Anlaşılan bu da yalan oldu. Bio oil yorumlarına devam o zaman. 3 ayda geçecek iaddaları varmış. Neden kimse denemiyor ki. Ben hamile olmasam yapacağım da zaten karnım davul gibi bişey anlayamayacağım diye yapmıyorum. Bir de tabi bio oillerime kavuşamama sorunu var o daha derin bir iz olmaya başladı di mi meloconcon?
meloconcon ay canım allah analı babalı büyütsün inşallah ipeğumu senin bebişinide inşallahh :)) bi ömür mutlu olsunlar :)) ayy kızlar ben daha doğurmadım dolu çatlağım var revamı budoğursam nolucam
fresa ebayda ve gg de var bio-oil
ıns kurtulursun o kadar cok sey denıyorumkı bende napacagımı sasırdım
evetttt doğruu diyonnama hamileykende kullan yağ - krem falan .. daha az çatlarsın.. ablamda hamile benim bebe yağı sürüyoo sürekli nemli tutmaya çalışıyoo.. bu 2. bebişi olacak çok çatlağı yookk ....sürekli yağ krem falan sürdü.. sende sür bişeyler bencee ...nemli olunca az çatlak oluyoo....
meloconcon ay canım Allah analı babalı büyütsün inşallah ipeğumu senin bebişinide inşallahh :)) bi ömür mutlu olsunlar :)) ayy kızlar ben daha doğurmadım dolu çatlağım var revamı budoğursam nolucam
bio-oil yağ nekadar fiyatı şişe kuçuk mü o kadar catlak var ki hemen biter şişe
2oo ml lik şişeyi 68 tl ye aldım ...
bugün ilk defa sürdüm çatlaklara bio-oil i .... 3 ay sabah -akşam sürmeye çalışacam .. bakalım etki edecek mi ??