Çatlaklar Bio-oil ile 3 ayda çatlağa son ??

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
kızlar lutfen vaktı olan denesın ve sonucları bıze yazsın lutfen ınsallah gercekten gecırıyordurda hepımızde kurtuluruz

Şu çatlak illetinden kurtulmak için yapmayacağım şey yok. Her denileni eve doldurdum. Bio oil, yağ karışımları, derma roller çeşitleri, oriflame çatlak kremi etraftan ne duyduysam. Bunu da listeme ekliyorum. Ben doğurana kadar herhalde yorumlar çoğalır da hangisini yapacağıma karar verebilirim.

kızlar normal asprın bıldgız

Canım cevap için sağol. Eczaneden aspirin markalı alırız o zaman.
Ne kadar basit birşey için ne kadar çok soru ürettim kusura bakma ama aklıma bişey daha geldi.
Şimdi bu uygulamayı sabah akşam yapacağız ya. Strech'e sarılı ne kadar beklemek gerekiyor?
Bir de soğuk suyla temizleyeceğiz değil mi?

kahve ve lımonu duydum uyguladım da bu aspırın karısımınada basladım dün ıyı gelırse ve degısıklık olursa yazıcam arkadaslar..

kahve ve lımonu duydum uyguladım da bu aspırın karısımınada basladım dün ıyı gelırse ve degısıklık olursa yazıcam arkadaslar..

tamam yazz mutlaka bekliyozz..... Ama aspirin ve limon cildi tahriş edermi acaba o konuda tedirginim ben açıkcasıı

2 gündür kullanıyorum yanma tahris fılan olmadı canım.. ins işe yarar.. ben kremle karıstırıyorum sürmesı cilde yedırmesı kolay olsun dıye:)

2 gündür kullanıyorum yanma tahris fılan olmadı canım.. ins işe yarar.. ben kremle karıstırıyorum sürmesı cilde yedırmesı kolay olsun dıye:)

kremle karıştırırsan etkisi düşer belki .. sen uygulamayı yap cilde .. kremi daha sonra sür daha etkili olması açısındann.....

Ben uygularsam bağdem yağı yerine kantoron yağı karıştırmayı düşünüyorum.

mrh arkadaslar konu baya sapmıs kimse bio-oil hakkında yorum yapmamıs farklı konulara baska baslıklar acılsa daha güzel olur bu arada badem yagı sürekli kullanımda tüylenmeye neden oluyor (bitkisel yag brosüründe yazıyordu) kantoron yagı ben kullanıyorum su anda yaralar için iz bırakmadan iyilestirir yazıyor burda kullanıpta catlaklarım gecti diyen arkadaslarda vardı ama benimkilerde pek bir degişiklik yok şimdilik 1 haftadır kullanıyorum bol bakımlı günler diliyorum :86:

Son düzenleme:
kızlar lutfen vaktı olan denesın ve sonucları bıze yazsın lutfen ınsallah gercekten gecırıyordurda hepımızde kurtuluruz

maalesef olmadı yada düzenli kullanmadım öle sabah akşam masaj yapmaya waktim yok yookk
artık TCA kullanıcam tamamen deriyi üst atması daha ii

bio- oil kullananlar yorum yazarsa iyi olur...... konu açtım başka ürünlere geçildi hemen .. limonla aspirinle çatlak mı geçer .. yazan arkadaş dalga olsun diyee bişey attı ortaya bidahada yazmadı .. bilgi verecekse doğru dürüst yazsın bu konuda.. yada bu kadar faydalıysa konu açsın herkes faydalansın ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…