Binnaz Abla

I Isabella_7 canım oylumu mu tavsiye edersin derin hisleri mi?
yine düstüm bu bataga
Oylumun eski bir falı tamamen tutmuştu.
En son durum için baktırmadim.
Derin hisler de tutmustu o zaman.
Ikiside kötü değil bence.
Ama en son ikisinide baktırmadim.
Ayrılık dememislerdi bana son kişi için.
Ama o dönem 2 sene önceki falllari tamamen tutmuştu.
Oylumun vadesiyle tuttu hemde

son durumunuz icin kimler sürecle beraber bildi varmi bilenler

Bende tam olarak bilen olmuyor ivinden bisi tutarsa tutuyor bazen
Bazisida kesin konusuyordu taa eylulden falan ama onlarda cikmadi bende
Cunku sonuclanmadi benim konum

son durumunuz icin kimler sürecle beraber bildi varmi bilenler

Bende tam olarak bilen olmuyor ivinden bisi tutarsa tutuyor bazen
Bazisida kesin konusuyordu taa eylulden falan ama onlarda cikmadi bende
Cunku sonuclanmadi benim konum
Özelden yaxıcam sana .

Merhaba, Falcimars cok nokta atisli bir sey bilmisti soylemeden ve sonucu da dedigi gibi oldu, 2 ongorusu daha oldu demistim. Daha netlesmedi ama maalesef ikinci ongorusu tam soyledigi gibi olmayacak, daha farkli bir yone dogru gidiyor durumlar bakalim cok emin konusmamisti, ben boyle hissediyorum demisti. Her an degisebilir durumlar tabii gelsime olarak yazayim dedim. Bir ongorusu de 1 ay kadar sonra icin, onda daha emin konusmustu onu da yazarim.

teşekkürlerr

kızlar çok mutsuzum falcıların dedıklerı cıkıyor mu? falcımars ve fama aşırı olumsuz konusup karsıtarafı gömdu benım de sevmediğimi iddia ettiler hatta famaya ınanıp sevgılımle kavga cıkardım. ya çok olumsuzlar kım ıcın atsak kötu bırı benı haketmıo baskasıyla da gorusuo ama bana eylulde yeni biri var ama kalbımı calıcak kısı ıcın daha zaman var.gecen aylarda attgmda ılıskım bıtecek mayısta yenı bırı dıodu sımdı de eylul dıo boyle boyle 50 yasıma kadar bekletcek falcılar. ya bu falcıların ılıskınz ıı guzel gdecek dedıgı bırı var mı yoksa dedıklerı gercek mı kafayı yıcem artık hep yenı bırı ama tarıh saptaması

Çok sık giremiyorum mesajda yazamıyorum zeyderi soranlar için astrocenter Zeyno yaprak

Kimseyi bekleme kimsede vazgecilmez olmasin hayatinda heleki erkekler onlar en cok vazgecilmeyi hakedenler neden ? Cünkü kaybetme korkusu olmayinca oyuncaga cevriliyor iliskiler , sevemiyosa hep gidiste ise gözu sal gitsin napiyor bi bak
Asla asiri ilgili de olma duygularini ifade etme anlamiyolar ztn
falcilar kismen biliyor ama bazen bilemiyolar garantisi yok hicbirimiz icin

Duygu Denize attım dün .
Olay analiz yaşadıklarımız enerjiler vs evet tam olarak onun dediği gibiydi şaşırdım.
Çok falcıya baktırdım ama hiç bunları söyleyen olmadı.
Kadın analiz konusunda okuyor resmen .
Vadesi çıkar mı bilmiyorum ama anda bile bu kadar iyi olması beni etkiledi.
Gelecek çıkar çıkmaz zaten onu kimse bilemez uzun vadede ne olucağını sadece tahmin eder.
Yıldızname baktırdım bu arada .
Artık yıldızname baktırıcam zaten bence daha iyi oluyor Tarot katina fos çıkıyor.
Yıldıznameyi doğum haritasına göre yapıyorlar

benimle arkadaşıma aynı şeyleri söylemişti o
ardakşm aşk ile ilgili ben farklı bişeyle ilgili sormuştum ikimizede gece saatleri özellike bu durumu düşünüyo demişti

benimle arkadaşıma aynı şeyleri söylemişti o
ardakşm aşk ile ilgili ben farklı bişeyle ilgili sormuştum ikimizede gece saatleri özellike bu durumu düşünüyo demişti
Bana öyle bir şey demedi .
Ama genel sorunları bildi aramızdaki .
Gece seni düşünüyor gibi bir cümle kurmadı aksine olumsuz konuştu .

Numarası var mıdır ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…