Çatlaklar Bio-oil ile 3 ayda çatlağa son ??

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
Anlaşılan bu da yalan oldu. Bio oil yorumlarına devam o zaman. 3 ayda geçecek iaddaları varmış. Neden kimse denemiyor ki. Ben hamile olmasam yapacağım da zaten karnım davul gibi bişey anlayamayacağım diye yapmıyorum. Bir de tabi bio oillerime kavuşamama sorunu var o daha derin bir iz olmaya başladı di mi meloconcon?

Anlaşılan bu da yalan oldu. Bio oil yorumlarına devam o zaman. 3 ayda geçecek iaddaları varmış. Neden kimse denemiyor ki. Ben hamile olmasam yapacağım da zaten karnım davul gibi bişey anlayamayacağım diye yapmıyorum. Bir de tabi bio oillerime kavuşamama sorunu var o daha derin bir iz olmaya başladı di mi meloconcon?

evetttt doğruu diyonn :KK1: :KK1: ama hamileykende kullan yağ - krem falan .. daha az çatlarsın.. ablamda hamile benim bebe yağı sürüyoo sürekli nemli tutmaya çalışıyoo.. bu 2. bebişi olacak çok çatlağı yookk ....sürekli yağ krem falan sürdü.. sende sür bişeyler bencee ...nemli olunca az çatlak oluyoo....:KK71:

meloconcon ay canım Allah analı babalı büyütsün inşallah ipeğumu senin bebişinide inşallahh :)) bi ömür mutlu olsunlar :)) ayy kızlar ben daha doğurmadım dolu çatlağım var revamı bu :KK43: doğursam nolucam

meloconcon ay canım allah analı babalı büyütsün inşallah ipeğumu senin bebişinide inşallahh :)) bi ömür mutlu olsunlar :)) ayy kızlar ben daha doğurmadım dolu çatlağım var revamı bu :KK43: doğursam nolucam

amin canım inşallah...... çatlaklara çözüm bulucaz inşallah .. Tam geçmesede enazından yarıya iner.. Mücadeleyee devam..:KK54:

vallah ben lierac kullanadım baya hafifletti çatlakları..birde şu pahalı olan bi krem varmış strevic cd onun yurt dışında daha ucuz olduğu söyleniyo onuda deneyebilirsiniz ama burda çok pahalı bu krem

ben bır aya yakındır kullanıyorum belkıde bır ay oldu tam hatırlamıyorum ama ıncelme ve sılıklesme bırazda olsa var cok cok ıyı durumdamıyım tamamenmı gectı hayır ama ınceltı rengını duzgunlestırdı bakalım 3ay sonunda ne olacak duzenlı kullanmaya calısıyorum arada bır atladıgımda oluyor tabı

bio-oil siparişim gelecek sonunda 3-4 güne gelir herhalde.....3 ay boyunca kalçadaki çatlaklarıma vede yüzdeki akne lekelerine kullanacağım ... kullandıkça yazarımm... inşallah güzel haberler veririm :KK66::KK66:

ıns kurtulursun o kadar cok sey denıyorumkı bende napacagımı sasırdım :KK43:

ıns kurtulursun o kadar cok sey denıyorumkı bende napacagımı sasırdım :KK43:

inşallah canım .. fayda görürsem hemen konu başlığı açarım zaten... bu çatlak konusunda sıkıntılı çook kişi var çünkü ... bana dua edinde güzel haberler veriyim çatlak konusunda...hepimizin sorunu çünkü :KK54::KK54:

evetttt doğruu diyonn :KK1: :KK1: ama hamileykende kullan yağ - krem falan .. daha az çatlarsın.. ablamda hamile benim bebe yağı sürüyoo sürekli nemli tutmaya çalışıyoo.. bu 2. bebişi olacak çok çatlağı yookk ....sürekli yağ krem falan sürdü.. sende sür bişeyler bencee ...nemli olunca az çatlak oluyoo....:KK71:

Kullandım Lierac, Roc, yağ karışımı ne aklına gelirse. Ama oldu işte. 8. aydan sonra karın birden büyüyor o zaman salyangoz gezmiş gibi oldu karnım birden. Neyse bulucaz bir çaresini.

meloconcon ay canım Allah analı babalı büyütsün inşallah ipeğumu senin bebişinide inşallahh :)) bi ömür mutlu olsunlar :)) ayy kızlar ben daha doğurmadım dolu çatlağım var revamı bu :KK43: doğursam nolucam

Sağol canım. Her kim varsa Allah hayırlısıyla kucağına almayı, isteyenlere de hayırlı evlat
nasip etsin.

bio-oil yağ nekadar fiyatı şişe kuçuk mü o kadar catlak var ki hemen biter şişe :KK59:

kızlar ben bunu baya araştrdım alıcam fakat birüsür ucuz sahteleri varmış :S onu nasıl anlıcaz onu araştrıyorum şuan

bugün ilk defa sürdüm çatlaklara bio-oil i .... 3 ay sabah -akşam sürmeye çalışacam .. bakalım etki edecek mi ??:KK51:

X