bile etkili olmadı
belki kullandığım ürün sahteydi onu bilemiyoruz yurtdışından temin ettik sonuçta
sonuç : Önermiyorum

canım çatlağı inceltiyooo....seninki sahte galiba.....resmi sitesini falan incele ...araştırma sonuçları falan var....tabi bizler bilemiyoz sahte veya değil....internet sitelerindeki satıcıların insafına kaldı işimiz....

Seninkinin kokusu falan varmıydı peki ?

evet cnm kokuusu var güvenlik bantı falan da vardı..kutunun üstünde bio olini site ismi falan var. sitesine girdim yorumları okuyup almıştım. çokta düzenli kullandım anlamadım valalhi.

evet cnm kokuusu var güvenlik bantı falan da vardı..kutunun üstünde bio olini site ismi falan var. sitesine girdim yorumları okuyup almıştım. çokta düzenli kullandım anlamadım valalhi.

bende aldeva siparişi verdim ... yazarım güzel bişey olursa

tuanacım, 3 ay kullanıp işe yaramadığına çok üzüldüm. sonuçta emek vermişsin ve hayallerin yıkılmıştır eminim. yurt dışından aldım dedin herhalde ebaydan almışsındır. satıcının ismi neydi onu belirtirsen bizde ondan almayalım. bende şimdi ebaydan tony diye birinden verdim siparişimi 12 dolar. şimdi sen böyle deyince ve bende ucuza alınca şüpheye düştüm. yani nasıl anlayacazki.. çok kötü yaa bizim zayıf yönümüzden çıkar elde etmeye çalışıyolar bunu yapanların heryeri çatlakla dolar inş. ve sürekli sahte ürün kullanırlar da geçmez.

Ben de yaklaşık 1,5 ay düzenli kullandım. 2mmlik dermarollerdan da yaklsşık 5 seans uyguladım.
Bazı yerlerde kayboldu, çok derin yırtıklar inceldi. Bu aralar astım. Karın sıkılaştırıcı krem kullanıyorum. O bitice devam edeceğim.

bende hemm 2mm hemde 3mmlik dermaroller var. 2 lik çok kısa 3 lükte çok uzun anlamadım nerdeyse 2 katı uzunlukta iğneleri. ikiside bi işe yaramıyor. zaten dermaroller kullanıp geçti diyen yok. bio oili de tuana sahtesini kullanmış o da hevesimi kırdı.

re_gen oil diye bi yağ kutusu gördüm bio oile dehşet benziyor herşeyin bi sahtesi çıkıyor işte malesef

Yabancı bir sitede okuduğum kadarıyla bio oil Paraffinum Liquidum yani petrol türevi madeni bir yağ içeriyor ve bu madde cilde zararlı. Ürünün uzun süreli kullanımı cildin erken yaşlanmasına sebep olabiliyormuş. Ayrıca yine bio oilin içeriğinde bulunan BHT (bütilhidroksitoluen) isimli madde uzun vadede kansere yol açabiliyormuş. Aman dikkat! Hem paranızdan hem sağlığınızdan olmayın.

İngilizce bilenler google'da "the truth about bio oil" diye aratıp orjinal yazıyı okuyabilirler.

Yabancı bir sitede okuduğum kadarıyla bio oil Paraffinum Liquidum yani petrol türevi madeni bir yağ içeriyor ve bu madde cilde zararlı. Ürünün uzun süreli kullanımı cildin erken yaşlanmasına sebep olabiliyormuş. Ayrıca yine bio oilin içeriğinde bulunan BHT (bütilhidroksitoluen) isimli madde uzun vadede kansere yol açabiliyormuş. Aman dikkat! Hem paranızdan hem sağlığınızdan olmayın.

İngilizce bilenler google'da "the truth about bio oil" diye aratıp orjinal yazıyı okuyabilirler.

arkadaşlar bütün cevapları okumak zamanımı aldığı için soruyorum. cevap verildiyse kusura bakmayın .. bu yağ hamileler için de kullanılıyor mu. bi sakıncası yoktur umarım.

şimdi artık Türkiyede eczanelerde satılıyor. Eczanelerde satılanı sahte değildir, eczaneden alın bence

fiyatı nedir peki? watsons veya gratistede gördüm afiş gibi bşiyini

net hatırlamıyorum ama sanırım 30-40 tl arası birşeydi. bende de çatlak var belimde, ergenlikten beri var geçmedi... sedef renkli, gözüme batıyor ben de bu yağı denemeyi düşünüyorum

mrb kızlar bende bio-oili biraz önce gidip eczaneden aldım lekelerime sürecem umarım işe yarar..ilerleyen zamanda bildiririm durumu size

1aydır kullandım günde 2 kez..çatlak ve lekelere..şimdilik bir faydası yok.zaten 3 ay demişler,bakalımmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…