- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
umarım işime yarar :26: zaten öyle çok sorunum yok ama
Yaramazsa özelden haberleşelim. Taş gibisindir sen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
umarım işime yarar :26: zaten öyle çok sorunum yok ama
Yaramazsa özelden haberleşelim. Taş gibisindir sen.
Çatlaklar kalıcıdır, .. görünümlerini azaltmak üzere formüle edilmiş olsa da tamamen yok etmez
arkadaşlar bu açıklamayı ürünün ana sayfasından aldım.bilginize..
Bende de çok çatlak var bide hamileliğimde iyice arttı ve Mahmut karın çatlaklarım oldu yeni doğum yaptım çatlaklar yeni yani.. Bio oili bende duymuştum olumlu yorumlar olunca almayı duşünüyorum... Siz başka bi jel de yazmışsınız o ikisini aynı anda mı sürüyorsunuz yoksa aynı gün içinde ama farklı saatlerde mi?? Cevabınızı bekliyorum ona göre jel ve kremi alıp kullanmaya başlicamTuylenme falan yapmiyor. Hemen emiliyor. 2 haftadir günde 2 kere bio oil ve gunde 1 veya 2 kere contactubex jel sürüyorum gozle görülür sekilde fark var. benim kiloya bagli oldu mor sekildeydi be cok iğrenç gorunuyorlardi. Hatta Aciyorlardi. Olusmasindan 1 hafta sonra kadar bio oil + contactubex e basladim faydasini gördüm. Bio oil'in 1.sisesi bitmek uzere diye 3lusunu siparis bile ettim. Cok memnunum
bu tür yağların daha ucuzumu var ki çatlak krem ve yagları cok pahalı 70-80-90-100 en civarları daha pajalısı da var mı biilmiyorum ama bebe yagı alsan o bile 25-35 .başka deniyen varmı ? fiyatı hep 25 lira ucuzlmaıyorki alıyım..
bu tür yağların daha ucuzumu var ki çatlak krem ve yagları cok pahalı 70-80-90-100 en civarları daha pajalısı da var mı biilmiyorum ama bebe yagı alsan o bile 25-35 .
25 lira cok uygun bir fiyat bence