Çatlaklar Bio-oil ile 3 ayda çatlağa son ??

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
Çatlaklar kalıcıdır, .. görünümlerini azaltmak üzere formüle edilmiş olsa da tamamen yok etmez
arkadaşlar bu açıklamayı ürünün ana sayfasından aldım.bilginize..:KK43:

Ise yaramaz.... Hamileligimin 3. Ayindan itibaren hergun kullandim karnimda catlamayan tek bir yer kalmadi. Hali hazirda olusmus catlaklaraysa hemen hemen hic etki gostermedi.
Yeni olusmus yanik ve yara izlerinde biraz ise yariyo

arkadaşlar 4 ay kullandım ama pek bi işe yaramadı malesef.çataklara bi etkisi olmadı yüzümde hafiften tonlamayı düzeltti onun dışında iyi bir nemlendirici

işe yarıyor diyen de var, yaramıyor diyen de. denemek lazım. ama en önemlisi düzenli kullanılmalı...

Tuylenme falan yapmiyor. Hemen emiliyor. 2 haftadir günde 2 kere bio oil ve gunde 1 veya 2 kere contactubex jel sürüyorum gozle görülür sekilde fark var. benim kiloya bagli oldu mor sekildeydi be cok iğrenç gorunuyorlardi. Hatta Aciyorlardi. Olusmasindan 1 hafta sonra kadar bio oil + contactubex e basladim faydasini gördüm. Bio oil'in 1.sisesi bitmek uzere diye 3lusunu siparis bile ettim. Cok memnunum

Tuylenme falan yapmiyor. Hemen emiliyor. 2 haftadir günde 2 kere bio oil ve gunde 1 veya 2 kere contactubex jel sürüyorum gozle görülür sekilde fark var. benim kiloya bagli oldu mor sekildeydi be cok iğrenç gorunuyorlardi. Hatta Aciyorlardi. Olusmasindan 1 hafta sonra kadar bio oil + contactubex e basladim faydasini gördüm. Bio oil'in 1.sisesi bitmek uzere diye 3lusunu siparis bile ettim. Cok memnunum
Bende de çok çatlak var bide hamileliğimde iyice arttı ve Mahmut karın çatlaklarım oldu yeni doğum yaptım çatlaklar yeni yani.. Bio oili bende duymuştum olumlu yorumlar olunca almayı duşünüyorum... Siz başka bi jel de yazmışsınız o ikisini aynı anda mı sürüyorsunuz yoksa aynı gün içinde ama farklı saatlerde mi?? Cevabınızı bekliyorum ona göre jel ve kremi alıp kullanmaya başlicam

başka deniyen varmı ? fiyatı hep 25 lira ucuzlmaıyorki alıyım..
bu tür yağların daha ucuzumu var ki çatlak krem ve yagları cok pahalı 70-80-90-100 en civarları daha pajalısı da var mı biilmiyorum ama bebe yagı alsan o bile 25-35 .

25 lira cok uygun bir fiyat bence

bu tür yağların daha ucuzumu var ki çatlak krem ve yagları cok pahalı 70-80-90-100 en civarları daha pajalısı da var mı biilmiyorum ama bebe yagı alsan o bile 25-35 .

25 lira cok uygun bir fiyat bence

hindistan cevizi yağınıda övüyorlar... hatta öncesi sonrası footlarını bile koymuşlar

X